Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns stefania77 spune:

Buna ziua tuturor viitoarelor mamici !
Este prima oara cand cand scriu pe un astfel de forum.V-am citit cu mare placere post-urile.
Sunt si eu insarcinata si cred ca am 6 sapt si 5 zile. Am si eu cateva nelinisti si v-as ruga daca se poate sa imi dati un sfat.
Eu m-am mutat in alta tara de 3 luni si din diverse motive inca nu mi-am putut face asigurare...abia in ianuarie am sa reusesc...imi este greu sa ajung la doctor nu doar ca este foarte scump dar sunt mai ciudati si au reguli aiurea.
Alte mamici mi-au spus ca nu trebuie sa ma grabesc ca acum bebe este inca foarte mic. tot ce pot eu sa fac aici este o ecografie si ca mare lucru nu o sa se vada.
eu ajung in Romania abia peste o luna. credeti ca este prea tarziu sa ma duc atunci la doctor?
Am facut in august toate analizele sa vad daca sunt ok ptr a avea un bebe.

va rog nu imi ocoliti mesajul.
Astept cu nerabdare raspunsul vostru !

Va doresc tuturor o sarcina usoara si un bebe sanatos !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

stefania
buna!!! incep ati raspunde la mesaj printr-o intrebare, in ce tara te-ai mutat? nu cred ca o luna de zile nu este prea mult pt ati face un control in Romania, in orice caz abia dupa 8 sapt se aude inimioara lu bebe!!!cel mai important este sa te menajezi pana knd ajungi la medic pt control! sa nu ridici, sa nu faci efort fizic mare, la fel de important este sa nu faci bai fierbinti, te poti rezuma la dush-uri cu apa caldutza!!!nu vreau sa sperii dar eu am o sarcina cu dificultate! am fost diagnosticata de la 8 sapt knd i-am auzit inimioara si bebe era deja instalat in uter(prima eco am facut-o la 5sapt+3zilesi ink bebe nu era in uter instalat)cu iminenta de avort!!!
important este s ate menajezi la maxim, si ink ceva sa eviti zdruncinaturile( k cele provocate de masina cand trece prin gropi), sa fii calma si sa te bucuri de sarcina!!!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns stefania77 spune:

Buna dimineata.
Iti multumesc pentru raspunsul tau, parca m-am mai linistit...
M-am mutat in Olanda si cand am fost sa intreb de eco mi-au zis sa vin in saptamana a 9-a sau a 10-a cel mai bine. asta inseamna cu o saptamana inainte sa ajung acasa. Dar pentru sigurata lui bebe am sa ma duc.
Am spus ca sunt ciudati medicii de aici si spre exemplu spitale nu sunt multe..aici nu se naste cu medic ginecolog ci cu moasa, te tine in spital doar 1-2 ore dupa ce ai nascut si daca totul este bine te trimite acasa...asta asa ca sa iti faci o idee...si asta nu este totul...
Am sa tin cont de sfaturile tale si iti doresc o darcina usoara si un bebe sanatos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pdioana spune:

Buna Stefania!
Fii linistita ca si in Romania sunt medici care recomanda prima consultatie dupa 9 saptamani - pentru ca atunci se vede cel mai bine cum s-a instalat bebe. In rest asculta sfaturile lui kmy_black - nu mai faci deloc bai in cada, doar dusuri, nu ridici greutati, chiar daca ti se par usoare, manaca bine dar nu branzeturi fine (feta, innobilate cu mucegaiuri), nu cafea si sucuri acidulate, strugurii iti aduc un aport bun de acid folic, dormi cat iti cade bine, sa nu te sperii daca apare somnolenta peste zi - e ceva normal. Nu lua nici un fel de medicament - nici macar vitamine.
Sanatate multa si bucura-te de minune!

In asteptarea celei de a doua minuni in viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Fetelor, ce masuri impotriva diareei adoptati in sarcina? Ceaiul de menta este bun?

...asteptand o minune in viata mea!

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsa spune:

Buna fetelor,
Azi ma duc la un nou control sa vedem daca bebe s-a instalat in casuta. Am facut si saptamana trecuta o ecografie dar dr. mi-a zis ca nu se vede "omu'". Am in schimb stari de greata toata ziua si abia reusesc sa mananc ceva. Vreau sa o intreb pe doctorita daca are cumva legatura ca iau vitaminele prescrise de ea si anume Elevit. Voi ce sfaturi imi dati. Eu sunt destul de panicoasa cand ma ia greata sau raul de la stomac. As prefera orice decat greata. Am sa ma interesez de un doctor homeopat ca stiu ca exista remedii pentru greata din timpul sarcinii. Nu vreau sa imi umbreasca ceva bucuria pe care o simt cand ma gandesc ca am un bebe in burta. Va pup si sarcini usoare si bebei frumosi si sanatosi!

Mergi la inceput

stai linistita!! greturile vin chiar d ela bebe!!! si nu au nici o treba cu vitaminele!!! dupa 3luni o sa dispara greturile!!! trebuie doar s ate gandesti k nimik nu ets emai presus d ebebe tau si sa treci cu stoicism peste acest inconvenient
sarcina usoara!!!

kmy DPN 18.04.2011

Am invatat ca toata lumea vrea sa traiasca pe varful unui munte, fara sa stie ca adevarata fericire este în felul în care urci pantele abrupte spre varf!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pdioana spune:

Neta!
Pt Andreea - da ceaiul de menta este foarte bun. Eu l-am incercat. E bun pentru tot tractul intestinal. Mie imi mai taie si greata.
Pentru Rocsa - da sunt niste granule homeopate care te ajuta in starile de greata din sarcina si sunt si preparate care sa te ajute in travaliu sau daca ai cezariana pentru inchiderea rapida a plagii si stoparea sangerarii.
Eu personal nu mai folosesc produse homeopate. Am avut o experienta foarte proasta si chiar medicul homeopat mi-a zis sa nu mai iau niciodata preparate homeopate. Asa ca prudenta mare cu homeopatia (poate face mult bine dar si rau)!

Pupici la burtici.

In asteptarea celei de a doua minuni in viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns d_ana spune:

Buna, am si eu o intrebare
UM am avut o pe data de 22 septembrie.
in 28 octombrie am fost la eco, s a vazut doar sacul...
pe 9 noiembrie am fost iar la eco, avea 5.5 mm nu se vedeau bataile inimii
azi, 19 am fost si mi s a zis ca nu i bate inima...si e sarcina oprita in evolutie
Se poate sa fi gresit?

Mergi la inceput

inima unui bebelush se aude km de la 8 sapt, km atatea aveai si tu la ultima eco, 8sapt si 2 zile!!!exista mari sanse sa fi ramas insarcinata in ultima parte din perioada fertila si poate in felul asta bebe sa fie mai micut cu cateva zile, mai poti face o eco sapt viitoare , k sa fii sigura de rezultat!!dar cu toate astea nu iti face prea mari iluzii, la fel de bine s-ar putea k medicul sa aiba dreptate!!

kmy DPN 18.04.2011

Mergi la inceput