Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns veverita32 spune:

Buna seara, mamici
Avem, dupa calculele noastre, 5 saptamani mici si 3 zile mari. Astept cu inima la gura :) sa vina ziua de marti, peste o saptamana adica, sa mergem la ecograf sa facem cunostinta cu puiutul nostru. Mi-e si frica, dar nici rabdare nu mai am. Pana atunci voi avea toate rezultatele si voi putea vedea daca totul e in regula. Taticul e si el emotionat, mai tare decat mine cred. Nici sa lucrez nu mai pot, parca mi-au iesit toate din cap.

Cand stiu ca e bine.. in faza aceasta? Simptomele specifice sarcinii demonstreaza ca sarcina evolueaza? Nu stiu, intreb si eu .
Va imbratisez,
Veverita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andreeadeea spune:

Am asteptat cu sufletul lagura sa ii aud inimioara.A fost ceva foarte emotionant.cateva secunde minunate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns xania spune:

Buna tuturor,

Ieri dimineata am vazut doua liniute pe testul de sarcina. Sunt nerabdatoare sa ajung maine la medic si sa aflu mai multe.
Din ce am calculat pe net as fi cam in 5 saptamani, sper sa se vada maine la eco ceva si sa primesc mai multe info.
Despre noi, ce sa spun, incercam cam de 8 luni iar eu am retroversie uterina.
Mi-e putin teama pentru ca saptamanile trecute, nestiind ca s-a infiripat ceva am mai papat cate un Humex, Quarelin, Hexoralette N si alte otravuri de genul asta. Sper sa nu fi avut vreo actiune nociva. Voi ce stiti despre asta?

Va pup si revin maine seara cu vesti!!

Numai bine,
Xania

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crys29 spune:

Buna,
sunt noua pe acest site si as dori sa aflu si eu mai multe despre sarcina apropo sunt in 7 saptamani si la prima sarcina pot spune ca ma simt destul de bine fara greturi, ameteli si altele cred ca sunt un pic norocoasa,am citit toate mesajele de la viitoarele mamici si vreau sa va spun ca si eu am fost ieri la eco si am ascultat inima bebelusului ptr.prima oara este ceva extraordinar nu imi revin din soc,imi vine sa plang de fericre de 7 luni incerc sa raman insarcinata si pana la urma DD ma ascultat,sunt cea mai fericita viitoare mamica, multa sanatate tuturor mamicilor si aveti grija de bebelusii vostrii si nastere la termen binenteles.
va pup si va tin la curent.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellyta spune:

bunaa.sunt noua pe aici si am si eu o problema...scz oricum ca nu am gasit topicul pt ceea ce scriu eu...sunt insarcinata in 6 saptamani...ma durut burta cum doare in timpul ciclului...a tinut durerea ceva insa era suportabila...ma lasat iar dupa cateva zile durerea iar a aparut si azi am vazut o scurgere maronie...maine ma duc la doctor insa mi e tare frica...am mai avut o sarcina si tot la fel a fost cu aceste scurgeri...va rog...poate ma puteti ajuta cu niste sfaturi....multumesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Oana_80 spune:

As vrea sa ma ajute cineva!!! Unde pot sa intreb despre simptome de sarcina??? Ma tot uit pe forum dar nu gasesc Va rog sa imi spuneti daca stiti.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mary_ovi spune:

