Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns georgiana87 spune:

fetelor...o intrebare ca sunt cam speriata....eu am gr sanguina o1 si rh-ul pozitiv,iar sotul meu gr sanguina b3 si rh-ul negativ...e vreo problema?????abia vineri am progr la dct si pana at stau cu griji!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

stai linistita, rh-ul tatalui are relevanta doar cand mama are rh-ul negativ!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Luys ma bucur ca ai mai dat un semn de viata!Nu conteaza ca nu ai burtica...vei avea, esti o viitoare mamica si asta conteaza. Ne incurajam pe una pe alta, ne dam sfaturi pentru acum sau pentru mai tarziu! Eu iti doresc sanatate multa si sa te alaturi cat mai repede noua! Un sfat conteaza intotdeauna si mai ales daca e bine intentionat!
Pupici!

...asteptand o minune in viata mea!

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

Felicitari si tie si tuturor burticilor de pe forum !
Am patit si eu ca tine , m-am dus la un spital particular , care avea ecografe ff performante si mi-a spus ai 5 saptamani . La o saptamana , am hotarat sa-l caut pe dr. cu care am nascut prima oara , iar acesta ...surpriza ... a zis ca nu sunt . Am mai asteptat doua saptamani , m-am dus la un alt dr. care a zis DA , ai 8 saptamani .Toate acestea dupa cel putin 15 teste de sarcina ..
Bine , asta se intampla anul trecut in ianuarie , acum surpriza mea are un anisor si ceva .

Va doresc sarcina usoara tuturor , am intrat sa va citesc pentru ca imi era dor de clipele de care va bucurati voi acum . E o perioada pe care nu o vom uita niciodata . Sanatate si bebelusi sanatosi .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pietricel spune:

faceam referire la mesajul lui mimimi80 ... dar se pare ca e o defectiune de sistem.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luys spune:

Multumesc frumos,Andreea_mdm.
Iti doresc din suflet sarcina usoara,si-un bebe frumos si sanatos
Te pupik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Doamne ajuta! te pupik si eu!

...asteptand o minune in viata mea!

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rocsa spune:

Buna!!!!
Si eu sunt o viitoare mamica.
Va tot citesc de mult de pe vremea cand asteptam sa se intample minunea din burtica. Am incercat 9 luni si iata ca acum, cand ne piedusem din sperante, s-a intamplat.
Sunt in 5 saptamani, dar ne avand un ciclu regulat nu se pot inca confirma. Adica nu l-am vazut inca pe "omulet". Avea doar casuta pregatita. Mi s-a spus ca peste o saptamana apare si el acolo. Sau asa ar trebui. Pana atunci asteptam nerabdatori sa fie totul in regula sa ii putem anunta prezenta printre noi.
Pana acum am avut foarte putine manifestari. Usoare greturi, dureri de sani.
Doctorita mi-a prescris Urogestan ovule si Elevit.
Astept sfaturi si pareri de la voi. Eu sunt la prima sarcina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

bine ai venit printre noi!!! medicul are dreptate, abia peste o saptamana bebele o sa fie instalat confortabil, utrogestanul ti l-a dat pt mentinerea sarcinii!!! evita la maxim eforturile, nu ridica, nu face bai fierbinti si curaj si incredere! sarcina usoara!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pdioana spune:

Buna ziua burtici!
Am fost ieri la control - 11.2 saptamani si un bebe sanatos de 5.27 cm.
La ultima eco mi-am facut griji ca am inteles ca bebe e mare si am vazut pe eco ca avea la 9 saptamani 5.4 cm - am citit eu gresit - era defapt valoarea pt. altceva. Asa ca acum sunt mai linistita.
In ce priveste buletinul informativ despre sarcina mea, s-au mai intamplat urmatoarele:
- nu-mi mai cade nici un fir de par - pot sa ma piaptan toata ziua (primul lucru bun cu sarcina)
- mi-e greata la fel in fiecare dimineata si bineinteles dau si afara de mai multe ori pe zi
- am insomnii de pe la 4 dimineata
- dupamasa cam de pe la 6 trebuie sa stau intinsa in pat - ma simt epuizata
In rest toate bune si frumoase in asteptarea celei de a doua minuni in viata mea.
Multa sanatate tuturor.

Mergi la inceput