Caut job! Astept sugestii...
Raspunsuri - Pagina 3
columbiana spune:
Rory, nu suni direct sa-l somezi pe ala sa te invite la interviu; suni in primul rind ca sa vezi daca cv-ul tau a ajuns la cine trebuia si nu la cos inainte; apoi daca vezi ca la celalalt capat de fir omul e dispus la conversatie (adicatelea neenervat la culme deja de un amarit de telefon ) il intrebi ce parere are despre cv-ul tau, daca ti-ar putea acorda un interviu; si daca nu-l obtii il intrebi ce criterii iti lipsesc, sau ce l-ar convinge sa-ti ia in consideratie candidatura); IN nici un caz un candidat serios nu povesteste ca vrea jobul pentru ca moare de foame sau are rate; te axezi pe profesie;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
rory76 spune:
Nu stiu despre ce vorbesti tu acolo, Ana Stroe, eu iti spun ca pe mine ma suna vreo 20 de disperati din astia in intervalul 8 dimineata - 5 seara...si, cum spuneam, iti tii nervii si ii explici si celui de-al 20 -lea ce si cum, si cand ai programat interviul...surpriza: Nu vine! Si nici macar nu are bunul simt sa sune sa imi zica de ce nu mai apare! Asta e cu cei care imi zic mie la telefon ca au 3 copii acasa, nu stiu cate rate la banci, etc...deci disperati de-a binelea,nu fite! Eu ii inteleg cel mai bine, ca si eu am fost asa, vai de mama mea cum eram, da' cel putin imi vedeam interesul si eram serioasa.
Mami_alexia, iti doresc succes in gasirea unui job bun si ma retrag din conversatie, maine incepe nebunia...nu mai am timp de net!
"Trust no one!"
capcaunul spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rory76 Asta e cu cei care imi zic mie la telefon ca au 3 copii acasa, nu stiu cate rate la banci, etc...deci disperati de-a binelea,nu fite! |
Eu le-as spune din start ca nu se califica pentru job si nu mi-as pierde timpul in interviuri.
Asemenea oameni te vor lasa balta fara scrupule chiar si pentru un leu in plus. Ca de, au 3 copii acasa, nu stiu cate rate la banci, ... nu le este capul la job.
lulu77 spune:
rory, sa inteleg ca lucrezi in Cta in domeniul Recrutarii?
Unde, daca nu sunt indiscreta? NU CAUT JOB!
Alina ,mamica lui LUCA GABRIEL (20.08.2007)
www.flickr.com/photos/15354374@N06/show/
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
rory76 spune:
Nu, Lulu77, nu lucrez in domeniul recrutarii, am o firma de constructii si angajez oameni...as vrea eu sa am pe cineva care sa faca asta in locul meu, dar ce sa fac???
De ce intrebi?
"Trust no one!"
CristinaF spune:
Buna
Eu caut ceva part time. Am un servici si doresc sa fac ceva suplimentar.
Ideal mi-as dori, daca doriti sau cunoasteti pe cineva care are nevoie de tehnoredactare(culegere text) in Word, Power Point, Excel.
Celor care nu au job succes mult!
mami_alexia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui CristinaF Buna Eu caut ceva part time. Am un servici si doresc sa fac ceva suplimentar. Ideal mi-as dori, daca doriti sau cunoasteti pe cineva care are nevoie de tehnoredactare(culegere text) in Word, Power Point, Excel. Celor care nu au job succes mult! Mami de Alexa(06.12.2004) |
Spor si tie la cautat. La mine inca nimic la orizont
MAMI(Adriana) & ALEXIA(28 aprilie 2007)
www.alexdamian.com/" target="_blank">Sa-l ajutam sa lupte...
ABSOLVENTE!!!!
NOT UNEMPLOYED, JUST BETWEEN TWO JOBS....