Fulgusori de nov-dec 2009 (128)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lylyana.ion spune:

Multumesc Shtephy, Rony, am sunat dr gineco si mi-a zis sa iau 3-4 paracetamoale pe zi.

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui zuza_zuzi

Pai de acum...ne cam umflam, balonase vom fi.
Si eu am avut pb cu verigheta, abia azi dimi m-am gandit sa o dau jos...nu va inchipuiti ce m-am chinuit, sapun, crema, apa rece...ooofff aproape ca mi-am facut rana. O voi purta ca medalion pana incape din nou pe carnacior.

Dar eu continui sa beau apa 3 litri pe zi

33 bebelinda Andrada Ioana

Eu am dat-o jos de la 3 luni din cauza carnatilor

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

mmm eu m-am incapatanat sa o port, ca nu o am decat de 2 luni noi in august am avut nunta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monis5 spune:

Neata din nou. M-am trezit si eu ca mi-a sunat telefonul de serviciu , deh unii oameni mai si muncesc la ora asta...

Bag o gura de cafea, desi nu pare a folosi, mai folositoare e super vremea de afara... e genial, prin fata balconului trec fluturi .. si eu ma gandesc numai cum sa ma culc inapoi in loc sa plec la plimbare...

Simonette - data viitoare cand suntem insomniace o luam si pe Andre cu noi si facem o petrecere in pijamale...
Pirelia - la mine burta se intareste doar cand am cate o contractie, uneori din senin (astea sunt mai rare) sau cand merg mult pe jos sau fac efort prin casa (mai des). Multumim de breakfast desi la ora asta tinde sa devina brunch deja
Shtephy - ce te invidez cat ai dormit... si multumim de cap nou... ramai de baza din cate vad ca noi cam tragem chiulul...
Ionela - abia astept sa vaz ce zice dr tau de analize... sper sa fie de bine oricum. Si cu examenul la fel, chiar daca zici ca nu are mare imp
Camy - ce putin mai este... eu nici nu stiu daca as vrea sa stiu cand se va intampla exact (asa ca voi cu cezarienele programate) sau sa stau asa ca nauca si sa ajung sa-mi zic "na, ca nu s-a intamplat nici azi"... . Lasa ca gasesti tu ceva de facut si dupa ce termini treburile...
Miramar - sper ca e doar o stare trecatoare... poate si faptul ca ai stat acasa dupa atata amar de munca a facut organismul sa nu mai inteleaga nimic sa-ti fie bine azi.
RamonaC - mie mi s-a parut o investitie de scurta durata masuta aia cu cada de care zici, vorba lui Shtephy, daca o poti adapta si ulterior la o cadita mai mare, e ceva, dar doar pt cateva luni.... poate daca o vinzi dupa aia... lasa ca o sa fii tu inspirata si o sa cumperi ce trebuie cand va veni momentul.

Laurairina - ceaiul de zmeur ajuta musculatura - uterului fara sa declanseze contractii si perineului pentru o mai buna elasticitate. La o cautare pe google dupa 'ceai zmeur' gasesti tot felul de info daca te intereseaza. Oricum eu il mai beau si din cauza ca de multe alte ceaiuri am citit ca nu ar fi f indicate in sarcina... si ceai tot beau, asa ca macar sa beau unul util .
Raluci - bere?!?! mmm, poate ar merge una ininte de culcare sa dorm si eu macar o noapte
Lavinia - eu am luat calciu in luna a7a dar nu lactic (ala e cel mai... prostovan calciu) ci efervescent care se absoarbe cel mai bine, pe care l-am oprit cand am ajuns cu contractii la spital (luasem 10 zile cu 2 sapt inainte de episodul cu spitalul) si ginecologul a zis ca e f bine, renuntam. Oricum as face ce zice ginecologul nu ce zice ala de familie...
DianaR - ce tare cu soacra ta...
Lylyana - ce rau imi pare... stii tu retetele - ceaiuri caldute, multa miere, lamaie, kiwi, suc de grep proaspat, polen, esarfe calde pe gat cu bitter suedez...
Ramonika - si tu Brutus?

monis 36
cu poze noi

Mergi la inceput

Citat:

mmm eu m-am incapatanat sa o port, ca nu o am decat de 2 luni noi in august am avut nunta...

Felicitari si casa de piatra!!!
Curand o sa fiti o familie mai mare, implinita si fericita!

Lili 35 cu Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RamonaCopot spune:

Citat:
citat din mesajul lui laurairina13

Stephy,RamonaC sa stiti ca mai la toate magazinele pt copilasi au si suporturi separate si cadite separate si probati acolo pe loc care cadita cu ce suport se potriveste!! Sau chiar producatorii fac caditele si suporturile a.i sa se potriveasca, dar se vand separat. Si ca pret ajungi net sub 150ron, fata de masuta cu cadita care e pe la 300ron. Eu asa intentionez sa imi iau..

De aia vroiam si eu sa ajung la cj..sau macar la sibiu, ca aici in alba avem doar 5-6 magazine de pici si un kaufland....si nu se gasesc supoarte separat. Iar de pe net as comanda, dar ma usuca transportul... O fi un moft...da e pt ajutorul nostru.

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:

Cunosc sentimentul, eu o am de 4 luni...si tot asa m-am incapatanat sa o port pana acu vreo saptamana cand la fel ca si tie mi s-a blocat rau pe degetul umflatel si nu am mai indraznit sa o port..
Casa de piatra si sa fiti fericiti pana la adanci batraneti!

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zuza_zuzi spune:

Multumim pentru urari

Laurairina si sa avem muulti bebelini frumosi si sanatosi...ca noi ne dorim vreo 3 asa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns laurairina13 spune:

Citat:
Laurairina si sa avem muulti bebelini frumosi si sanatosi...ca noi ne dorim vreo 3 asa

hihi, si noi tot 2-3 vrem..da acu sa o facem pe prima..si pe urma vedem de ne-or mai tine nervii si buzunarele

PROASPATA PROPRIETAREASAAA

Laura, 35+ Mara Teodora
AMR 5 saptamani !!
poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DianaR spune:

Citat:
citat din mesajul lui RamonaCopot

Citat:
citat din mesajul lui shtephy

Citat:
citat din mesajul lui DianaR
RamonaC, cum o sa nasti? Natural? Parca vad ca la cat de cuminte ai stat o sa nasti pe la 41 de saptamani

Stephy, un pupic de dimineata de la mine!

Asa,asa incurajeaz-o si tu ca zicea ea intr-o zi ca i se face colul de 7 (nu stiu daca s-a gandit la mm sau cm) la cat a stat in pat si mai naste...atunci...

_
Ramona,mami deStefitza (20.11.2006) si 31+

Atunci cand am scris de "7" sincer nici eu nu am stiu ce sa pun dupa, mm sau cm... Ca mm mi s-a parut putin, iar cm..mi s-a parut exagerat. Ma gandeam ca ala de 7cm e deja ca si o puta crescuta in interior ... Is dusa rau cu pluta, nu mai cititi si voi toate porcariile mele .

Ramona,
36+ DOMINIC ANDREI

Al meu (col, nu altceva ) are 50 si de mm. Si tot creste la fiecare control. Nu mai am mult pana la 7 cm

Participam la concursul klorane: www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat de fericit e copilul tau KLORANE&page=6" target="_blank">dn1 si 2

Diana(34+), Vlad(16.05.04)(bebelus si copilas) & Timeea (18.05.06) Filmulete

Mergi la inceput