Sezatoarea canadiana (157)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

pe fii-mea daca o intrebi ce a mancat , sa ce vrea sa manance , raspunde invariabil : fasole ! ..si o si mananca sa stiti...verde sa fie ..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ione81 spune:

multumesc fetelor (Ktrinel, Maru, Donia, sper ca nu uitai pe cineva) de urari! ha, ca tot intrebarati, urmatoarea imigrare, in principiu e planuita in 10 ani, inapoi in europa... problema este ca e doar principiul meu, nu si al sotului :) si cand apar si copiii, presupun ca e mai complicat sa te imigrezi. plus ca imi place canada tot mai tare... eh, nah, ca am marturisit-o, eu care am venit aici pt sot

Ktrinel, ce zici de ideea de a comanda una din cartile noii laureate nobel pt prietena ta? uite pe site-ul organizatiei lista de carti publicate in engleza. nu stiu daca se poate face comanda online sau gasesti la vreo librarie ca demult nu am mai cumparat o carte, rushiniiiiica. dar m-am apucat de citit conversatie la catedrala ca tot vorbirati atat de ea pe forum. daca nu, recomand si eu spa ca mai sus - spa savanna, ouuuuh, ce fain, da' si ce scump, sau orice gift card ce implica pantofi :) (=nine west si browns) sau creme bio :)
http://nobelprize.org/nobel_prizes/literature/laureates/2009/bio-bibl.html

Podeanu, merci de ajutor, am raspuns la email

Am si eu o intrebare, imi puteti recomanda un gineco bun? Nu tin sa fie roman, dar tin sa nu fie indian... Imi cer scuze daca e vreuna maritata cu un indian, n-am nimic impotriva, ca si eu sunt multiculturala acasa, dar la calgary s-o uitat doctorul la asa... si cand mi-a vorbit de diagnostic NU AM INTELES NICIUN CUVANT. si e important sa stiu ce se petrece la underground. si azi am fo' la o clinica si am facut o programare dar iar e cu un nume ce mi-e frica ca nu o sa inteleg. si doctor de familie (tot la o clinica de asta privata), se merita sa-mi fac acuma, sau sa mai astept pana ne stabilim si noi undeva? ca la CLSC mi-a zis cu o atitudine din nori, ca ia 3 ani, cand i-am zis ca vreau sa ma inscriu la doftor de familie...

Nah, va urez un zeekend frumos si Happy Thanksgiving!

Living the dream,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

Ione si doctora mea de familie e indianca.Dar e ok in pricipiu. Ginecolog bun mi-a dat Nelia, dar este asa ocupat.Saptamina trecuta am sunat si mi-a dar rv in ianuarie

Poate iti spune Nelia daca mai ia pacienti sau nu.neliaaaaa

eu am iesit un pic la mall...aveau ktrinel niste cizme meseriase de piele over the knee la Winners. pacat ca nu-mi veneau bine.

noapte buna si weekend placut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Daiopri, multumim mult de intrebari, suntem bine cu totii .

Ma bucur din suflet ca ai terminat cu prima etapa a tratamentului si ca vestile sunt bune, multa sanatate in continuare si bafta, ca putere stiu ca ai, esti un exemplu de optimism si curaj!

Mihaela, dar am poze noi, numai ca nu am mai intrat sa zic: uite aici pozele . Adica mai adaug albume, puteti sa mai trageti cu okiul la semnatura mea ... am si poze "verzi", si mai putin verzi ... aici linkurile:

http://good-times.webshots.com/album/574528753qAWSMu

http://family.webshots.com/album/574736411dmtzZb

http://family.webshots.com/album/575029352SDBVwA

Enjoy!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Carmen, frumoase poze, sunteti schimbati cu totii Imi place tare mult poza in care Matei ii da un pupic lui Marc, sunt tare scumpi

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmen77 spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Carmen, frumoase poze, sunteti schimbati cu totii Imi place tare mult poza in care Matei ii da un pupic lui Marc, sunt tare scumpi

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Ica, multumim! Sa intreb daca suntem schimbati in bine sau in rau? ... mai bine nu intreb ... LOL

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Carmen merci pentru poze. Sunt suficient de verzi.Si mie mi se pare schimbat doar Marc care devine tot mai baietel. Si ca acum are cu cine se juca Matei.

dairopi am uitat sa-ti spun vacanta frumoasa si sa vii cu bateriile incarcate.

La noi a iesit soarele. Parca mai ai chef sa te bucuri de viata in conditiile astea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vlahos spune:

Fetelor trebuie sa va dau reteta asta ca si acum ma ling pe degete:
-fileu de peste, de care vreti voi, inghetat sau proaspat merge de minune
Sosul:
-sucul de la 2 lime,
-2 catei de usturoi,
SI ACUM SURPRIZA... LEUSTEAN
intr-o tigaie ulei si un pic de unt, la incins, pestele la sfirit (prajit) nu prea mult, intors si cind e gata aruncati sosul peste puneti capacul si-l lasati acoperit pina incepe ...Yumy linsul pe degete
Eu am facut cartofi fierti linga iar in apa la firbere am pus curry, nu prea mult ca da gust amar, apa trebuie sa fi colorata in galben deschis (curry-ul e galben)
a fost o minune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

hei, gata curcanu'? gata placinta de bostan?
mai respirati mai, mai respirati!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Citat:
citat din mesajul lui carmen77

Citat:
citat din mesajul lui Ica 1975

Ica, multumim! Sa intreb daca suntem schimbati in bine sau in rau? ... mai bine nu intreb ... LOL

Strumfii mei

Carmen si Matei Gabriel + Marc David

in bine, fara nici un dubiu, se vede ca va prieste alegerea facuta

Mergi la inceput