Oligospermie-Cap.34

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ANITA75 spune:

licorice,cit costa o spermo la Genesys?
ce dr cunoscuti lucreaza acolo
cum ti se pare clinica?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

IMPORTANT !!!!!!

http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1811

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui licorice

Citat:
citat din mesajul lui tannoo25

Citat:
citat din mesajul lui licorice

salutare fetelor...sunt noua pe acest forum insa vreau sa va semnalez ceva..cred ca analizele astea depind f mult si de lab unde le faceti..
Sa va spun de ce..acu 3 luni ,la Medicover-oligoastenospermie..si acum ,la Genesys ..NORMOSPERMIE..fara tratament
Eu ce sa mai cred??

la genesys, dr. matei a analizat sperma, nu ?

nu.dr Radu Mihaela.
de ce??

vorbim despre genesys din av. sanatescu, nu ?
clinica lui tutunaru ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alla76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Maya_I

Buna,
Andra, da, ai dreptate, asa simt si eu, ca spermogramele sunt diferite de la un loc la altul. Si eu am tot intrebat in stanga si in dreapta unde se poate face o spermograma sigura dar nimeni n-a putut sa-mi spuna. Mi s-a recomandat sa facem la dr Matei, dar parca si aici parerile sunt impartite. Apropos, stie cineva a aparut dr Matei din Italia?
Alla, ce vesti ne dai?

Optimista... pana la lacrimi

alla zice din pacate ziua 1
maine e ziua sotului, sunt trista ca desi banuiam ca nu s-a prins, tot mai speram sa ii fac un cadou special...
asa ca m-am dus suparata dis de dimineata la clinica si i-am imbogatit cu 1055 lei (ca mai multi nu am avut) si mi-am facut partial din analizele pe care m-am ambitionat sa le fac (profil pt protrombina si ceva anticorpi)

Mergi la inceput

fetelor, acum fie vorba intre noi ... mie matei mi se pare capabila in a analiza o sperma; ca nu am fost eu multumit de tratamentul recomandat e altceva ... si, ca tot citind am aflat ca nu trebuia sa mi-l recomande e altceva ... insa asta e schema dupa care lucreaza ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrabirni spune:

Tanoo, dar la 4-5 luni dupa tratament, ai mai facut vreo spermograma?Eu am sa-i mai fac sotului una in decembrie....eu mai sper.....

Mergi la inceput

andra, la sf lui august am terminat tratamentul; acum iau altceva si cateva naturiste "recomandate" de nevasta-mea ; asa ca, astept sa mai treaca si luna asta si, de curiozitate am sa fac o spermograma

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Maya_I spune:

Alla, of,
La multi ani, sa-ti traiasca sotul, sa te bucuri de el si sa-ti aduca si el bucuria unui bebelus.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evanescence spune:

alla imi pare rau....
La multi ani sotului!!!!

tannoo,andrabirni va tin pumnii la spermograma...un rezultat cat mai bun.

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_83 spune:

Buna,
Sotul meu s-a operat de hidrocel + varicocel saptamana trecuta, ieri am fost la control iar medicul a spus ''arata bine operatia'' la palpat si cam atat. L-am rugat sa -i dea un tratament pentru stimulare testiculara si i-a prescris Memo (este un tonizant general). Consultatia a durat maxim 5 minute. Sunt foarte dezamagita de abordarea lui mai ales ca e vorba de o clinica particulara unde am lasat multi bani. Am vazut ca voi ati urmat tratamentul pt cresterea numarului spermatozoizilor cu tinctura de branca ursului si pentru mobilitate cu multi matca. A dat rezultate?

Mergi la inceput