Goldie Pants - 13

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mj_girl spune:

ankutza trebe sa schimbi cantaru'...io una stiu sigur ca AMRu meu e bun=4.800
tine-o tot asa...da baga si un pic de carnita...un piept de pui la gratar ceva...na... ca sa functionezi la parametri normali
io stiu ca poti moaaamaaaa si o sa fii si mai sepsi ...io una n-am sa te las pa langa come togetheru' meu decat in prezenta mea

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

mey nasico da' tu nu mai terminasi cu masuratorili alea

www.youtube.com/watch?v=OsaDu6m2XMI" target="_blank">Michael Jackson is a special part of me !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Pai nu MJ, nu ma dau pe langa come together.....oricum iti dai seama ca n-o sa-mi mai dea drumu` Blueshirtu`
Oana mama, iesi din patura....ca sa ma esprim plastic la ore mai mult decat nepotrivitepentru altceva
sau te twitterseshti cu Ortega?Are treaba cu niste prajiturele pt nu stiu cine....asa ca vino incoa`

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

mj mama se facu lumina si la tine in bungallow?....noi am vrut sa te trezim mai dimineata....da am vz storurile trase si am zis ca deh..sa va lasam sa va odihniti.....sau....

www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=RM0TlBjyM-4" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lisa-marie spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Lisa mama da` ce indragostita esti....mai mult ca niciodata

anka.....pai BAD nu mi-a mai facut pana acum declaratia asta..... ma surprinde in fiecare zi cu ceva nou......suntem prinsi din ce in ce mai ....deep in toata treaba asta.....nu mai am scapare...
...acuma....eu nici nu vreau sa ma eliberez din lanturile astea in care m-a capturat forever MJ-ul meu...

hai ca ma duc iar la treburile mele... si printre picaturi mai bag si un oki aici sa vad ce faceti...sa fiti cuminti...si anka, las-o mai moale cu cantarul.....lucrurile bune se obtin in timp.

www.youtube.com/watch?v=94snSuUSKas" target="_blank">"Let Sadness see what Happy does
www.youtube.com/watch?v=OIF5cjIYXWs&feature=related br / " target="_blank">Let Happy be where Sadness was till now..."
www.youtube.com/watch?v=QLOOGsWbmD4&feature=related" target="_blank"> Long live www.youtube.com/watch?v=RM0TlBjyM-4" target="_blank"> THE KING www.youtube.com/watch?v=D83nat54Sv0&feature=fvw" target="_blank">- MICHAEL www.youtube.com/watch?v=XXwU8HLMYhU&feature=related" target="_blank"> JACKSON!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

mey vad ca la voi tot noapte ii...azi am ajuns sa pun lucrurile in ordine la vecinu'si uitati si voi peste ce am dat....am sa le adaug colectiei mele.....nu imi pot explica prezenta centurii lui white shirt..sa fi fost purple in stare de asa ceva??
http://i886.photobucket.com/albums/ac61/halo5809mj/belts.jpg

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anka77 spune:

Pffiiiuuuu am scapat...al meu nu e in colectie.....Thank God!!!!

www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iona2005 spune:

Citat:
citat din mesajul lui anka77

Pffiiiuuuu am scapat...al meu nu e in colectie.....Thank God!!!!

cine stie ce mai gasesc...inca nu am terminat si sunt cam

www.youtube.com/watch?v=ikNEFFoisdI&feature=player_embedded#t=264" target="_blank">Heal The World
Make It A Better Place
For You And For Me
And The Entire Human Race

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_n spune:

helloooooo

v-ati ingrijorat? am vrut doar sa teste adancimea la cote maxime sa stim cum stam si cum ne organiza de acu inainte.

a semnat cu sportu extrem, da mult mai soft la productia de adrenalina.

am continuat nitel ce am inceput ieri....am terminat cu dezamagirile pe ziua de azi, si pe anu asta.....si nu mai raman decat sa petrecem.

am in cuptor o placinta cu branza dulce si stafide....asa, sa sarbatorim. o bucata mica pt fiecare ca nu se depune. la ce activitati aveti voi noaptea.....se duc caloriile ca apa de ploaie

Smile, what's the use of crying/You'll find that life is still worthwhile/If you just smile (Smile - Michael Jackson)

Cauta si pastreaza mereu o bucata de cer deasupra vietii tale

Mergi la inceput

hai mey nashica ne-am facut griji pentru voi... pai la ce adancimi ati coborat...mi-erea ca nu v-ajunge oxigenu da acu ca v-ati revenit, sa va dea domnu doar lucruri bune si oameni de calitate in viata voastra pe sufletul tau bland nasica

Mergi la inceput