salut sunt noua pe forum nici nu stiu prea multe insa as vrea sa pot discuta cu voi si sa gasesc prietenele de care am nevoie in aceste momente. Eu am 22 de ani sunt casatorita de 1 an si am decis impreuna cu sotul meu sa facem un bebe avem 2 luni de cand incercam insa nimic si sincer va spun ca ma asteptam sa vina nu credeam ca va dura insa acum incep sa imi fac griji, cu toate ca am fost la medic si a spus cai totul ok este oare un motiv de ingrijorare?voi ce spuneti?
Ionele fii serioasa..dupa 2 luni nu se poate spune ca sunt probleme..si nici motive de ingrijorare..abia dupa 1 an daca nu se intampla se pune problema de investigatii..eu la 1 bebe am lucrat 2 ani...asa ca mult succes
| Citat: |
| citat din mesajul lui iubu77 Ionele fii serioasa..dupa 2 luni nu se poate spune ca sunt probleme..si nici motive de ingrijorare..abia dupa 1 an daca nu se intampla se pune problema de investigatii..eu la 1 bebe am lucrat 2 ani...asa ca mult succes |
Testul facut la 5 zile dupa conceptie nu are cum sa fie concludent. Trebuie sa treaca minim 14 zile.
Noi "muncim" de un an si trei luni. Daca ti-a zis doctorul ca totul este in regula trebuie doar sa ai rabdare si iar rabdare. 
Ionela 2 luni de asteptare sa stii ca nu e o tragedie, alte fete asteapta 2 3 4 5 ani pana vine un bebic, totusi eu te astept la topicul Locul fetelor nou-venite ca ai ce invata de la fetele care sunt acolo 
mogaldeata lu'mama