Buna,sunt noua pe acest forum . eu sunt insarcinata in 9-10 saptamani ,am gemeni.Multumesc Bunului Dumnezeu pt aceasta binecuvantare.e minunat .am avut ceva dureri de burtica la inceput dar acum sunt mai bine. E atat de frumos ca exista forum-uri ca acesta.
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Ellyta,sfatul meu este sa te duci de urgenta la dr ginecolog.Nu miza doar pe spusele unui singur doctor,pt siguranta ta si-a copilasului tau,cere parerea si celui de-al doilea doctor.Ti-o spun din proprie experienta,din ceea ce-am patit eu avand incredere doar in doctorul meu care-l aveam de 12 ani,si care mi-a spus ca acele dureri vin din cauza copilului.
A trebuit sa pierd o sarcina,gravida fiind in 5 luni,ca sa aflu ca: acele dureri percepute de noi ca si dureri de ovare,ca si atunci cand iti vine ciclul,se numesc CONTRACTII,iar acele contractii insotite de un scaun moale,dureri de spate,etc,PREVESTESC UN EVENTUAL AVORT SPONTAN.
TOATE ACESTE SIMPTOME LE-AM AVUT SI EU,SI CA DREPT DOVADA PT INCOMPETENTA ACELUI DOCTOR GINECOLOG CARE N-A STIUT SA-MI SPUNA CE AM,ACUM O 3 SAPTAMANI AM PIERDUT SARCINA LA 5 LUNI.

VA DAU UN SFAT PRIETENESC : NU AVETI INCREDERE DOAR INTR-UN SINGUR DOCTOR,FACETI CONTROALE SI LA ALTUL,IAR ECOGRAFIILE...2-3 ECOGRAFII IN LOCURI DIFERITE.
EU REGRET ENORM CA N-AM COSULTAT SI ALT DOCTOR,SA FAC SI-N ALTE CLINICI ECOGRAFIILE,REGRET DIN SUFLET CA 12 ANI AM AVUT INCREDERE IN ACEST DOCTOR,L-AM CREZUT PROFESIONIST,IAR ACUM...SINGURA "PAGUBITA",FARA COPIL,SI C-O DURERE MARE-N SUFLET...SUNT EU !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

luys imi pare tare rau pentru ce ai patit! cam acelasi lucru am patit si eu acum doi ani si stiu ce inseamna ! acum sunt insarcinata in 8 saptamani si nu am curaj sa merg la doctor! m-as duce sa vad ca bebe e bine, sanatos, dar mi-e frica sa aleg un dr. anume! abia astept sa ii aud inimioara sa vad ca e bine! credeti ca daca ma duc la dr. saptamana viitoare, adica la 9 sapt va fi tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Citat:
citat din mesajul lui andreea_mdm

luys imi pare tare rau pentru ce ai patit! cam acelasi lucru am patit si eu acum doi ani si stiu ce inseamna ! acum sunt insarcinata in 8 saptamani si nu am curaj sa merg la doctor! m-as duce sa vad ca bebe e bine, sanatos, dar mi-e frica sa aleg un dr. anume! abia astept sa ii aud inimioara sa vad ca e bine! credeti ca daca ma duc la dr. saptamana viitoare, adica la 9 sapt va fi tarziu?

Multumesc.
Sfatul meu : du-te la doctor cat mai repede,in cazul in care DOAMNE FERESTE ai o sarcina cu probleme,in sensul ca s-a oprit din evolutie sau mai stiu eu ce,sa nu fie prea tarziu.Nu miza pe un singur doctor,consulta si un altul,vezi daca spusele primului dr coincid cu spusele celui de-al doi-lea,iar ecografiile incearca sa le faci la un centru medical,la o persoana calificata care stie sa citeasca o ecografie,nu la un dr ginecolog.
In general,dr ginecolog nu se deranjeaza sa-ti dea nici o amarata de hartiuta cu acel ecograf.Eu cand eram gravida,am facut intr-un centru medical particular,un control si-un ecograf la glanda.Mi-au dat aia toate detaliile,mi-au explicat concret ce si cum,plus o ditamai hartia cu ecografia glandei.
De la ecografiile cu bebe care le-am facut la dr ginecolog,nu am nici o poza,masuratori,nimic.
Iti doresc sarcina usoara si fara probleme.
Poate dai un semn de viata dupa ce faci ecografia,ca sa ne anunti ca totu-i bine.
Multa sanatate !

Mergi la inceput