Sezatoarea canadiana (157)
Raspunsuri - Pagina 5
pitilache spune:
Ei, Ana!!! E w/e urmator dar Ktrinel isi lua avans ca sa ajunga sigur!!!
Ktrinel spune:
hahha...hai ca-s de coma!! chiar am crezut ca e maine!! scuzele mele!
dar tot nu promit...
Ana , baga-mi un email...ca nu=l mai gasesc, sa-ti trimit poza cu cizmele cu pricina
columbiana spune:
Acum m-am linistit ca nu e miine intilnirea, Ktrinel trimite-mi un pm cu detalii, ca merg luni! (abia mai dau o tura prin mall, cine stie unde se mai sparge vreu cc:))
haha, doua cu capul in nori, ne salveaza Roxana ca de obicei!
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
pitilache spune:
Ana, Ktrinel cate o la fiecare! De abia astept sa va vad!
oanagabriela spune:
Roxana, eu nu ajung sigur ca sint la citeva mii de km distanta si nu acolo unde sint palmieri...
Am primi o masina noua doar daca ar declara-o pe cea gasita pierdere totala, ceea ce se pare ca nu este cazul. Deci vor repara ce este evident, ca pentru restul, Dumnezeu cu mila...Daca nu ar fii un rau necesar, tare m-as debarasa de ambele masini Ce folos ca iti iei masina noua, te ocupi de ea, ai si asigurare completa, ca vine un nemernic si ti-o ia sa se distreze si ti-o da inapoi intr-o stare jalnica si tu trebuie sa o primesti...
Maru, felicitari pentru studentul emintent si bafta la gasit job .
Pucku spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mikiion Pucku imi dai te rog mai multe amanunte, ca pe net n-am gasit..... despre festivalul de trenuri. A fost marti pe la aquarium cu sotul si statea acolo langa calea ferata si astepta sa treaca trenulCa asta vara am nimerit un tren care trecea. Dar cum el e in covalescenta , sotul s-a enervat ca nu era timpul sa astepte el in frig sa treaca trenul Petrecere frumoasa la nunta.... Intre timp am gasit: e asta? http://www.smfq.org/ [b] |
asta este da
da-mi un telefon , poate ne intalnim, eu sunt la 2 min se site, e chiar langa bloc
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
Daiopri Felicitariiiiii
Ma bucur ca ai terminat cu bautele si ca totul e bine
Vacanta placuta...pleci cu motanii sau cum?
Citat: |
citat din mesajul lui Daiopri Pucku Stefan nu ti-ar place? O nunta cat mai frumoasa iti doresc. Asteptam poze. |
ba ne place, dar si Stephan si Stephanie...si nu-s nici macar gemenii....e si Vasile dar nu-i gasesc tizzul in engleza sau franceza
pana acum avem Eduard care merge bine, copilul vrea Sebastien sau Olivier, sotul e atras mai mult de Lorand , iar eu de Lorentz numai ca habaucii astia de quebecosi cand au auzit de Lorand sau Lorentz l-au facut in toate felurile de Laurence dar cu D sau TZ la final nu l-au nimerit
Pucku spune:
scurt ca pic pe jos de somn
Kristin e ziua/ a fost a lui Antony? LA MULTI ANI si sa va aduca numai impliniri...i-atzi taiat motul? cum a fost? inca o data felicitari pt baiat mare
Maru felicitari absolventului,,ce curs a facut deja? sper sa gaseasca ceva repede
uffff mai era ceva de felicitat dar uitai....uf intra pe oki stang si iesi prin neuronul drept
Olga ce-i ala croup? sanatate multa boieroaicei
Dana nu am mai schimbat sala, ca mi-am sunat nasa si mi-a zis ca nu se mananca bine acolo....acum nu stiu ce sa cred, dar am zis ca o sa comit o iesire acolo de control sa vad ce si cum, ca restaurantul arata demential.....m-as fii dus instat sa mananc , dar tocmai mancasem....asa ca m-am dus la saq si-am lasat 250+ pe alcoolice....iar cu eu sunt pe 0% ma duc maine sa-mi umplu portbagajul cu beck's din ala fara alcool
Pucku spune:
voi vorbiti serios cu zapada? bei suntem in octombrie, in Romania sunt 25 de grade, what is going on?
nu vreau zapada, nu-s pregatita de iarna....tre sa vina BB inainte si apoi sa ninga
scurt
sclar
concis
faceti mesaj sus la directiune, ca m-am suparat