Albinutze de Mai-Iunie 2009(25)
Raspunsuri - Pagina 10
strunfita spune:
Neatza si de la noi!
La multi ani puiutilor sarbatoriti azi!
Am umblat si noi brambura in weekend, am fost si la o nunta, n-a fost cine stie ce da' io cum nu-s prea iesita din casa in ultimul timp, mi-a prins foarte bine. Chiar zicea Adrian ca n-am mai dansat un dans de 9 luni, ultimul party a fost la cheful de Craciun al firmei anul trecut. Si prima data am fost singuri fara copii pentru 4 ore, super 
Am citit tot din urma pe parcurs, nu stiu ce mai tin minte.
Anda, multa sanatate! Sper ca sunteti mai bine. Ati aflat de la ce e eruptia?
Ela, si daca vrea doctorita, eu nu i-as face vaccinul azi. Riscurile sunt prea mari ai nu se intampla absolut nimic daca amani vaccinul un pic. Cati ani are Diana? Inca folositi batista bebelusului?
Maria, sa vezi tu ca o sa uiti colicile dupa ce mai trece un pic timpul. Mie mi-au trebuit 3 ani
si Bogdan a plans in primele 3 luni aproape intruna. Da, si eu aplic unele chestii de la bebe3 la bebe2 ![]()
Ana_micu, super ca v-ati distrat la nunta!
Serialbastre, welcome back!
Am vazut si poze super frumoase, dar nu zic ale cui ca sigur scap pe cineva.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
strunfita spune:
L-am dat pe Adrian afara din dormitor ca am presupus eu ca deranja fata, si de 2 nopti s-a trezit doar la 4 si jumatate sa manance
Si apoi somn pana la 7, se pare ca revin vremurile bune.
Carmina +
Andreea (21.05.2009) si
Bogdan (04.02.2005)
Poze *** Poze *** Si iar poze
"Live like you were to die tomorrow, learn like you were to live forever." Gandhi
badriana spune:
neatza,
La multi ani sarbatoritzilor si 

din partea noastra.
Deci m-am mai linistit, i-am luat fetei niste lapte praf milumil, ii fac seara 30 ml si ii pun in biberon si ne jucam cu el. Il mesteca cand pe stanga cand pe dreapta (asta dupa san). O sa fac chestia asta din 2 motive, sa se obisnuiasca cu biberonul si cu formula. In continuare mancam la un san caci nu avem apetit de 2 si in consecinta ii dau mai des inclusiv noaptea ca sa recuperam. Am inceput de sambata supa, morcov si albitura si vad ca nu m-a refuzat, mergem incet incet cu asta pana spre 6 luni cand o sa ii bag si putzina carnitza ca sa fie mai calorica. Poate ea e genul de mananc putzin si des si atunci cand mananca trebuie sa ii fac niste bombe calorice, asta e. O sa ii fac si analizele ca sa stau eu linistita dar mai mult ca sigur nu are nimic, asta imi spune instinctul. Si fratele ei nu a luat in greutate f bine in lunile 5 si 6 iar dupa a luat 800 gr si a recuperat. Dar el manca la varsta ei supa pasata + mar cu branza dimineatza. Dar nu sunt 2 copii la fel...![]()
Iar pe asistenta aia o stie toata policlinica...nu stiu cum o suporta doctorul ca el e asa de calm si prietenos si nu le duc atentzii de fiecare data.
Ce fac copilasii vostrii? A mea apuca si baga toate in gura si se rostogoleste de pe spate pe burta. MAi face si abdomene daca o pun mai la diagonala, ar vrea sa stea in fund dar mai are miscari mai bruste cu capul cand o tzin in bratze.
Ma duc ca ma cheama....

de la noi
kiralina spune:
maria_bunica f tare treaba cu bebelusii. 
Ioana ne intelegem bine cu scutecele refolosibile. Am cumparat de la eco-baby si greenbaby. Avem 20 si chiar din luna 2 nu am mai cumparat deloc scutece normale. Eu consider ca am facut ceva economie, in plus stiu ce pun la funduletul bebelusei = bumbac.
E problema cu unele dintre ele ca se usuca cam greu, adica au nevoie de 1 zi. Dar uite pe vreme ploiasa ca asta le bag la uscator si gata am rezolvat. Pentru kaki avem o hartie speciala care se arunca. Este din material biodegradabil. Ada nu a mai facut kaki in scutec de aproape 3 saptamani. Imi dau seama cand vine kaki si o duc repede la chiuveta si face acolo. Mai usor spal chiuveta decat funduletul ei.
Body este de la Mothercare. Era intr-un set de 7. l-am comandat online de la un magazin. Iti dau PM cu el. 
mamica Adei (11.06.2009)
clodyac spune:
adriana ma bucur ca sunteti bine primit pm

