Sezatoarea canadiana (157)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns inacanada2005 spune:

Magdone, felicitari pentru bebe!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Magdone spune:

Va multumesc din suflet pentru urari si va pup pe toate!

Ange, sanatate multa fetei!

Intalnire placuta si un weekend frumos si calduros tuturor!

va pup

Magda, cu Razvan (6 ani) si Olivia (1 an)
_
"Pentru a castiga ceea ce merita sa ai, s-ar putea sa fie nevoie sa renunti la tot ceea ce ai deja."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ica 1975 spune:

Ange, sanatate copilei, va doresc sa stati putin si sa nu culegeti nimic de pe acolo.

Atunci cand faci un pas catre Dumnezeu, El face zece pasi catre tine! Ce spui sa si infaptuiesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Pe mine sa nu ma asteptati cu comandatul, vin sigur dar depind de programul de masa al lui Catrinel. Ca doarme beton de pe la 2 jumate, ma astept sa se rasfete o tura cind se trezeste. Inca nu stiu daca vin cu ea, singura sau cu Colegu' pe post de sofer, ca sint cam ametita de cap si nu conduc bine, ma concentrez greu si s-ar putea sa fiu un fel de pericol public :)

Rox, nu vin cu Radu, de altfel l-am vazut cinci minute, dupa care a plecat la pretenu'so, Zack. O sa-i propun tatalui aferent sa-l adopte, ca-i acolo zi-lumina peste weekenduri. La mine nu vin ca eu ii plictisesc cu pretentia mea de-a se juca SI afara nu numai la computer, wii si etc.

Ktrinel, poza!
Pupic,
S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mikiion spune:

Magadone Felicitari!!!! Ce bine ca are cine sa preia stafeta de la burtici!!! E prea devreme sa stii daca ai fetita sau baiat?

Ange sper sa stai cat mai putin la coada...si sa nu fie pneumonie, ca si Marc se plangea de dureri de burta( de fapt de plamani dar ce stia el ce aia palmanii) .... Multa sanatate!!!

Petrecere frumoasa norocoaselor!!!! Azi am mancat si eu la pranz cu prietena mea din Quebec si am ajuns la concluzia ca asta e terapie curata..... Va invidiez

Zavalita Despre imigrare, doar sa spun ca nici franceza din Franta nu e cea de la TV5Uita-te la filmul Taxi unde e dialectul din zona Marseille!!! Iar eu ma chinui mult sa inteleg engleza din filmele din Marea Britanie, din seriale soap-opera mai ales..... de ex. Coroner Street( sau cam asa ceva)....In timp ce pe cele americane n-am nici o problema....In rest si mie mi se pare lista subiectiva, iar chestia cu frigul.....Pai sa stii ca nici Toronto nu-i in California E mai scurta iarna un pic, dar obisnuieste-te cu gandul ca Canada e Canada...De ce crezi ca nu au cucerit-o americanii? Ca era prea frig(exceptand Columbia Britanica)
Si iti repet, frigul e ultimul lucru care trebuie sa te ingrijoreze intr-o imigrare, sunt alte prioritati in momentul ala. De fapt prioritatea ar fi limba din punctul meu de vedere..... asta te poate trage mult inapoi....Si aici ma refer si la engleza , care trebuie stiuta fluent....

Sa stii ca fetele sunt patite si nimeni nu o sa se lanseze pe aici in discutii pro sau contra cum e pe alte forumuri....Sezatoarea s-a maturizat in ultimii ani!

Si mai vroiam sa spun ca eu sunt din generatia celor care era inca la moda sa iubeasca franceza( si muzica lor) si pisicile, asa ca poate sunt subiectiva. Plus ca acum lucrez intr-un loc unde sunt toate somitatile lor in limba franceza

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maru spune:

Magdone, felicitari!
ai tai ce zic? cred ca sunt in culmea fericirii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns khristin spune:

Magdone, felicitari pt. baby ce veste minunata. Ma bucur mult pt. voi . Chiar am aflat recent de o prietena ca asteapta si ea bb#3...la voi a fost programat sau surpriza? In cate lui esti, aproximativ trei? Vrei sa afli ce vei avea? Chiar te intrebam intr-un mesaj ce mai zic copilasii tai

Olga, tu pe unde umbli? Sper ca sinteti mai bine si ati trecut cu bine de boli.

Nelia, ti-am trimis info.

Ange, sanatate fetitei tale.

Zavalita, eu te-as incuraja sa-i dai bice francezei, si sa lasi moda cu pisicile in RO . Eu am reusit sa ma angajez doar la o luna dupa ce am venit in CA intr-un office job datorita francezei, si asta a fost doar inceputul...orice limba stapanita aici e un atu...fie ca e franceza pe partea engleza, fie invers, asa ca oricum o dai ideal ar fi sa le stii pe amandoua

Cristina

Mlle Yasmine et le bébé Chris Anthony

The past is history, the future is a mystery, but today is a gift—that’s why it's called ‘present’.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Am venit prima de la intalnire si am intrat doar sa le spun fetelor care au participat ca am ajuns cu bine acasa, ne-am spalat toti, sotu s-a distrat pe seama pataniei si acum tineretul doarme.

Si inca ceva, ca sa vedeti cat de zapauca sunt (ca tot zicea Bebitzu ca sunt relaxata, mai degraba mintea mi s-a relaxat), in punga aia de pe scaun, ultima atinsa de "tzunami" aveam si pantaloni si bluza curate pentru Victor si am mai si venit cu ele triumfatoare de la baie in mana si tot nu mi-am dat seama ca le am. Multumim mult Isei pentru garderoba de imprumut chiar daca ea nu stie

Las fetele sa povesteasca de la intalnire ca eu am plecat devreme si ma buseste rasul (si plansul in acelasi timp) cand imi aduc aminte. Ne-or mai primi astia de la Boccacinos vreodata pe acolo? Tocmai acum cand am gasit si noi un resto care sa ne convina ...

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Poftiti la capitolul 158.

"Less is more" - Mies van der Rohe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana2007 spune:

Magdone, inca o data felicitari pentru bb3. Mie imi pare bine ca se inmultesc mamicile de trei iezi, mai multe experiente, mai multa informatie "despre copii". De ce zici ca asta e familia canadiana ? Asta e media sau cum ? Eu raman la ideea mea ca e familia ideala cea cu trei copii (bine, depinde si de copii ) dar deocamdata sa vad cum ne mai descurcam cu doi

Ione, mi-a parut bine, imi pare rau ca nu am apucat sa vorbim mai mult, dar recuperam noi cand apuc sa vin singura la intalnire. (sa stii ca e prima data cand vin cu copiii, oi fi parut eu relaxata dar am avut ceva emotii inainte de examen).

Ange, sanatate Maiei, sper sa nu fie ceva grav si sa nu fi stat prea mult la urgente. Nu era mai bine sa mergeti la o clinica fara rendez-vous ?

Simonna, am inteles ca Miss C. a fost fussy si nu te-a lasat sa vii la intalnire. Si Sonia de obicei intre 6 si 8 e la fel, nu-i intri in voie, asta daca stam acasa, dar daca iesim e ok, adica doarme. Azi am plecat de la 4 de acasa si pana ne-am intors a dormit si a supt de doua ori la resto. Acum sa vedem la noapte cine si cat
Las ca se fac ele mari !

Diana mama lui Victor Christian, 24 Iulie 2007 si Sonia Theodora 15 Septembrie 2009

"Life's a journey, not a destination"

Mergi la inceput