Bebelusul din burtica: Primele batai de inima
Raspunsuri - Pagina 39
![](images/user_woman.png)
andreea_mdm spune:
Si mie imi dadea arefamul ameteli cand am inceput sa le iau. Dar cu timpul cor[ul s-a obisnuit si nu mai simt nimic. Ametelile provin de la faptul ca le iei oral, ca si mine de altfel. Incearca vaginal sau altfel, nu manca in perioada apropiata mesei sau imediat dupa. Asa am reusit eu sa pacalesc organismul . Acum ti-am zis nu ma mai deranjeaza ca de la 11 sapt tot iau si acusi fac 33. Sarcina usoara in continuare!
...asteptand o minune in viata mea!32w
Daria-Maria
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kinderashh/kinderashh.jpg)
kinderashh spune:
Buna mamici! Acum cateva zile am avut si eu parte de o ameteala de toata frumusetea...s a invartit tot biroul cu mine si abia m am linistit...credeti ca e lipsa de calciu, anemie? Exista ceva medicamente ce pot fii luate pt asta? Plus ca bebelul meu are abia 20 sapt dar este un nazdravan maxim...misca destul de serios si mai ales seara avem momentele noastre de comunicare..."eu dau, tu simti" .
20 saptamani si...crestem
bia28 spune:
Buna fetelor si felicitari pt minunile din burticile voastre.
Am si eu o intrebare, e posibil sa fiu insarcinata chiar daca testul de sarcina a iesit negativ? Ideea e ca mi-a intarziat vreo 5 zile chiar daca mie imi vine ciclul f. regulat, dar am facut in seara asta un test si mi-a iesit negativ. Nu stiu ce sa zic sau daca sa mai sper
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/arleza/arleza.jpg)
arleza spune:
Mersic Andreea mdm acum parca s-a mai obisniut si corpul meu ca nu mai ametesc asa dar eu ametetile le rezolvam
cam o ora si apoi sunt fresh.
Care e diferenta intre Arefam Utrogestan si alte medicamente cu progesteron adica chiar progesteron e doar denumirea sau e ceva, ca am vazut ca prospectul e la fel cam la toate?Si oare de ce medicii dau la unele femei un fel la altele alt fel de progesteron, de fapt e dat sub alta denumire?
Multumesc si pup la voi toate
Te rog Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa ne mastem sanatosi
gravi 5 saptamani
ana_mica26 spune:
buna Bia!Referitor la testele de sarcina ele sunt f. sigure, insa daca le faci la timpul potrivit din cate stiu eu la 10 zile min de la conceptie si cel mai indicat dimineata asa ca repete-l si doamne ajuta daca ti-l doresti!!!!!!!!
am si eu nevoie de voi dragi mamici!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Am si eu nevoie de lamuriri cu privire la concediul medical pe care pot sa-l iau pe parcursul sarcinii(max), fara a avea o sarcina cu probleme?(eu mai am o sarcina pierduta si cred ca numai din cauza locului de munca,am un loc de munca in care stresul e la el acasa) )
La cate saptamani se intra in concediu prenatal (acela cu 126 de zile inainte de sarcina vreo 63 si apoi iar 63 zile)?
va multumesc oricum sunt convinsa ca voi gasi raspunsurile la voi!
va pup14+
Ramy_geo spune:
Buna fetelor!! Am o mare nelamurire!! dupa calculul meu am in jur de 12 sapt de sarcina....ultima menstruatie 25 dec!! Nu am fost pana acum la nici un control.... e vreo problema?? e prea tarziu??
dulcica27 spune:
Buna Ana, eu stiu ca ai 126 zile, dar ca sa poti beneficia de CIC tb sa ai cel putin 42 zile dupa ce nasti.Deci cred ca ai putea sa iti iei 84 zile inainte, dar ca sa fii sigura intra pe forumul la DC cu probleme legislative si mai intreaba acolo.
Sanatate multa.
Nikoll_baby spune:
Buna mamici, sunt si eu o viitoare mamica, am 16saptamani, totul este bine momentan, sa dea Dumnezeu sa fie asa si in continuare.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kmy_black/kmy_black.jpg)
kmy_black spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ramy_geo Buna fetelor!! Am o mare nelamurire!! dupa calculul meu am in jur de 12 sapt de sarcina....ultima menstruatie 25 dec!! Nu am fost pana acum la nici un control.... e vreo problema?? e prea tarziu?? ![]() |
buna!!1 ar fi cazul sa mergi la un control, sunt anumite analize care se fac in prima parte a sarcinii, dar e bine k tu te-ai simtit bine pana acum!!1
sarcina usoara in continuare!!!
kmy
![](gravida.gif)
![](baietel.gif)
DPN 18.04.2011
(12.04.2011 dupa morfologia fetala semII)
amr 2-3sapt!!!
Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!
[http://lbdf.lilypie.com/qDtyp2.png ]
[http://tickers.baby-gaga.com/p/dev107pfs.png]