Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Criss,o sa iti dau un semn zilele astea
Trebuie sa ma hotarasc sa intru in jucariile ficiorasului meu si sa facem un pic de ordine,impreuna, ca altfel nu se poate!
E camera lui si tr sa imi dea voie...cica
Cresti copii ca dupa aia au ei grija

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Buna seara!
Mihaela, multumim de intrebare, Rares inca tuseste (asnoapte deloc, dimineata dupa ce s-a ridicat cateva minute, apoi educatoarea a zis ca a tusit dupa ce a iesit de la dormitor, dar dupa ce l-a luat soacra'mea de la gradi, nu l-a auzit deloc) si mai au mucisori cate un pic. Nu i-am dus la dansuri pt ca inca nu mi-e clar daca sunt sanatosi sau nu si mai ales pt ca i-a luat soacra'mea la ea in seara asta. Noi am avut bilete si am fostpe stadion la meciul nationalei de fotbal. Ce sa zic? Cea mai frumoasa atmosfera de la cate meciuri am fost pana acum. Desi a fost "meciul loserilor" , ultimele 2 clasate din grupa, iar echipa noastra venea dupa un meci-dezastru la sarbi, toti spectaorii au aplaudat, au scandat, au incurajat echipa tot timpul, am facut valuri ca pe stadioanele din Brazilia. A fost super, chiar daca am intepenit de frig. Acum stau cu caloriferul (electric) langa pat, cu pilota pe mine si paharul de visinata aproape . Tu unde stai de ai deja caldura? La noi nu e.

Andreea nu stiu despre ce laboraor vorbesti, eu nu prea am drum prin Precista, habar n-am ce e pe acolo.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Mai, mai Laura, pai cum, fara copii acasa si tu stai cu caloriferul electric si pilota pe tine? Ntz, ntz, sunt metode mult mai bune, unde pui ca-ti trece si raceala! Sanatate!
Si eu am dat drumul la caldura ca intepeneam de frig ieri. Sper sa-si revina vremea cat de cat, azi deja au anuntat 10 grade, asa ca e mai bine!.
Andreutza, nici eu nu stiu cabinetul ala de care zici tu, imi pare rau!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Baaaai, frateee, o cafea fierbinte nu dati si voi, o tuica fiarta, ceva...
Ce faceti?
Mihaela, de care caciula vorbesti? Aia gen sapca cu urechi pe care o avea pe cap sau aia pe care am cumparat-o ieri? Ambele sunt in jur de 20-26 lei fiecare. Adidasii n-am avut cu ce-i schimba, asa ca mi-a dat aia nervoasa banii inapoi pe ei...se saturase sa-i tot zic ca aia nu-mi place, aia nu e buna...ce sa-i fac, daca n-are marfa....
Va pup si va doresc o zi cat mai buna!

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna dimineata.
Hai ca dau eu o fierbinte.

Laura super . Ai fost la meci. As fi vrut si eu dar nu aveam ce face cu fetele . Am vazut-o dimineata pe soacra ta si pe copii, erau aproape de gradi.

Lora m citit ca te muti. Tot prin ANL sau cum? Ma intereseaza subiectul dar nu cred ca o sa am sanse prea curand.

Acum fug. Treuie sa-i cumpar Andadei o culegere si o coperta. Revin mai tarziu.

PS Azi Alessia nu a mai plans deloc. Mi-a facut cu mana a zis 'pa' si a plecat. Sunt super fericita .

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Aurorra spune:

buna fetelor,
Ce faceti,cum va descurcati cu frigul de afara?
Laura,ce-ti fac copii,le-au trecut mucii? Si al meu e mucos de nici nu poate sa respire,tot il chinui cu batista bebelusului,dar degeaba! Sanatate multa!
Superba poza de la concurs,am votat si noi!
Criss,felicitari pentru relizarilestrumfitelor tale!
Dar la ce cresa mergeti?
Multumim tuturor pentru urari si aprecieri!

Fetelor am si eu o rugaminte la voi,puteti sa-mi dati si mie nr de telefon de la cabinetul lui Petrovici,ca vreau sa merg i eu la un control la el!Eu am un numar dar nu raspunde nimeni.

Va doresc o seara buna si calduroasa va doresc.
Aurora si duracell iubit Robert Matei

Robert Matei

Pozici
Mateut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maristef spune:

Seara bunaaa la toata gashka!!!!

Nu va mint ca as mai fi "calarit" calculatorul....pur si simplu la cele 8 ore calare pe el laservici acasa nici nu mai vreau sa il vad.

Colac peste pupaza ca mai umblu si pe la doctori.

Cosminiq am citit ca ai pomenit intr-un mesaj de dr. Oprea, de la cabinetele Ardealul.
Te rog mult de tot spune-mi ce stii despre el!!!

Bianca face kakutza cu sange de vreun an de zile. In vara asta a avut o perioada fara. Acum a inceput iar.
Anul trecut i-am facut investigatii peste investigatii (inclusiv tuseu rectal-de m-a durut pe mine inima!!)
Acum am luat investigatiile de la capat dar cu alti dr.
Am fost trimisa la Bucuresti la colonoscopie, chestie pe care am inteles ca o face si dr. Oprea.

Daca mai stie cineva ceva despre el VA ROG SA IMI SPUNETI!!
Dau telefoane peste telafoane si tot nu stiu incotro sa ma indrept.

Pupaceala la toata gashka!!!

Mama Biutei

Mergi la inceput

Mari, sunt mama lui Cosmin din grupa de la Bianca.
Te rog sa imi dai un nr de telefon ca sa vb.Doctorul Oprea se ocupa numai de adulti.
Am fost si eu acum vreo 2 ani cu Cosmin la Iasi la un doctor foarte bun tot cu aceste probleme.De atunci nu am mai avut probleme cu el.Merita sa incerci sa mergi acolo,la Bucuresti e prea departe.
Se zicea ca de la niste polipi de pe intestinul gros care se spargeau si dadeau sangerare.Dar vb mai multe la telefon!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

'Neata!
Poftiti la o cafea!
Oooof, Mari...apari asa rar si cu asa vesti... Imi pare rau si sper sa rezolvati problema cat mai repede si mai usor pentru Bia!
Multa sanatate si lui Robertel mititel!
Criss, ti-am trimis un PM, dar vad ca nu l-ai citit inca.
O zi buna la toata lumea!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Buna dimineta !
Ce as bea o cafeluta ...dar nu am voie
Asa ca ma duc sa imi fac un ceai de sunatoare
Laura,ma bucur ca sunteti mai bine si poate ne vedem luni
Nu stiam ca avem o microbista printre noi
La mine mai nou si ficiorasul meu se uita la meci..noroc ca avem doua tv
Lora bine ca ai reusit sa iei banii inapoi pe adidasi...De obicei nu prea vor vanzatoarele sa faca chestia asta
Te intrebam de caciulita aia din sacosa(cea noua)ca tr sa ii iau si lui Cosmin si nu stau chiar asa de bine cu finantele.Poate sapt viitoare
Am fost sa ii iau alocatia de la BRD si nesimtitii astia mi-au lasat numai 24 de lei din care am scos 20 ca tr multiplu de 10 ca sa te lase sa scoti de pe card...
Asta e!...comisioane peste comisioane

Mergi la inceput