salariu pt bona part time

salariu pt bona part time | Autor: nikol24

Link direct la acest mesaj

as avea nevoie de ajutorul vostru intr o problema
am apelat la prietena fratelui meu pentru a sta cu fetita mea cand sunt si eu si sotul meu la munca ,iar bunica mea are treaba si nu poate sta cu ea,ar fi in jur de 4,5 zile pe luna de la 9 jumate dim pana la 5 jumate dupa amiaza chiar mai devreme pt ca vine bunica si o mai i a la ea daca nu are treaba ca stam in acelasi bloc
intrebarea mea este cat ar trebui sa i dau pe luna???
ea este f rusinoasa si a zis ca ba nu vrea nici un ban,ba nu stie cat,ba nu conteaza sa i dau cat cred eu etc,etc.
va roog mult ajutati ma macar cu sugestii sau ceva
va multumesc mult!!

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

salut,

cred ca depinde putin de varsta fetitei si de activitatile pe care le face, dar eu cred ca intre 150-200 ron.

Andreea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nikol24 spune:

fetita mea are 2 ani si din fericire este foarte atasata de aceasta fata lucru care ma multumeste enorm pt ca e un copil f razgaiat
nu am mari pretentii de la ea pentru ca stiu ca nu are experienta sau mai stiu eu ce cu copii dar sunt multumita ca o hraneste bine,o scoate afara sta cu ea cand doarme,iar daca apar cine stie ce probleme e bunica mea la 2 etaje mai sus care poate intervenii oricand
de aceea ma interesa f tare cam cat sa i dau pe luna sau macar pe zi ca sa zic asa,nu sta mult cu ea data trecuta a sta de la 9 jumate pana la 17 dupa amiaza....dar e cam greu ca nu am avut niciodata bona ca sa stiu si eu cat de cat preturile..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eu_logoped spune:

pai poti sa ii dai 40 de ron pe zi?
eu zic raportta la salariul unei educatoare, la o sedinta de terapie, etc...
nu cunosc prsonal vreo bona...
sper sa te ajute ce am scris :)

Andreea

Mergi la inceput