Bebelusul din burtica: Primele batai de inima
Raspunsuri - Pagina 11
![](images/user_woman.png)
andreea_mdm spune:
dar acum mai sangerezi? adica daca stai linistita acasa nu mai ai sangerari?
nici ieri nici azi nu mai prezint sangerari, dar am stat cumintica la pat, desi am cam anchilozat! In schimb , daca ma misc un pic mai brusc, simt cateva intepaturi mai acute fie intr-o parte, fie in alta. cateva sec si apoi ma linistesc. Mai rau e ca nu pot manca mai nimic. Greturile continua sa ma omoare si vomit de cateva ori pe zi. Oare cu ce se mai hraneste bebitul?
Acum sunt in concediu acasa, macar asta e bine, ca nu ma fac de cacao pe acolo cu vomitatul.
Abia astept sa ajung iar la echo sa imi vad puiul ca e bine!
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
luys spune:
Andreea_mdm,acele intepaturi din zona ovarelor,sunt contractiile.Legat de greturi,sunt normale in primele luni de sarcina.Chiar daca vomiti,incearca sa te alimentezi.Chiar daca tu n-ai pofta de mancare,bebelusul trebuie sa pape ca sa creasca.
andreea_mdm spune:
incerc oricat de greu mi-ar fi! azi am mancat ceva mai bine. Cat despre contractii ma cam sperie, sper sa nu dureze mult sa imi revin, sa nu trebuiasca sa stau la pat toata sarcina! Deocamdata sunt multumita ca nu mai am sangerari. Daca ar fi dupa capul meu as sta tot timpul dupa dr. sa imi zica ca e bine, dar trebuie sa fiu optimista si sa stau cuminte la pat. Asa mi s-a zis! Si Doamne ajuta! Voi ce mai faceti? cum va mai e?
andreea_mdm spune:
hallooo! Fetelor nu mai dati nici un semn de viata? Eu mai nou am facut candida! asta imi trebuia acum. Cica e normal sa faci pe sarcina dar trebuie tinuta sub control! Nu stiu ce medicament imi vor da pentru asta. Marti ma duc la ginecolog. Voi ce stiti despre asta, pune probleme sarcinii?
Nu prea as vrea sa iau medicamente , stiti cumva cum se trateaza mai natural?
walter_maria spune:
Buna fetelor...eu sunt super noua pe aici,sunt insarcinata in 7 saptamani dupa cum am calculat,sapamana aceasta am sa merg si la medic.Suntem f entuziasmati pentru k ne-am dorit mult un bebe.Eu am avut doar vreo 3 zile greturi si atat.Sper k bebe sa fie bine...va pup
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kmy_black/kmy_black.jpg)
kmy_black spune:
bine ai venit!!! si sarcina usoara!!!! evita la maxim orice efort fizic macar in primele 3 luni cat se fixeaza sarcina in uter!!!!
kmy
luys spune:
andreea_mdm,orice infectie pune probleme sarcinii.Sincer,eu nu am incredere in tratamentele naturiste.Cat am fost gravida,am avut o infectie urinara de mai mare frumusetea.De frica medicamentelor,am luat niste pastile naturiste.N-au avut nici un efect,n-am simtit nici cea mai mica ameliorare.Intr-un final am luat Urinal,si-n 2 zile am fost ca noua.Deci...tratamentul naturist = ZERO
elda spune:
Andreea_mdm, si eu am patit-o rau cu candida in primul trimestrul de sarcina, asa ca la sfarsitul lunii a 3-a de sarcina medicul ginecolog mi-a recomandat Clotrimazol ovule. Am folosit 10 bucati, cate una pe zi, se introduc seara in vagin ( de preferabil sa le inmoi putin in apa), inainte de culcare. La mine a dat rezultate
Eu zic sa nu eziti si sa urmezi sfatul medicului pentru binele tau si al bebeului.
andreea_mdm spune:
Ieri am fost la echografia de 12 sapt si mi-a spus ca am placenta jos inserata. Bebelusul e in regula, sanatos si creste bine, fara probleme. Insa trebuie sa iau tratament si sa stau cat mai mult la pat. Sper sa nu am probleme si sa se ridice cu timpul placenta. Am inteles ca pana la 28 de sapt nu ar fi probleme serioase, daca nu apar sangerari. In mom in care creste uterul se ridica si placenta. Sau nu...de asta sunt ingrijorata. Eu stau cuminte la pat si iau tratament. Sper sa nu intervina nimic si sa fie bine la urmatorul consult.
Voi? Bine, sanatoase?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/kmy_black/kmy_black.jpg)
kmy_black spune:
ai dreptate, s-ar putea sa se ridice sau nu!! daca nu se ridica ne asteapta cezariana, eu fac tratament cu 5 utrogestan pe zi plus 3 no-spa!!!noi am intrat in sapt a 16-a, de acum sunt nerabdatoare sa- simt k se misca, desi am inteles k la prima sarcina realizam mai greu noi si la fel se simte mai tarziu si daca suntem oleak mai durdulii cum este cazul meu kre , desi manac f putin, am luat mult in greutate din cauza k nu fac nimik!!!dar nu mai conteaza , o sa le dau jos mai tarziu, dupa ce imi tin puiul in brate
kmy