Bebelusul din burtica: Primele batai de inima

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andreea_mdm spune:

Eu mi-am anuntat familia inca de la testul de sarcina. Eram sigura ca e pentru ca l-am facut la 2 sapt de intarziere si greturile deja se instalasera puternic. insa pe ceilalti , inclusiv la serviciu i-am anuntat cam pe la 8 sapt dupa ce am facut primul echograf. A fost cel mai emotionant moment din viata mea atunci!

...asteptand o minune in viata mea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kmy_black spune:

eu eram onvins ak sunt insarcinata inainate sa imi se apropie ziua de cm! confirmarea pt mine a fost in prima zi de cm, knd s-a facut seara si nici urma de sangerari!!!
mi-am facut, a doua zi la munca si a ieist pozitiv, dar am mers si al medic , ksotul meu nu era convins k testele is ok, se gandea k poate din cauz ainfectiei urinare pe kre o descoperisesm s anu imi afecteze rezultatele si de aici si intarzierea!!!knd m-am intors si cu confirmarea medicului am si anuntat familia!!!iar la inceputul sapt cea urmat, mai exact luni, am anuntat oficial si al serviciu!

kmy

Mergi la inceput

Buna burtici! ce mai faceti? Luys unde esti? de ce nu mai dai nici un semn de viata, esti bine? Voi cum stati cu dusul la baie? eu ma duc de foarte multe ori , ma apasa groaznic pe vezica daca nu ma duc! Infectie urinara nu e ca am facut analize. Oare cand o sa treaca senzatia asta groaznica care ma trezeste si de multe ori pe noapte?

Mergi la inceput

din pacate nu o sa treca!
pe parcurs ce bebe creste apasa pe vezica si in viitor si pealte organe, de aici si necesitatea de a merge des la baie!!! si eu am aceesi problema, mai ales nopatea, mai mult ma plimb la baie decat ma odihnesc!!sarcina usoara in continuarea!!!

kmy

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doralu spune:

buna,
sunt o viitoare mamica de iunie 2011- avem 7 saptamani si 4 zile; am fost la ecograf si i-am auzit inimioara cum bate- e un sentiment de nedescris; insa am o nelamurire- bataile inimii erau unde la 200 batai pe minut, si am mai cautat pe net si peste tot valorile normale sunt intre 120-160; credeti ca este o problema la bebe? ma ajutati cu niste sfaturi? d-na doctor nu a zis ca ar fi ceva in neregula; deci sper sa fie ok mai ales ca am mai pierdut o sarcina in ianuarie 2010 datorita faptului ca nu s-a format bebele.
merci frumos si sa aveti o sarcina cat mai usoara, caci eu nu ma plang de nici un simptom- la sarcina anterioara aveam doar crampe abdominale asa ca acum cand ma dor sanii, sau am greturi si varsaturi ma bucur nespus.
va pup si sper sa ma ajutati cu cateva sfaturi sa ma mai linistesc si eu
ralu

Mergi la inceput

buna!
si eu m-am speriat ca si tine knd am vazut la eco k bebe meu are bcf=175, la fel citisem peste tot k este pana in 160!
am intrebat medicul si mi-a spus sa nu imi fac crigi k in perioada asta, pana la 3 luni bebe este f agitat, mai bine spus activ si de aici si bataile asa de ridicate! si a a avut dreptate , la urmatoarea eco, bebetza acvea bcf=142, asta pe la 14 sapt!!!
stai linistita k orice stare se transmite si al bebe!!!
sarcina usoara n continuare!

kmy

Mergi la inceput

buna,
multumesc foarte frumos; asa ma gandeam si eu- oricum daca era ceva probabil ca ma avertiza dr.

merci foarte frumos,
o zi frumoasa in continuare
ralu

Mergi la inceput

Felicitari Ralu! Sarcina usoara in continuare si sa auzim numai de bine!

[url=http://www.pregnology.com/pregnancy/05/09/2011]www.pregnology.com/preggoticker2/990000/336600/My%20pregnancy/05/09/2011.png" border="0">[/url][url=http://www.pregnology.com]Make a pregnancy ticker[/url]

Mergi la inceput

andreea
cum te mai distrezi pe acasa? tie ce ti-a spus medicul, ai sanse sa se ridice placenta?

kmy

Mergi la inceput

buna,
multumesc foarte frumos- sa speram ca o sa fie in regula; am ajuns ca in fiecare dimineata imi verific pieptul, sa vad daca ma doare sau nu; caci data trecuta pe langa crampele abdominale care le avem mereu, cand nu am mai avut dureri la piept a fost clar ca era ceva in neregula cu sarcina; acum e bine pana acum, speram sa fie si de acum incolo.

va pup;
ralu

Mergi la inceput