Sezatoarea canadiana (157)
Raspunsuri - Pagina 8
Podeanu spune:
Ktrinel dar numai acolo in Laval au cizmele alea? ca e si un magazin pe Mcgill college downtown?
Si eu mor dupa cizmele astea la moda peste genunchi..Am avut identice din piele intoarsa cu blanitza, acum...16 ani.(si vreo 16 kg in minus)
da chiar asa de ce s-o fi suparat Dragaica? stii tu sigur Ktrinel ca s-a suparat? Eu am mai vazut-o postind acolo la aspirante, stiu ca-si dorea bb. ma gindeam ca nu mai are timp de noi dar uite ca nu a scris din alte motive.
Roxana, Donia am uitat sa va multumesc
Ica 1975 spune:
Ktrinel, ceva de criza??!! ... noutati??!!! tu cum esti in domeniu vezi mai bine ca noi
Lorelaim, succes cu scoala. Chiar asa, Gabitza ce mai face?
Eu sunt racita, si-mi curge nasul ca de la robinet, cand ajung acasa imi fac o cana de vin rosu fiert si porma'vad io
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Simonna spune:
Ziua!
Incep cu o intrebare si pe urma ma duc la citit, sper sa am timp si sa raspund.
Intrebare: doamnele care au casa cu termopompa si furneza, ma rog, de fapt cu conductele alea prin casa: le-ati curatat vreodata? Daca da, aveti un nr. de tel. de la firma cu pricina? Eu am gasit ceva, la 300 de dolari. E scump?
Donia, Atomix oricum e sigur ca invatatoare il persecuta... Asa ca, in principiu, orice as zice eu, el tot nu-si schimba parerea. Cum n-a fost la scoala miercuri si joi si de azi pina marti e tot o zi pedagogica si-un weekend lung nici n-o sa aflam deznodamintul istoriei decit miercuri. Eu i-am sps ca am sa scriu o scrisoare la scoala cum ca sint de acord cu retenu-ul pe principiul "teach them a lesson" dar ca nu vrea ca acesta sa-i fie trecut la "dosar" (ca au un dosar pe tema asta) intrucit el chiar nu era la buda cind asta s-a intimplat. Ma mai gindesc, sper sa se fi auto-divulgat copchilul cu idei de-astea dashtepte.
Oricum, nu-s ce ma fac, ca Radu n-are strop de respect pt. invatatoarea asta... Avem si ghinion, nu-s cum da tot timpul peste toate babele care nu mai au rabdare cu baietii, mai ales cu de-astia care trebuie tinuti ocupati... Ca i-am zis ca nici eu nu sint in stare sa stau juma de ora pe scaun fara nici o treaba si ea a zis ca "si asta e ceva ce trebuie invatat" sau asa ceva... O sa fie fun oricum si anul asta scolar! (sarmina ca mi-ai dat ocazia sa-mi vars naduful :))
Lorelaim, super ideea cu reuniunea si restul... vad pe miercuri la ce etapa au ajuns si incerc sa vb. cu ea. Radu a vorbit deja cu ea si i-a zis ca el n-are treaba sa fie pedepsit, copiii vehiculeaza un nume, Radu zice ca acela n-o sa recunoasca veci, ca e un copil rau care disturba clasa intr-una samd. M-a intrebat daca sa-i spuna invatatoarei numele aluia, i-am spus ca nu, ca tre sa "stick together", nu-i chiar o situatie de viata si de moarte. Vedem cum evolueaza, dar mi-ai schimbat ideea, daca au retenu ma duc si la directoare si vb. cu ea cum ai spus tu.
Monicuta, stai cu ochii pe oferte, ca vin in posta, cred ca era mai ieftin ce-am vazut eu pina acum). Noi avem abri, e tare bun. De 2 masini, tine loc de garaj (nu mai stiu daca tu ai garaj) si nu-s cum se face dar nu ingheata geamurile la masina. Eu sint mare fan tempo (acum avem si garaj, dar nu ne-am obosit iarna trecuta sa punem masinile inauntru - drept ca trebuia sa facem ordine intii :)) Dar anul asta am decis ca-i facem loc de joaca lui R, ii instalam panoul de baschet si masa de foosball acolo). Basically, daca pui tempo, iti mai ramine un metru de deszapezit... noi stam la casa de 5 ani si n-am luat deszapezire, drept ca acu' 2 ani imi venea sa dau foc la casa cind ajungeam acasa si tocmai trecuse masina de la ville si aveam un metru pe lat, 5 pe lung si 1 pe inalt...
Amu, cum zice si Ana, daca nu s-ar duce COlegu' la 6 AM la deszapezit, sigur a s plati pe cineva, chiar si pt. metrul ala dintre tempo si strada...
