Postinor
Raspunsuri
miria_cristina spune:
Eu nu cunosc pe nimeni care sa fi ramas gravida dupa ce s-a protejat cu Postinor, dar este foarte adevarat, ca daca ai luat Postinor-ul dupa ce s-a produs fertilizarea, adica mai tarziu decat scrie in prospect sa ai toate sansele sa fi ramas.
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
nikole spune:
DA...citisem chiar pe DC despre astfel de cazuri, sunt rare in orice caz
...se lasa cu ochisori?![]()
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita
14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
kay spune:
aham
.
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Lo_li_Ta spune:
Ar fi cam imposibil sa se fi intamplat, dar cine mai stie. Fecundatie inainte nu s-a produs sigur, contactul cu pricina a fost cu 2-4 zile inainte de ovulatie, iar Postinorul l-am luat la 24 de h. La 9 zile dupa m-a durut burta de parca trebuia sa-mi vina, dar m-am ales doar cu niste pete maronii si am ramas cu durerea surda. Asadar, durerea asta fara rezultat m-a cam pus pe ganduri. Om vedea...
Si sa va traiasca bebeii incapatanati sa vina pe lume![]()
nikkibaciu spune:
Lolita, eu sunt una dintre mamici, care are o minune de baiat de 7 ani, cu care am ramas insarcinata, dupa ce am luat respectivul Postinor. 
Iar ca sa te ingrizorez (sau poate nu), am avut respectivele pete maronii dupa..
Propun sa-ti faci un test, pentru a fi sigura.
Mult succes!
miria_cristina spune:
La mine Postinorul n-a dat gres niciodata.
Si ajunsesem sa abuzez de el, incat mi s-a spus ca voi fi infertila de acum incolo.
Cine stie?
Si aveam si eu acele pete maronii, de fapt, scrie si prospect despre ele.
Sa fie cum iti doresti!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
nikole spune:
Pai ai luat numai o pastiluta, cea de pana in 24 de ore dupa contact?
Eu parca stiam de la farmacista ca trebuiesc musai luate ambele, prima pana in 24 de ore, si a doua pana in 72, parca...
daca ai luat numai una....hmmmm....protectia aia cam...schiopateaza si ea, nu?
Eu am luat de doua ori, de fiecare data m-am dereglat, in sensul ca mi-a venit menstra la cateva zile dupa a doua pastiluta...de nu mai stiam ulterior, cand trebuie sa-mi mai vina ciclu.
Nikole, mami lui Albastrel(4.08.2007) si fericita
14+cu posibil...Maronel
"To born, to live, to die, to reborn and to keep progressing. That is the law"
Allan Kardec
Lo_li_Ta spune:
Am luat prima pastila dupa 24 de ore si a doua dupa inca 12, ca la carte. Continua scugerile maronii. Oricum nu cred sa fie nimic, pt ca am inteles ca eficacitatea e diminuata mai ales daca problema se intampla in ziua ovulatiei, ori la mine nu e cazul. Mai stau cateva zile si fac test.
malla spune:
am luat postinor si astept sa imi vina menstruatia si nici chip sa ma gandesc ca am ramas insarcinata:) Sunt optimista.![]()
Andrei si Adriana