Breaking News - 4
Raspunsuri - Pagina 19
purple_blue spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bulinuta27 oau ce asemanare in alta ordine de idei: http://www.theinsider.com/news/3059256_Michael_Jackson_s_Funeral_Expenses_Revealed |
Deci pana la urma si-a platit singur tot.
Ma mir ca nu au calculat acolo si imbracamintea familiei, ca doar el era de vina ca au fost nevoiti sa se prezinte.
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
the sweetness and the morning after, Mrs. Purple Jackson
www.misformichael.blogspot.com" target="_blank">I know enough to believe...
astrojunkie spune:
A, pai sunt si hainele pe lista purple, doar ca nu in articolul acela :
As for itemized costs, the internment was $590,000. As for upkeep of the mausoleum -- $88,500.
The casket coach -- $295
Private security, lighting, baby grand piano, fan rentals -- $176,020.31.
And there's this -- Framing of a photo of MJ which was placed next to the casket -- $3,682.66
Wardrobe for the family -- $1,975.50
Flower van -- $125
Read more: http://www.tmz.com/tag/MichaelJackson/#ixzz0WZ8QkJ76
Am citit in alta parte ca designerul hainelor a costat 12.000, dar nu mai gasesc sursa... In tot cazul, te-ai inselat cu hainele, ce, ei sa scoata acum bani de un sacou? E vina lor? In fiine, m-am enervat iar.
Vestea buna este ca cererea lui Joe a fost respinsa, dar ca inca se mai gandesc daca o sa-i acorde si lui o alocatie (asa se traduce?).
astrojunkie spune:
Imi cer scuze, era "funeral designer", un job despre care nu stiam ca exista:
The Jackson family splashed out on every aspect of the ceremony, paying $35,000 for burial garments, $1,975 for the family’s wardrobe, $2,000 for usher costumes and $3,682 for framing of a photograph of Michael next to the casket.
Meanwhile, they paid $959 for embroidery, $11,716 for invitations and programs, $16,000 for flowers, $30,000 for cars and security and $15,000 for a funeral designer.
http://www.okmagazine.com/2009/11/michael-jacksons-funeral-cost-1-million/
2000 de dolari nu mi se pare o suma imensa, poate erau hainutele copiilor si ale lui Katherine...
blackpanterro spune:
Bine ca nu sunt muritori de foame in lume, astfel pot sa inteleg de ce trebuia 1 milion de dolari unuia care merge in pamant.
Da, $35.000 e numa bine pt niste haine care vor fi mancate de viermi...Mai bine ii donau unei scoli din Projects, sau pt cercetarea cancerului la copii sau orice altceva...
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
rall spune:
blackpanterro, e cu dus intors. Michael a muncit pentru banii aia iar lui ii placea fastul. De aceea cred ca merita orice era mai scump si mai ... regal. Orice si oricat.
Cat despre donatii, nu e cazul sa ii batem obrazul chiar lui Michael, si mai ales, nu pentru banii de inmormantare
Mie exagerata mi se pare suma de $3,682.66 pentru poza aia din Liberian girl... Ce putea sa coste atat la ea? Era scluptata in aur si n-am observat noi?
anka77 spune:
citat din mesajul lui rall Cat despre donatii, nu e cazul sa ii batem obrazul chiar lui Michael, si mai ales, nu pentru banii de inmormantare |
Total de acord Rall.Nu cred ca este cazul sa fim rautaciosi sau sarcastici cu un om care a donat mai mult decat oricare artist vreodata.Foarte bine....merita si de 100.000 de dolari.Erau banii lui.....
Apropos....a mentionat in testament ca 20% din averea lui se duc catre Caritate...asa ca.....
www.youtube.com/watch?v=xG05mG7fhZ4 " target="_blank">-He's not coming back
Because he's sleeping with Me
www.youtube.com/watch?v=9ABdp1m3a0E" target="_blank">"SHA`MONE!!!!"
poze si noi 2
Medy6 spune:
Michael este celebritatea care a donat cei mai multi bani organizatiilor de caritate si nu numai (intre 300 si 500 miliane de dolari).
purple_blue spune:
citat din mesajul lui blackpanterro Bine ca nu sunt muritori de foame in lume, astfel pot sa inteleg de ce trebuia 1 milion de dolari unuia care merge in pamant. Da, $35.000 e numa bine pt niste haine care vor fi mancate de viermi...Mai bine ii donau unei scoli din Projects, sau pt cercetarea cancerului la copii sau orice altceva... |
Buna . Poate daca ai cunoaste mai multe despre el si poate daca ai citi putin link-ul de mai jos nu ai mai judeca atat de aspru pana si momentul in care a plecat dintre noi.
www.examiner.com/x-7230-Atlanta-Special-Needs-Kids-Examiner~y2009m6d25-Thank-You-Michael-Jackson-for-your-life-long-charity-work" target="_blank">http://www.examiner.com/x-7230-Atlanta-Special-Needs-Kids-Examiner~y2009m6d25-Thank-You-Michael-Jackson-for-your-life-long-charity-work
www.youtube.com/watch?v=PvYygjcMDdQ" target="_blank">You are the cry that turns to laughter,
blackpanterro spune:
LOL, ma gandeam ca sariti toti pe mine, se vede de la o posta ca nu sunt adoratoare de Michael nu? LOL. Da, mi se pare imbecil sa cumperi haine de $35000 pt unul care merge in pamant, banii puteau merge altundeva, nu spun ca nu a facut donatii, nu are legatura cu asta, ma intreb doar daca el si-ar fi dorit asa ceva cu tot fastul in care a trait. 1 milion de dolari e prea mult pt o inmormantare indiferent cat de regal a trait omul, la fel as spune si daca ar muri regina Angliei...
Adriana si Aidan - 4 ani
A ticket to hell has never been funnier
"May the fleas of a thousand camels infest the crotch of the person who screws up your day and may their arms be too short to scratch...AMEN"
purple_blue spune:
Nu cred ca se numeste "sarit in cap", ci raspuns. Nici nu trebuie sa fii adoratoare de Michael; fiecare e liber sa aleaga ce ii place sau nu, ce apreciaza sau critica.
Insa trebuie sa recunoastem ca unii oameni sunt demni de respect.
O zi buna,