| Citat: |
| citat din mesajul lui Florentina_C Neata fetele.. onybony...multumim de cafeaua cu biscuiti ![]() ![]() |

'Neatza
Ylari imi pare bine ca te rexalezi un pic!Dupa cum bine zici e voia lui D-zeu!!!Ai sa vezi ca o sa primesti si tu
cat mai curand
Alinutza
sa treaca treaca greata
Onybony multumsc de
Mmmmmm foarte bun![]()
la toata lumea!!!!
O zi cat mai frumoasa sa aveti
in devenire mamica
Doamne ajuta
pe unde umblati fetelor?e liniste totala pe aici, sau va detasati de toate pentru mai putin stres ![]()
eu incep sa imi simt sanii durerosi, desi de o sapt mi-au trecut uratii, nu stiu ce naiba are organismul meu 
va 
Vom avea mereu luna viitoare
| citat din mesajul lui onybony pe unde umblati fetelor?e liniste totala pe aici, sau va detasati de toate pentru mai putin stres eu incep sa imi simt sanii durerosi, desi de o sapt mi-au trecut uratii, nu stiu ce naiba are organismul meu ![]() va ![]() Vom avea mereu luna viitoare |

in devenire mamica

Bine mersi!!!!Mai greu cu deplasatul dar asta e!!!Ma plictisesc de mooor acasa!!!Noroc cu Dc-ul asta![]()
in devenire mamica
Doamne ajuta
| citat din mesajul lui cos_minutza Bine mersi!!!!Mai greu cu deplasatul dar asta e!!!Ma plictisesc de mooor acasa!!!Noroc cu Dc-ul asta in devenire mamica![]() Doamne ajuta ![]() |
bine ca ai ocupatie cu dc-ul