Sezatoarea canadiana (157)
Raspunsuri - Pagina 14
Pucku spune:
Sar'mana de urari
Dana sunt in 6 luni, dar sunt ca in 8...o sa va pun poze, ca am o burtoaie....cred ca bate recordul bb-ul asta....deja ma impiedic in burta la pus sosete, rulat pantaloni, aplecat...bocancii i-am lasat deschisi, numai imi introduc piciorul....in rest sunt relativ ok, am contractii mai slabute, mai puternice, si dureri de bazin, f slabe in spate, dar ma doare in zona pubiana de mor....scaunul de ordinator cel mai comod
nu e site-ul meu, dar fac des prajituri de pe el, sunt tare gustoase
Maru cum sta Victor cu interviurile?
Carmen am vazut pozele, va sta tare bine impreuna, atzi reusit sa deschideti afacerea?
Zavalita nu ne trimiti si noua niste poze de la malul mari?esti la curent daca mai este deschis delfinariul?
cand veniti?
fetelor eui cadou de nunta vreau robot de bucatarie? ce-mi recomandati? am gasit asta la costco, are cineva?
http://www.costco.ca/Browse/Product.aspx?Prodid=10327644&search=robot%20culinaire&Mo=0&cm_re=1_fr-_-Top_Left_Nav-_-Top_search&lang=fr-CA&Nr=P_CatalogName:BCCA&Sp=S&N=0&whse=BCCA&Dx=mode+matchallpartial&Ntk=Text_Search_fr&Dr=P_CatalogName:BCCA&Ne=2000000&D=robot%20culinaire&Ntt=robot%20culinaire&No=0&Ntx=mode+matchallpartial&Nty=1&topnav=&s=1
revin
Corina , Stephanie + duggy Totolino prostolino
"Important nu este ceea ce ti se intampla, ci felul in care reactionezi""
Pucku spune:
pt cine vrea sa gateasca dovleac, uitatzi-va aici...tone de retete
http://fr.chatelaine.com/dossiers/article.jsp?content=20090929_095233_1728&utm_source=newsletter&utm_medium=email
cred ca au si versiune engleza
columbiana spune:
Pucku, Casa de Piatra!!!
Eu vreau sa va intreb daca ati fost vreodata in siutatia sa cereti un R-VOUS cu directorul scolii copilului si sa va...refuze ; Eu tot am incercat cu mesaje de politete cu acompaniatoarea lui fiu"meu, ia are <sarcina> foarte importanta pentru mine sa-l verifice ca-si noteza corect ce teme are de facut si sa-si aduca toate cartile/caietele necesare; binenteles ca nu a facut-o niciodata, mereu ii lipseste cite ceva, e prima data de cind e la scoala c-am primit bilet ca are trei teme nefacute/septembrie si we trecut trebuia sa aduca un examen acasa la corectat (il vor reface pentru ca media clasei a fost sub 60% adica sub trecere); binenteles ca nu l-a avut, l-a adus ieri cind am vazut si nota si am lesinat: 25% , premiera absoluta de examen sub nota de trecere, dar 25% mai frate!!! examenul era sa faca arborele genealogic (obsesia astora), bine ca nu ma asteptam la 100% dar macar nota de trecere in mod normal el ar fi luat-o;
drept care azi i-am pus pe jar, am sunat la secretariat si cerut RV din nou- cu directoarea si acompaniatoarea- care directoare este disponibila prin noiembrie doar, in schimb ma intilnesc cu acompaniatoarea; acum intre doua drumuri de job am ora de prinz prelungita si caut pe internet sa vad care sunt tachurile acompaniatoare (tehnician in acompaniament scolar specializat- ceva de genul asta); Tipa are ioc experienta cu scolari, invatatoarea la fel, doua zuze iesite acum din bacc dar circumspecte la orice dialog, si cu priviri de sus, si uite-asa ce-am cladit toti anii astia cu copilul se duce-n brinza.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Pucku spune:
Ana nu poti cere transferul la alta clasa? ai vorbit cu alti parinti? ei ce zic de noua educatoare?
nu te poti duce personal la scoala in orele deschise? daca nu da-i telefon la secretara mai des, pana i s-o lua
bafta
columbiana spune:
Astia nu au ore <deschise> si in cealalta clasa am incercat dar nu merge, sunt acolo deja doi copii acompaniati si mai mult nu se permite pentru ca deranjeaza clasa, asa ca fiu"meu cu celalalt copil ramin aici; culmea e ca in clasele unu-trei se <bateau> care sa-i aiba in clasa pe astia doi pentru ca sunt buni academic amindoi si cu comportament ok, si acum astea doua ce inlocuiesc anul asta s-au gasit doua neexperiemntate dar fudule impreuna.
Astept o zi doua intilnirea si sun din nou si ma gindesc cum sa contactez parintii celuilat copil sa vad ei ce parere au de tot ce se intimpla.
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=137759
Ktrinel spune:
pucku, casa de piatra si un copil sanatos iti doresc!..m-ai terminat si pe mine cu energia ta..
ana, ce situatie tampita...si eu zic sa vorbesti si cu alti parinti si sa ai acces la director..neaparat.e intolerabil...
CriPOD spune:
Pucku, casa de piatra, multi ani fericiti impreuna!
Da, Oliver e de vreo luna in faza "sfantu' pe perete", asadar, iata ca nu se lasa mai prejos decat fratii lui.
cge spune:
Dana, tare mi-ar place sa ajung si eu vineri la intalnire.
Poate venim, dar confirmam sigur maine seara.
Ideea e ca suntem intr-o perioada aglomerata si acasa si la job, maine am rdv la doctor eu, Victor are examen sambata si tot asa.
Pucku, "Casa de Piatra" si multi ani fericiti impreuna.
Poate ne pui poze
Sunt sigura ca a fost super petrecerea.
Ana, eu zic sa incerci sa astepti acompaniatoarea cand se termina orele ptr. o discutie serioasa.
Si eu am avut experiente neplacute cu invatatoare din astea fara pic de experienta.
Acum Victor are un invatator la polul opus cred ca 25 ani experienta.
Problema noastra e ca si Victor uita sa trimita mesajele noastre catre invatator.
Si indoctrinarea: ca nu-i nevoie sa stralucesti, daca esti in medie e ok, ca tara noastra Quebec e cea mai ..
Gata, pauza.
Pe curand,
Cristina,
mama lui Victor 07.01.2000 si a Ancai 16.09.2005
ange spune:
Ana,a naibii de enervanta situatia cu scoala.Mie una nu mi se pare normal sa nu poti ajunge usor la director.Da ce e,prim ministru cumva?! da-i mail.e real ca sunt debordati de probleme saracii dar un mijloc de comunicare parinte-director,trebuie sa existe.Nu te lasa!Cere mailul lui daca nu cumva il ai.Bafta.
Puku,ai o energie debordanta.trimite si la altii
Casa de piatra si copii sanatosi!