Sezatoarea canadiana (157)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns columbiana spune:

Ktrinel vazut, receptionat, luni dimineata te sun de la fatza locului cu rezultate.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Citat:
citat din mesajul lui OlgaTarziu

Salut.
Foarte pe scurt Tony e bine, i-a trecut. Sophia e foarte rau. Pe langa diareea de 2 saptamani a facut si croup (se pare ca de la Tony-deci asta avea.). Asteptam rezultate ;la analizele de scaun si urina. Intre timp ne chinuim s-o tin hidratata. Deja e la limita si nu vreau s-o vad in perfuzii. Suntem cu 2 sprayuri inhalatoare sa-i deschida caile respitorii, ceva sirop. Alaltaieri noapte a inceput sa se sufoce. De atunci dorm imbracata sa pot fugii la urgente daca nu poate sa respire.
Sa zic vreo doua de sistemul de sanatate canadian? Nu zic ca nu ma mai opresc.

Olga, daca Sofia intra in criza de sufocare nu pleci la urgente, ci chemi salvarea! Orice se poate intampla pe drum, faci o pana, se agraveaza criza, te loveste cineva... 911 e solutia! Oamenii cheama salvarea pentru chestii mult mai minore, daramite la un bebelus care nu poate sa respire bine!
Cand ni s-a intamplat noua au ajuns intai pompierii, n-a durat 2 minute, am inteles ca statiile de pompieri sunt mai multe prin oras, asa ca pana a venit salvarea deja Cristinel avea pusa masca de oxigen. In alte 2 minute a venit si salvarea, i-au pus medicatie pe masca si dusi am fost la spital, acolo am avut prioritate la absolut orice.
Oricum, va doresc sa nu mai fie nevoie, mai da-ne vesti daca apuci.

Dana P, ma aruncasem vitejeste sa pun reteta ta pe prima pagina, dar am vazut ca deja pitilache rezolvase . Asa ca am mai pus-o si eu pe a lui mQQm, sa aiba gospodinele surse de inspiratie.
Ah, mi-am amintit de un prieten de pe aici care intr-un an a platit pentru deszapezire si a avut de ales intre a plati pentru fiecare zi cu zapada, sau o rata fixa pentru toata iarna, asa ca a ales rata fixa, nu mai stiu, vreo 400, parca... oricum, in anul ala a nins de 3-4 ori toata iarna asa ca zicea ca s-a pacalit.

khristin, La multi ani pentru Chris, sa aiba parte de toate cele bune, si voi pe langa el!

Ione, multi ani inainte fericiti in Canada! Vorba cuiva, ai deja 2 emigrari la activ in 2 ani... mai urmeaza?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Ktrinel, ca sugestie pentru cadou: un gift card la spa?

pitilache, ziceai ca ai avut de predat ultima lucrare, deci ai terminat?

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Ktrinel nu impartasesti si cu noi frumusete de cizmulite ce iti iei tu acolo?
Hai ca eu de un timp salivez efectiv la toate vitrinele magazinelor, imi trebuie de toate: haine, incaltaminte, genti... (deocamdata ma linitez la cosmetice, ca par mai ieftine). Am impresia ca pofta creste invers proportional cu bugetul, care recunosc ca este foarte strans anul asta. Pana si reclamele din josul paginii imi fac cu ochiul (este o moda asa frumoasa in Romania/Europa fata de ce gasesti aici, asa mi-as cumpara si eu cateva rochite de vara si ceva pantalonasi de pe site-ul cu reclama din josul paginii, mai nasol cu adusul in CA, ca nu vreau sa ma complic pentru cateva hainute... si nici nu as vrea sa o pun pe mama sa le plateasca ).

Olga of doamne ce aveti de tras, sanatate multa piticei

Miki cum mai este Marc? a inceput sa raspunda la tratament?

Mari-ul a decis ca nu luam abris. Cel putin nu anul asta. Este prea mult pt noi si a zis ca prefera sa se trezeasca cu o ora inainte sa dea zapada, decat sa o dea oricum de pe drive-ul vecinei, unde va cadea excesul de pe abris-ul nostru. Incercam asa, sa vedem daca merge.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

monicutza, nu-s cizmulite..is cizmuloaie ...daca mi-e permis sa le zic asa...ca-s luuungi , drepte si plate...dar, na, mi-au placut mie ..ma vad cu o ceva mini la ele ..le fac poza dupa ce intru in posesia lor, altfel degeaba ..ei lasa, ca-s si aici destule...timp sa cauti si bani in buzunar sa ai...ca gasesti...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutza_bb spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ktrinel
..ma vad cu o ceva mini la ele ..le fac poza dupa ce intru in posesia lor, altfel degeaba

Asteptam poze, cu tot cu picioarele posesoarei si cu mini-ul

Este adevarat ca se gasesc de toate, dar timpul si banii sunt mereu o problema la mine, plus ca nu am drumuri des in downtown sa imi fac timp si de putin shopping.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Daiopri spune:

