Oligospermie-Cap.34
Raspunsuri - Pagina 2
Maya_I spune:
Eva, 
, mercic. Sotului i-au iesit hormonalele in limitele normale, deci daca zici ca BU ar putea deregla, mai bine stam in banca noastra. Asta n-o stiam, mersi. Chiar ma gandeam oare cum se poate sti cand se ia BU si cand nu.
Tannoo, succes la alergatura si la analize. Nu-i ceva placut, dar am ajuns in situatia cand orice analiza facuta e un pas inainte spre implinirea visului. 
adrianaBuc spune:
Maya, sotul meu ia BU; la el a avut efect in sensul ca de la 5 mil a crescut la 23 mil, si mobilitate mare. Noi am repetat spermograma tocmai ca sa ne asiguram ca nu face mai mult rau decat bine. Am mai intrebat si mi s-a spus ca are efecte negative atunci cand afecteaza prostata. Sotul meu isi monitorizeaza starile, daca apar urinari frecvente, stare de disconfort etc., intrerupe administrarea. Pana acum totul e bine.
Maya_I spune:
Adriana, si sotul cum statea cu hormonalele inainte de a lua BU?
Ma bucur tare pt voi ca ati facut progrese atat de mari in privinta spermogramei. Sa dea DD sa ramai din nou graviduta cat mai repede.
adrianaBuc spune:
Hormonalele au iesit bine, in parametrii. Nu i s-au gasit probleme medicale care sa elucideze de ce sta prost cu gigeii. Stresul, oboseala, fumatul. Ar fi trebui sa mai facem niste investigatii, dar nu mai avem nici chef, nici bani, asa ca... vedem ce-o fi. Oricum merg in martie la IA.
ANITA75 spune:
Adriana daca-i dai BU si are prob. cu prostata sa-i faci ceai de pufulita ca ar fi buna pt prostata,si am mai auzit ca ar da hipertensiune acest BU 
tannoo25 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Maya_I Eva, ![]() , mercic. Sotului i-au iesit hormonalele in limitele normale, deci daca zici ca BU ar putea deregla, mai bine stam in banca noastra. Asta n-o stiam, mersi. Chiar ma gandeam oare cum se poate sti cand se ia BU si cand nu.Tannoo, succes la alergatura si la analize. Nu-i ceva placut, dar am ajuns in situatia cand orice analiza facuta e un pas inainte spre implinirea visului. ![]() Optimista... pana la lacrimi |
de maine incepem sa facem testele solicitate ...
o sa fie bine, mai mult ca sigur
alla76 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui evanescence Wow Adriana super...de la 4 la 23 mil e ceva ,si la mob stati super...va doresc din suflet sa reusiti,cu asemenea valori aveti sanse foarte bune natural...uite la noi e destul de rapid sa-mi prinda outul...cu 0 % era mai greudeci dati inainte cu BU se pare ca are efect...eu nu eram asa increzatoare dar sotul meu zicea ca el cica simte ca ii face bine la ...am ras de m-am prapadit.![]() alla ![]() merci pt sustinere ![]() la voi nimic nou? toate fetele"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune" |
ce tare e al tau sot!
la mine nimic nou. sunt ziua 15 dupa IA, am un test negativ la activ, facut prea repede, dar demoralizant oricum. si cu PMS in putere
vulturas spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui alla76
ce tare e al tau sot! la mine nimic nou. sunt ziua 15 dupa IA, am un test negativ la activ, facut prea repede, dar demoralizant oricum. si cu PMS in putere ![]() |
oooof iubita...eu nici nu mai stiu ce sa mai cred...mai ales ca data trecuta cand ai avut PMS a fost cu ochisori

evanescence spune:
alla 
Imi pare tare rau pt testul negativ....dar pana nu vine CM nu dispera...mai asteapta totusi poate ,poate
fii tare acum

"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"
evanescence spune:
offff declar Z1
....m-am si speriat dimineata cand am vazut...mi-a venit la 26 zile....ciclul meu e fix ca ceasul tot timpul a venit la 28 zile.
Ce sa facem,asta este,bine ca n-am apucat iarasi sa fac test
ca numai D-zeu stie cate am facut degeaba
incercam si luna asta si tot asa,nu ne lasam noi doborati asa usor.
"Problemele aduc experienta,iar experienta aduce Intelepciune"

e destul de rapid sa-mi prinda outul...cu 0 % era mai greu