Mladite si mugurasi de mai-iunie 2008 (127)
Raspunsuri - Pagina 20
Lilly79 spune:
Am hranit fata, am culcat-o, am terminat mancarea pt amiaza si acum stau putin pe-aici ![]()
cleo in aprilie-mai 2011 sa se nasca
Asa am calculat eu sa fie 3 ani intre copii si sa stau 1 an la lucru intre ei. Pana se re-obisnuiesc astia de la lucru cu mine, eu iara is in concediu
Asta e planul, sa vedem daca iese.Planul cu Julia era sa se nasca prin aprilie, normal ca nu a iesit din prima incercare, dar a fost pe-aproape
Ce draguta ii Mara. Si ce cuminte ii ea ca citeste fara sa rupa cartile. Julia a rupt pana acum vreo 2 carti, dar alea de la Disney nu i le dau inca, ca nu degeaba m-am trezit eu pe la 6 sa stau la coada pt ele ![]()
Ylari haina e superba.Sa o porti sanatoasa.
Testele alea is toate de-acum 2 ani? Iti tin pumnii sa vii cu teste cu 2 liniute.
Alysh Julia mi-a "botezat" deja un perete cu creioane colorate. L-am spalat ca cica e vopsea lavabila si-acum nu se mai vede.Si Julia prefera sa scrie cu pixul sau cu creioanele colorate pe tot ce prinde: carti, jucarii, parchet, pereti.Mai are o tablita mica-mica din carton cu un fel de plastic subtire peste un indigo.Ea desena cu un betisor si-apoi se putea sterge.Din pacate e cam distrusa si vroiam sa-i luam ceva asemanator, dar nu am gasit.Asta era din germania si-a fost f ieftina, dar si f buna.
Uite-aici ceva asemanator http://www.pepinio.de/wbc.php?sid=36e2d660&pid=440&tpl=testd.html
Laura mie mi-a zis doctorita sexul pe la vreo 20 saptamani si s-a vazut clar la 22 la 4D.Eu zic ca inainte de 20 saptamani nu e sigur, eventual la un eco super-performant si sa stea bebe fara rusine la poza
.
belleane nici noi nu am mai fost la un film, la un teatru de nu stiu cand.Si acum tot caut o solutie cum sa ajung eu la stomatolog sa-mi repar masele.Eventual seara dupa ce vine tati de la lucru, dar sa vad unde gasesc stomatolog cu program care sa ni se potriveasca
Iesi afara din butoi
.Cred ca si vremea asta friguroasa e de vina.
Cred ca a dat careva atacul la site-ul pampers cu concursul si nu mai merge
Cand se repara va anunt daca vreti sa mai votati 
Multa sanatate tuturor.
Mai vroiam sa scriu ceva, dar nu mai stiu ce, asa ca gata deocamdata ![]()
Daca nu mai intru, va doresc un weekend placut.
Lilly, mami de
Julia (30.05.2008)
YLARI spune:
Belleane, pai uite de-aia am depresii si eu, ca nu ies nicaieri (inafara de parcul asta) nu ma mai intalnesc cu nimeni (nu vreau s ma gandesc cat o veni telefonul) ca nu avansam cu casa, ca nu imi spala nimeni nici macar o farfurie, ca ma uit la maldarul de rufe necalcate, ca in casa dupa ce fac curat in 30 de minute e la loc, ca deh, se joaca cupilul... De-astea... ciocolata nu prea imi place. As bea o bere dar am zis ca renunt si la asta ca faca burta mare (fara rost, fara bebe adik in ea) Mai ma tratez cu shopping, dar cum nu-mi permit mereu... I-am facut lista lui Iuby cu ce sa-mi aduca din Franta. Saracul... ![]()
Piggy, pai cuminte n-am prea fost, asta era ideea, crede Mosu ca ma face sa fiu cuminte acum. Ptr 2 saptamani, cel mult, cred ![]()
Iar Eva se superplictiseste in casa.
YLARI
http://community.webshots.com/user/YLARI
http://b1.lilypie.com/tFAgp3.png
gabitzam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lilly79 cleo in aprilie-mai 2011 sa se nasca |
Lily,asa imi facusem si eu planul, si din fericire mi-a iesit, sunt 2 saptamani intre zilele lor de nastere, deci practic 3 ani intre ei.
Ca o softista adevarata am facut grafice, planuri, mi-am descarcat un program si-mi tineam evidenta cu zilele fertile, etc. Si a functionat
A fost taman bine ca pina s-a nascut Raducu terminasem proiectul la care lucram, acum dupa ce m-am intors la servici am inceput altul nou, deci s-a brodit bine si la servici si nu i-am lasat balta cand m-am dus sa nasc.
A, si am apucat si de l-am dat pe Andrei la gradinita pina sa apara Raducu pitic.
Dani, "nas" este singurul cuvant pe care il zice asa clar si e nostim ca e nitel sssasait si de aia il tot provocam sa spuna "nas".
Alaturi de SEBI
Doloress spune:
Eu pe bebe2 l-am programat iarna viitoare. Adica vreau sa raman insarcinata in jur de februarie-martie 2010 si bebe sa apara la inceputul iernii 2010-2011. Am zis ca nu mai stau inca o iarna full-time cu bebe marisor acasa. Asa, se naste iarna, oricum in primele 3 luni nu prea ies cu el afara, eu cel putin cu Patrick nu prea puteam iesi ca urla din gura de sarpe dupa 10 minute si trebuia luat in brate, nu puteam sa imping si carutul si sa-l car si pe el, asa ca ma plimbam fix 10 minute in fata blocului si uite asa a trecut vara. Cand i-au trecut colicile in sfarsit si statea si el mai in fundulet sa vada lumea a venit iarna si n-am iesit deloc din cauza frigului. Asa ca pe bebe2 il vreau nascut in octombrie-noiembrie-decembrie maxim.
Acuma insa cum va vrea Dumnzeu. Cu Patrick am ramas repede gravida, din a doua luna de incercari, insa cand am fost in Romania si mi-am facut un control mai amanuntit doctorita s-a mirat cum am ramas asa repede, cu ovarele mele polichistice, fibroame, CM neregulat de 40-47 de zile. Deci eu de incercat incep sa incerc din februarie, insa vedem ce va fi.
CLEO ce scumpica e Mara cum citeste ea acolo! Patrick n-are o treaba cu cartile. I-am facut doua rafturi in biblioetca numai pentru el, cu jucarele si carti. Toata ziua aranjeaza jucarelele, pune masniutele in linie, are o ferma de animalute, si le aranjeaza si pe alea, bac u picioarele in sus, ba in jos. Insa de carti nu se atinge! Unde le-am aranjat eu, acolo sunt, nici macar nu a pus mana pe ele, ca si cum l-ar arde! 
"Vos enfants : vous pouvez vous efforcer d'être comme eux, mais ne tentez pas de les faire comme vous" Khalil Gibran
piggy spune:
Dani as vrea eu sa intru in clubul vostru dar din pacate am ceva probleme de sanatate de rezolvat inainte...am tensiunea arteriala cam mare si ar trebui sa ii gasesc un remediu inainte de bb2
Gabitza ce noroc ai avut cu planificarea bebeilor
asa sa tot faci![]()
Piggy mama de Ilinca (15.06.2008)