Multumim de urari.
Olga, la crup trebuia sa iti dea un medicament imediat si si-ar fi dat drumul imediat.
In orice caz din cate stiu trebuie sa o scoti la aer rece, chiar sa deschizi usa la congelator. Nu te panica, si cum zicea Donia 911.
Eu cu motanul am tras mereu cu tuse. Si am avut si noi spray-urile, dar mereu am fost reticenta in a i le da:( Dar functioneaza ele cumva doar ca trebuie sa i le dai cum zic ei.
Despre sistem, asta e. E mai greu cu copilasii, dar in ceea ce ma priveste nu pot sa zic cat sunt de bucuroasa ca mi s-a intamplat aici, si cat de impresionata am fost de tot
Sanatate multa.
khristin LMA pt flacaul tau drag. Mai vino si pe la noi cand ai timp.
DanaP,sa stii ca nu am facut nimic deosebit. Poate ceea ce mi-au dat, poate toate vitaminile luate in sarcina, m-au ajutat asa mult, de pot sa spun ca am fost aproape 100% functionala. In nici un caz nu ma asteptam, dar uite ca se poate
Sa vad cum ma descurc si cu restul
Si noi cu nopti grele. Am leganat pisoiul cat nu l-am leganat in 8 luni
Ca nasul e infundat si tuseste, si nu poate dormi. Vai de noptile mele
Numai sa il pot dezvata de acum
O sa incerc si eu sa fac un curcan din ala sa vad ce imi iese
Ktrinel, asa mama asteptam poze cu fetita frumoasa (Adeca matale)
oana, mai ce de treaba. Nu puteau sa o gaseasca mai tarziu?
La noi inca e soare ziua, dar cam rece. De fapt cred ca de aici m-am cam fraierit si a racit baiatul.
Nelia voi ce faceti pe acolo?
Pitilache chiar vroiam sa intreb ieri de tine si am uitat
na, cam atat mi-am amintit.
Va dorim un wk cat mai frumos si o masa fructuoasa
Numai bine tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Ktrinel vad ca ai chef de vorba, de mult n-ai mai scris atata la un capitol

La Multi Ani!!! Chris de Kristin Ce mai stiti de Irina si de surioara ei. Ca noi n-am avut timp sa comunicam..A fost botezul?

Felicitari Maru pentru absolvent!!

Olga sper ca sunteti mai bine cu fetita si ca nu ati ajuns la spital.

Pucku iti tin pumnii sa iasa toate bine maine.

Carmen asa scurt? Mai vreau si eu niste poze cu ceva verde in ele.....Din alea superbe din care faceati voi.Si cu ceva soare. Ca sincer ca avem nevoie toti de pe aici.

Pe Marc nu l-am dus la gradinita pentru ca nu ni se pare complet restabilit. Azi noapte a plans de vreo 3 ori fara sa ne dam seama de ce.....
Cu mancatul la noi criza a inceput pe la 18 luni si de atunci tot continua. Sunt perioade in care se hraneste doar cu biscuiti si lapte. Mai ales cand e pe antibiotice. Nu era asa grav inainte pentru ca manca f. bine la gradinita. Dar acum mi se pare ca nu-i place mancarea asta prea quebecoasa de la noua gradinita si nu prea manaca. El a fost la o gradi libaneza si una italiana. Si cred ca nealimentandu-se corect organismul lui e cam slabit. Oricum e slab , se vede in orice poza.
Nu va descriu ce a mancat ieri seara, cat o pasarica
Si cand ma gandesc ca el avea 10 kg la 6 luni cand era doar alaptat...Chiar nu stiu cum am ajuns la situatia asta. La spital l-au cantarit si avea 17.8 si 105 cm. In teorie conforma graficelor iese din scala , peste 97 %... Dar e inalt si slab.Si fara energie si rezistenta.

By

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Miikon, multa sanatate lui Marc. Nu cred ca te consoleaza cu ceva insa si C e cam tot la fel, la 4 ani are 98 cm si 14.5 kg si tot asa mananca pe sponci, mai inghite cate ceva cand insist eu, in rest baza e la gradi+lapte de capra+biscuti si mai nou inghetata

Daiopri, , Dana zice bine, si cred ca nu e singura, esti sursa de inspiratie ptr noi toate vacanta placuta

Oana, uf ... nu puteau s-o gaseasca mai tarziu imi pare rau, sper sa fie cat mai bine cu putinta. Si cumetrilor nostri le-au furat masina, lasata la service la reparatii, au gasit-o ei intr-o zi in drum spre casa, cu cativa tineri, masina cam distrusa, o parte din reparatiile masinii + spalatul le suporta asigurarea.

Olga, sanatate copiilor, nic eu nu stiu ce este croup, insa nu pare a fi prea usor. Incearca sa-ti pastrezi calmul, desi stiu ca nu-i usor in situatii din astea, insa e singura solutie sa poti rezolva ceva.

Pucku-le, casa de piatra si nastere usoara. Asteptam poze de la eveniment si cu burtica ca n-am vazut-o pana acum Steph ce zice?

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

da, sunt activa rau ....pai daca ploo...

of, mi se rupe sufletul de voi cu copii si problema mancarii...m-a ferit Dumnezeu de asta pe mine, ca si-asa am destule..dar daca nu manca copilu cred ca muream de inima...nu va spun ce-a mancat copila mea aseara, ca ma-njurati

Mergi la inceput