Jaluzele.. de care?

Jaluzele.. de care? | Autor: dana d

Link direct la acest mesaj

Mai avem de acoperit doua geamuri, adica doua camere cu multe geamuri mari: livingul si diningul
Livingul are vreo 5-6 geamuri iar diningul 3, termopan maro pana in tavan-deci nu se poate pune galerie sau ceva deasupra. Geamurile sunt din perete in perete si foarte inalte (cam 1,80m) pt ca apartamentul e inalt de 2,70. Am pus perdele pe sina dar vrem sa punem si niste jaluzele pe geamuri dar sa fie ceva mai elegant fara aspect office.
Am vazut ca exista jaluzele orizontale tip rulou sau romane, cam astea ar fi variantele dar la cele tip rulou mi-au spus ca nu merg pe geamuri mai inalte de 1,5 m iar cele romane... mi se par cam ciudate, se aduna pliurile alea acolo sus... nici nu stiu cum ar arata sub perdea.
Ce aveti pe acasa si cum va descurcati cu ele?
Am mai vazut niste rulouri care se aplica pe toc dar ma intreb cand deschid eu geamul nu se lovesc rolele alea intre ele sus acolo?
Asta care cica nu merge mai lung de 1,50 era cumva incastrat in rama geamului, avea sus o caseta acoperita in care era rola si pe margini niste ghidaje care tineau marginile, practic nu prea iesea din planul geamului decat caseta aia de sus dar nu mult.

Fetele mele

Iremediabil indragostita de CANADA