Oligospermie-Cap.34
Raspunsuri - Pagina 5
ANITA75 spune:
licorice,cit costa o spermo la Genesys?
ce dr cunoscuti lucreaza acolo 
cum ti se pare clinica?
evanescence spune:
IMPORTANT !!!!!!
http://www.ms.ro/comunicate-de-presa.php?com=1811
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
tannoo25 spune:
| Citat: | ||||
citat din mesajul lui licorice
nu.dr Radu Mihaela. de ce?? ![]() ![]() |
vorbim despre genesys din av. sanatescu, nu ?
clinica lui tutunaru ...
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Buna, ![]() Andra, da, ai dreptate, asa simt si eu, ca spermogramele sunt diferite de la un loc la altul. Si eu am tot intrebat in stanga si in dreapta unde se poate face o spermograma sigura dar nimeni n-a putut sa-mi spuna. Mi s-a recomandat sa facem la dr Matei, dar parca si aici parerile sunt impartite. Apropos, stie cineva a aparut dr Matei din Italia? Alla, ce vesti ne dai? Optimista... pana la lacrimi |
alla zice din pacate ziua 1

maine e ziua sotului, sunt trista ca desi banuiam ca nu s-a prins, tot mai speram sa ii fac un cadou special...
asa ca m-am dus suparata dis de dimineata la clinica si i-am imbogatit cu 1055 lei (ca mai multi nu am avut) si mi-am facut partial din analizele pe care m-am ambitionat sa le fac (profil pt protrombina si ceva anticorpi)
tannoo25 spune:
fetelor, acum fie vorba intre noi ... mie matei mi se pare capabila in a analiza o sperma; ca nu am fost eu multumit de tratamentul recomandat e altceva ... si, ca tot citind am aflat ca nu trebuia sa mi-l recomande e altceva ... insa asta e schema dupa care lucreaza ...
andrabirni spune:
Tanoo, dar la 4-5 luni dupa tratament, ai mai facut vreo spermograma?Eu am sa-i mai fac sotului una in decembrie....eu mai sper
.....
tannoo25 spune:
andra, la sf lui august am terminat tratamentul; acum iau altceva si cateva naturiste "recomandate" de nevasta-mea
; asa ca, astept sa mai treaca si luna asta si, de curiozitate am sa fac o spermograma 
Maya_I spune:
Alla, of, 
La multi ani, sa-ti traiasca sotul, sa te bucuri de el si sa-ti aduca si el bucuria unui bebelus.
evanescence spune:
alla
imi pare rau....
La multi ani sotului!!!!
tannoo,andrabirni va tin pumnii la spermograma...un rezultat cat mai bun.
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
anca_83 spune:
Buna,
Sotul meu s-a operat de hidrocel + varicocel saptamana trecuta, ieri am fost la control iar medicul a spus ''arata bine operatia'' la palpat si cam atat. L-am rugat sa -i dea un tratament pentru stimulare testiculara si i-a prescris Memo (este un tonizant general). Consultatia a durat maxim 5 minute. Sunt foarte dezamagita de abordarea lui mai ales ca e vorba de o clinica particulara unde am lasat multi bani. Am vazut ca voi ati urmat tratamentul pt cresterea numarului spermatozoizilor cu tinctura de branca ursului si pentru mobilitate cu multi matca. A dat rezultate?