Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 80

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

si eu am facut in timpul sarcinii his, dar o cafeluta f slaba tot am baut , ideea este sa reduci sarea pe act posibil!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

ma bucur sa aud acum ca sunt numai fete, pt k la inceputul anului numai baietii erau predominanti, de altdel cand am nascut eu , in salonul bebelusilor erau 9 baieti si 3 fete, din 3-4 saloane cat erau pe palier nici unul nu a avut fetle predominate!!!

kmy, de IUSTIN-GABRIEL 8.04.2011
bebe strumph
bobocel de 6 luni
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bia_Mi spune:

buna Silvia ... sa stii k si mie mi-au dat lacrimile knd i-am auzit inimioara, dar si knd am vazut-o pentru prima data. Iti doresc sa ai o nastere usoara, si un bebelina sanatoasa si frumoasa.

Mergi la inceput

Buna BelissimaEva, ma bucur k te-ai alaturat noua, iti doresc sa ai o sarcina usoara, iar in legatura cu cafeaua, am o prietena care a avut aceleasi probleme ca si tine, iar dr ei i-a recomandat o cafeluta mica pe zi. Asa ca ... depinde de tine, dar dr ce a zis?

25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ramonapep spune:

Buna dimineata tuturor. Am avut un weekend ff agitat, fetitele au fost f racite, cu febra si frisoane, cu plansete si nopti nedormite:(... pe langa arsurile mele si suturile bebelusei, dar am trecut cu bine.

Cu cafelutele daca ai tensiunea mica chiar se recomanda o cafeluta mica dimineata, sarea stiam ca se reduce la tensiune mare pt ca sarea creste tensiunea.

Mergi la inceput

Bia ce mai sti de iulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna, fetele...scz de intarziere...mi-am luat concediul de risc maternal de la 1 noiem...dar si pana atunci am fost mai mult in medicale..eu lucrez in mediul toxic, stat in picioare, ture de noapte si munca la norma, asa ca nu mai puteam merge la serviciu...

cat despre tensiune, eu am 8:5 si doctorita mi-a recomndat multe lichide...atata tot...la cafea am renuntat de cand am banuit de sarcina si mi-e frica sa mai beau, ca sa nu afecteze bebelusul...(desi am citit ca e in regula daca nu se depasesc 2 cafele pe zi)...

mult succes burticilor...eu ma pregatesc sa fac triplul test...a mai facut cineva?

Mergi la inceput

Iulia azi pleaca din spital, se duce in sfarsit aksa, i-a facut perfuzii, dar mai mult ne spune ea. O sa fie bine!

Mergi la inceput

Chiar ca ai avut un week agitat! Vezi sa nu racesti, k am auzit k e cam nasol! Tot ai arsuri? La mine cum incep, beau lapte dulce si imi trec.

Mergi la inceput

Eu am arsuri rau de tot, nu imi trec cu nimic.
O asteptam pe iulia cu noutati.
Am fost si eu putin racita dar am scapat usor doar cu o durere in gat si o durere de cap.

Mergi la inceput