Locul fetelor Nou-Venite (29)
Raspunsuri - Pagina 10
alysa26 spune:
fetele cred ca am cistita..ca fac pishu fff des si putin si doareeeee de mor.
bine ca am trecuut d e ovulatie ca mooor. sunt Z14 si am ovulat acum 1sau 2 zile..cred ca acum 2 totusi..asteptam...paana in 20 oct mai am 11 zileeeee
va puup
trutzi spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui jesia
si tie iti dau Ce nu te doboara te face mai puternic |
Merci
jesia spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alysa26 fetele cred ca am cistita..ca fac pishu fff des si putin si doareeeee de mor. bine ca am trecuut d e ovulatie ca mooor. sunt Z14 si am ovulat acum 1sau 2 zile..cred ca acum 2 totusi..asteptam...paana in 20 oct mai am 11 zileeeee va puup |
si noi te pupam...tinem pumnii
Ce nu te doboara te face mai puternic
jesia spune:
fetele va pup...fug si eu acasa la treburile mele..ne mai citim in weekend...weekend placut si Nu fiti cuminti
Ce nu te doboara te face mai puternic
Florentina_C spune:
alysa sper sa nu fie nimic grav si sa vina bb mai repede, noi iti tinem pumnii...Sa vii cu vesti bune pe 20...
Jesia week-end placut si spor la treaba...Sa ne spui cum au iesit sarmalele..
Si un pt toate fetele.olala]
alysa26 spune:
fetele cred ca am cistita..ca fac pishu fff des si putin si doareeeee de mor.
bine ca am trecuut d e ovulatie ca mooor. sunt Z14 si am ovulat acum 1sau 2 zile..cred ca acum 2 totusi..asteptam...paana in 20 oct mai am 11 zileeeee
va puup
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui alysa26 se pare ca am trimis de 2 ori acelasi mesaj... is cam |
Alysa...sterge al 2 lea mesaj si s-a rezolvat...vezi ca ai un cos de gunoi exact deasupra mesajului cu pricina...apesi pe el si iti apare o noua fereastra...tastezi parola ta si gata...Poop
Florentina_C spune:
citat din mesajul lui aleesicoo ce faceti fetele???? mogaldeata lu'mama |
Ale cred ca am rams singurele...Nu mai e nimeni pe aici... Sau poate ma insel...