Oligospermie-Cap.34
Raspunsuri - Pagina 13
vulturas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui adrianaBuc vulturas, nu mi-a dat inca nimic. Abia luni merg la eco si atunci discutam despre ce sa iau. Acum iau doar acid folic. Ma gandeam si eu sa iau preventiv utrogestan. Si nu gandesc negativ, dar imi fuge gandul aiurea cateodata. Acum ma imbarbatez singura spunandu-mi ca tot ce a depins de noi, am facut. Doar natura hotaraste acum. ![]() |
natura si DD!!!! eu zic ca o sa fie bine...parerea mea....daca te doare burtica sa iei neaparat un no-spa

adrianaBuc spune:
llary, al meu sot a reactionat bine la BU, asa ca a luat timp de cateva luni. In zilele 5-14 (eu ovulez in z15-16) am luat amandoi vitamina e si capsule de laptisor de matca (astea ultimele sporadic). In ziua 15 eu am facut baie cu apa cat mai calda, mi-a spus un doctor ca asrfel se dilata capilarele si se favorizeaza inaintarea gigeilor. Si apoi z15 si z16 contact sexual. Si asa a iesit bb. 
adrianaBuc spune:
Momentan sunt bine. S-a confirmat ecografic sarcina de fix 5 sapt (am ovulat mai tarziu). Acum incepe numaratoarea pana la urmatoarea ecografie.
Ma uit la punctuletul ala de pe eco si nu pot crede ca din punctul ala se va dezvolta un bebic.
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Momentan sunt bine. S-a confirmat ecografic sarcina de fix 5 sapt (am ovulat mai tarziu). Acum incepe numaratoarea pana la urmatoarea ecografie. |
e mic, mic

cand e urmatorul consult ecografic ?
la 5 sapt, parca i se aude inimioara ...
adrianaBuc spune:
Dap, la 5 saptamani de la conceptie. De maine in 2 saptamani sunt si eu programata la eco.
tannoo25 spune:
| citat din mesajul lui adrianaBuc Dap, la 5 saptamani de la conceptie. De maine in 2 saptamani sunt si eu programata la eco. |
bafta maxima !
sarcina usoara si la termen !
tveety spune:
AdrianaBuc nu am mai dat de tine, dar iata te-am gasit FELICITARIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

Desi nu te cunosc ma bucur enorm pt voi, ne dai speranta ca daca femeia e sanatoasa, adica pamantul e bun seminta da roade 

http://lt2f.lilypie.com/jJSZp3.png
adrianaBuc spune:
sa stiti ca eu si sotul suntem niste optimisti incurabili, desi avem si noi momentele noastre de disperare. Si daca sotul a zis ca "luna asta sigur un gigel gaseste drumul", uite ca a avut dreptate. Acum speram sa fi ajuns gigelul potrivit.
Va multumesc pentru sustinere!