Redoutistele fidele LR France (174)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

Citat:
citat din mesajul lui zavalita

buna tuturor...sunt mare fan la redoute avand in vedere cat de greu gasesc haine cu marimi mai mari pe la noi si la ce preturi. am incercat sa cumpar de la quelle cateva ceva, dar n-am primit nimic inca..tot astept, sper ca nu degeaba.
ma poate ajuta cineva cu o comanda la redoute?
stiti pe cineva care ma poate ajuta?
merci mult.

Haine marimi mari gasesti si pe http://www.yoursclothing.co.uk/... calitate garantata... mi-am luat si eu ceva de la ei si sunt f. multumita. Pentru a rotunji suma am comandat o bluza de 1 lira, culmea e ca si la ac. pret calitatea e ok. Vezi ca in per. aceasta au si o reducere de 10% din valoarea comenzii, asa ca poti scoate transportul. In afara de calitate, produsele vin in colete cu confirmare de primire, asa ca ... sansele de a se rataci pe drum sunt mai mici.
In ceea ce priveste Quelle-ul, produsele vin mai greu uneori, si ... defalcat, insa te taxeaza o singura data pentru transport/comanda. La calitate nu pot sa zic ca exceleaza, daca iei produse la reduceri si promotii, la preturi sub 50 RON, calitatea este destul de slabuta. Uneori, desi pe factura este scris ca anumite produse vor fi livrate ulterior, nu le mai primesti. Imp. la aceste comenzi este sa nu-ti pierzi rabdarea si sa ai timp sa-ti ridici coletele de la posta. Dintr-o comanda de 7 produse, iti pot trimite intr-o prima faza 2, apoi 3, apoi restul. Cam asa procedeaza ei, mai ales acum de sarbatori, insa nu-i o regula, pot veni toate produsele intr-o singura expeditie.
Am vazut produse La redoute si pe http://www.amazon.co.uk/ ... cu livrare in Romania, daca vrei musai...

Succes la cumparaturi!!!

Pentru sarbatorite:
La multi ani!!!... zile senine, sanatate cat cuprinde si ... cumparaturi pe gustul vostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kontiki spune:

http://www.amafashion.ro/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinutsa spune:

Citat:
citat din mesajul lui miky81

buna seara, fetelor. Vreau sa va anunt ca pe 11 noiembrie se deschide Kiabi Militari!!!

miky, stii si la ce ora ? :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky81 spune:

imi pare rau, dar nu stiu ora :(

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralucis spune:

de pe etsy.com (varianta americana a lui breslo) a cumparat cineva? gasisem niste chestii tare faine si ziceau ca le livreaza anywherelse cu 2$ taxa. cam ciudat...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaser spune:

Salut

Sunt reduceri pe lr cu 60% pe tot site-ul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Reduceri de 50% la toate produsele pe miniprix.ro , pana deseara la 10 Eu am cumparat de la ei si a mers struna comanda cu plata ramburs.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Miki, unde scrie ca-s reduceri? AM intrat pe site-ul lor si nu imi apare nimic redus

Mama fericita de minune si frumusete de Thea Maria
Nasterea minunii Thea Maria (3.01.2008),
Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miki68 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura Ioana

Miki, unde scrie ca-s reduceri? AM intrat pe site-ul lor si nu imi apare nimic redus

Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Scrie pe site pe banner-ul de sus http://www.miniprix.ro/
Discount-ul se face manual, dupa confirmarea comenzii. Am sunat la ei si asa mi s-a spus. Oricum, am dat o comanda de 4 mil.si ceva si daca atunci cand o aduce curierul nu e redusa factura finala cu 50% nu o primesc I-am zis operatoarei si a zis ca sa fac comanda cu incredere.

cristina d.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura Ioana spune:

Multumesc Miki

Filmulete
La mare - iulie '09
La mare - sept '09

Mergi la inceput