eu am dispozitie tare proasta
asa fara motiv cred ca ma duc la niste analize ca prea cad in butoi 
mamica
fericita si implinita de baietel frumos
Razvan Andrei
www.flickr.com/photos/34943662@N02/3305358621/" target="_blank">poze clodya
Bebe Beca spune:
Kiralina, multumesc!
fetelor, din ciclul jucariile pentru fete. Nu imi iau gandul de la ele... Fetelor din State, cat dureaza un transport din SUA pana in Romania? Real, nu ce apare pe site-uri.
Ioana,
Rebeca (16.05.2004) si
Sara (17.04.2009)
Creste fata mica... Creste si minunea Rebeca
http://community.webshots.com/user/bebeca2004
http://community.webshots.com/user/Berecutza
http://community.webshots.com/user/bebebeca
nusy spune:
Miruta:
multumesc! Da,a dormit bine,de obicei se trezeste si pe la 1-2 noaptea sa pape,dar de data asta a dormit mai mult.
Aproape am repetat experienta si noaptea aceasta,adica a dormit de la 20.30 pana la 4 ,s-a trezit sa pape,numai ca -din pacate-ceva nu i-a convenit(probabil venea lapte prea mult si nu prididea sa inghita..sau nu stiu...),caci dupa ce a supt cam 4 minute a inceput sa planga rau de tot...am luat-o in brate,am calmat-o,a mai papat cam 7 minute la celalalt san si nu a mai vrut...si apoi,chin,ca s-a trezit bine de tot si nu mai avea somn.Am plimbat-o prin casa pana la 5.10, cand a adormit.Dar apoi a dormit pana la 9,deci am recuperat..
Felicitari lui Anto pentru rasuciri!
Maria_bunica: abia astept sa-si apuce picioarele,mi se par tare simpatici cand fac asta...Am vazut si la Serialbastre,in poze,ca fetita ei face asta,si tare dragalasa e.
Haios tare mesajul de la Mamica Oana,multumim ca l-ai postat.
Ela:ma bucur ca Vlad a dormit bine,sper sa nu fi reaparut infectia urinara si sa fie ok mititelul!
Ana_micu: bravo ca v-ati distrat,astept si eu poza cu Razvan in frac,faceti-i acum daca atunci nu v-ati gandit.
Kiralina: e dulce tare Ada,cum se rasuceste...si are niste ochi foarte frumosi..iar body-ul e ,intr-adevar,foarte fain.
Badriana: si Ingrid mananca foarte putin...chiar ma intreb daca e in regula...adica,la varsta ei ar trebui sa pape 180 ml lapte si ea abia mananca 80-100 la o masa...doar de 3 ori a reusit sa pape 150,de nu-mi venea sa cred...totusi,asa cum mananca ea,a luat bine in greutate luna asta,900 gr.....ma gandesc ca atat ii trebuie ei,se multumeste cu putin..mai citeam la un subiect ca o fetita(grasunica,dealtfel) manca pana la 6 luni 120 ml.
Clody:
sa treaca indispozitia...ceva naturist pentru stres nu poti lua?
alynta27 spune:
Salutare! o saptamana buna la toate fetele!
Deea.....multa sanatate! Multumesc! In ce program ai prelucrat pozele? Sunt tare frumoase!
Cris.....voi pune pozele in curand! Deocamdata le "strang" ca am somat o perioada in a le face! Mi-e mila de sarmanii pesti la curierat! Cred ca ar ajunge cu burtile in sus!![]()
Nusy......ce fetisoare nostime face! Zi-mi si mie in ce program ai prelucrat pozele- faine tare!
Philip.....multa sanatate! Chiar ca a iesit mare! Ce faci pentru asta? Stiu ca tratamentele hormonale sunt mai nasoale!
Kiralina......de unde ai cumparat scutecele refolosibile?
Maria, Relusha, Miruta......multumsec!
Deea, Strunfita.......aveti PM!
Carla.......ce faci?!
Sambata seara mi s-a umflat maseaua- de ceia ce ma temeam! Sambata si duminica nu am dat la telefon de medicul de familie sa-mi zica ce antibiotic pot lua datorita alaptarii.... Am baut la greu ceai de musetel si a mai datinapoi! A reusit sa dea socrela de o stomatoloaga si mi-a recomadat Ampicilina500 si sa ma storc la inceput sa arunc laptele! Cam asta e...Am avut o stare de rau, ca si cum as fi fost febrila si dureri de cap...
Alina-Mirela cu
DAVID (27.06.2007) si
MATEI (15.05.2009)
POZE
www.totsites.com/tot/davidipate" target="_blank">pagina lui David
Cum a aparut Printul!
anda_magda spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kiralina Buna seara gasca, Ada a implinit azi 4 luni. Multumim mult de urari si uram si noi multa sanatate la toti bebelusii. Uitati si un filmulet cu mititica mea: http://www.youtube.com/watch?v=WziYXb6T-dI pupici ![]() mamica Adei (11.06.2009) |
ce draguta e ada

A venit bebica .... Din nou gotobina nevoie mare

Deja mamica de Clara http://www.flickr.com/photos/magduta/
http://tac.families.com/ezb/1196095.png