Bon, vad ca ai ajuns la concluzia cu abriul lung. Fix asa si noi cu usa laterala, pe aia principala nici n-o deschideam iarna!
Maru, tinem pumnii sa mearga bine si repede gasitul de job. Bafta!
Pucku, R. are un prieten de-l cheama Laurent. Se citeste aproape la fel. Banui ca tu-l citesti pe Lorand cu accentul pe O... Din cauza lui AN o sa fie mereu citit ca-n Laurent....
Ktrinel, ya, ya, si eu vreau poza cu cizmele cu pricina... :)
Gta, atita a fost. Gone with the wind.... :)
S.
Ica 1975 spune:
Stiam eu c-am uitat ceva
Marule, felicitari sotului tau si succes la vanatoarea de job-uri!
Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!
Ktrinel spune:
Dana, pai acolo am fost ieri si nu mai aveau decat o singura pereche 37 ..si culorile erau diferite la cele 2 «picioare» ...din cauza ca una statuse in raft , alta in depozit...sau erau defecte...nu stiu...si mi-au zis ca marimea 37 mai au doar la Laval..de-aia le vanez...
Ica, cu criza stam...e o situatie de plop si plopu-n aer...nu-s chiar relevante cresterile alea de tot zic ei..plus banca australiei le-a dat ochii peste cap cu cresterea dobanzii..loonie se duce-n balarii...e bataie de commodities / materii prime ...nu mai e nici o lege...
maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ica 1975 Stiam eu c-am uitat ceva Marule, felicitari sotului tau si succes la vanatoarea de job-uri! Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti! |
Podeanu spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ktrinel Dana, pai acolo am fost ieri si nu mai aveau decat o singura pereche 37 ..si culorile erau diferite la cele 2 «picioare» ...din cauza ca una statuse in raft , alta in depozit...sau erau defecte...nu stiu...si mi-au zis ca marimea 37 mai au doar la Laval..de-aia le vanez... Ica, cu criza stam...e o situatie de plop si plopu-n aer...nu-s chiar relevante cresterile alea de tot zic ei..plus banca australiei le-a dat ochii peste cap cu cresterea dobanzii..loonie se duce-n balarii...e bataie de commodities / materii prime ...nu mai e nici o lege... Ktrinel si Ana Julia (24.11.2006) |
Ktrinel, de regula daca au in alt magazin le poti plati pe loc si ei se angajeaza sa ti le aduca de la celalat magazin.Eu mereu intreb daca au in alte mag, verifica si ma intreaba daca vreau sa mi le aduca sau nu.
I-am luat si lui Deni niste cizme acum vreo 2 ani si cred ca era intuneric in magazin ca nu am vazut ca una e mai inchisa la culoare. De cite ori le incalta "constata" ca au 2 culori diferite. Eu i-am spus sa stea mereu cu picioarele cracanate, despartite si asa nu obsearva nimeni
Simonna, sorry, nu am furneza dar am schimbator de aer (asta daca intereseaza pe cineva) si anul asta cind am curatat ap de aer conditionat a curatat si ala de schimbat aerul. (150 toate)
columbiana spune:
Dana, ce ma distrezi cu Denisa, parca o aud explicindu-ti.
Simonna, nici eu nu stiu ce sa zic, eu inainte sa apuc sa curat conductele schimb casa de obicei :((
Nici plodu"meu nu prea maninca la scoala- doar sandwich vrea, nu isi maninca niciodata collation si ma scoate din pepeni ca arunc mereu iaurturi si alte; de cind fata asta noua s-a apaucat sa-i bage-n cap ca biscuitii nu-s sanatosi nu mai vrea nici o collation: ce-i sanatos quebecos nu maninca, nu roade legume crude, ce-i place nu mai vrea pentru ca i-au spus ca nu-i sanatos; idioti;
Din cauza asta il hranesc cit pot de bine acasa, dimineata consistent (crenvusti, brinza, oua- alternativ)+ciocolata calda, ii tine pina la 12H, mincam acasa toti si seara inca o farfurie-doua-trei de cereale; la noi e problema cu diversitatea- maninca bine dar aceeasi mincare mereu;
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Denisam spune:
Sanatate la toata lumea bolnava,spor la gatit curcani si Happy Thanksgiving Day!
Noi plecam la cabana maine si acum o intind ca sa merg sa o vad mai pe seara pe Kylie Minogue!
Denisa cu Emma Andrea 3,5 ani si Mark Alex 2 ani
Ktrinel spune:
dana, n-au vrut
denisa, e concert cu KM ? ce mai canta acum ? n-am prea mai auzit-o...petrecere frumoasa la cabana..