Protejeaza-ti inima/senioare cu greutate>50 kg(32)
Raspunsuri - Pagina 15
guzelnico spune:
Citat: |
citat din mesajul lui galliciana doamnelor, se multumeste important pt voturi!!!!! pupici la gagici!!! astept inca o minune in viata mea!!! |
Da, pai si nu dai si tu o maslina, o scobitoare, ceva ...
galliciana spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui guzelnico
Gaaaliiii, auzi, fataaaa, de unde si pana unde sunt io certareata grupului?! Si mai ales in momente d-astea delicate ... Si, fetita draga, schimba naibii semnatura aia, pune ceva mai optimist, ca mi se pune un nod in gat si mi se umezesc ochii instantaneu de fiecare data cand o vad. Io ma razvratesc da' nu ma cert. Aaaaa, ca mai supraveghez sau stau cu gura pe voi, asta e cu totu' alta mancare de peste. |
cam exact ce spuneam....
era vb de ....atentionare, mai mult, nu de cearta.....
adica.........razvratire.......
astept inca o minune in viata mea!!!
galliciana spune:
iar pt voturi, ia,fete, luati d-aci:
gata, am
pupici la gagici!!!
astept inca o minune in viata mea!!!
guzelnico spune:
citat din mesajul lui Cinezee ce voturiii zi si mie sa dau si eu cu votuuuu calare |
Cinezee, pana in noiembrie, cand oricum am vota, se alege prafu' de tarisoara noastra, baga un vot pt subiect (stanga sus ).
sorinake spune:
Buna, fetele!
Cinezee, nu am cuvinte, dar ma bucur ca esti optimista!
Nico, eu am facut laparo in iunie si sincer iti spun ca mai rea e o raceala decat interventia in sine! in unele clinici ti se da drumul acasa chiar si in aceeasi zi! Aaaaa, sa nu uit:seara dinainte de operatie sa nu mananci. Mult noroc!
http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png
guzelnico spune:
citat din mesajul lui sorinake Buna, fetele! Cinezee, nu am cuvinte, dar ma bucur ca esti optimista! Nico, eu am facut laparo in iunie si sincer iti spun ca mai rea e o raceala decat interventia in sine! in unele clinici ti se da drumul acasa chiar si in aceeasi zi! Aaaaa, sa nu uit:seara dinainte de operatie sa nu mananci. Mult noroc! http://www.pregnology.com/ovuticker/28/5/13/9/21/2009.png |
Multumesc pt incurajari si info. Chiar pe tine te asteptam.
Luni stiu sigur ce va fi. Oricum voi intra si pe subiectele specializate: laparoscopie si salpinx. Am mare nevoie sa aflu detalii. Am citit explicatiile stiintifice si deja am un gol in stomac.
In principiu, mi-a explicat dr ca-mi va "capsa" trompa/ trompele si-mi va face FIV, ulterior, bineinteles. Ma tine sigur o zi acolo, sa ma supravegheze. Intrebarea mea este: de ce nu "aspira" lichidu'? Ma lasa cu "otrava" aia acolo?!
Am retinut ca nu trebuie sa mananc cu o seara inainte. Da' dimineata, ianinte sa plec la laparo, pot sa trag o dusca de curaj?!
P.S. Esti in Luxemburg?