Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)
Raspunsuri - Pagina 8
LoraG76 spune:
'Neata!
Criss, multumim pentru cafea, mai ales daca-i fierbinte si cu miere!
Mihaela, azi or sa se intalneasxca, vine si Iustina la dansuri. Engleza nu face acolo, iti explic eu cand ne vedem. Noroc de Criss, ca ne-a recomandat-o pe d-na Andreea de engleza, Iustinei ii place f. mult.
Eu deja nu mai pot de frig, ma duc sa bag un ceai fierbinte!
O zi buna va doresc!
http://www.youtube.com/watch?v=TlpVTFWzYfs
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Ce frig,ce urat ! Am uitat ca vremea poate fi si asa
Cosminiq - clatite spui...
Carmen - si mie mi-au placut tare mult bijuteriile facute de tine
.Esti tare,nu degeaba e si Stefi cu bijuteriile.
O zi buna la toata lumea !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
ellinia spune:
Neatza fetele!
Nu mai vorbiti atat de frig, a iesit si soarele, azi e sarbatoare, asa ca fugutza la sarbatorit!
Lora, spor la treaba!
Eu dau un ceai fierbinte, cafeaua mi-am baut-o deja de vreo doua ori pana acum.
andreutza23 spune:
salutare fatele,
nu am intrat demult dar v-am citit, din umbra
am si eu o rugaminte - stie cineva cum se num lab de analize de langa farmacia ardealul, din precista?si eventual un nr de tel?
multumesc si va pup pe toate si toti piticii!
Laura25 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andreutza23 salutare fatele, nu am intrat demult dar v-am citit, din umbra am si eu o rugaminte - stie cineva cum se num lab de analize de langa farmacia ardealul, din precista?si eventual un nr de tel? multumesc si va pup pe toate si toti piticii! http://tt.lilypie.com/7aXep3.png |
Cred ca se cheama Medical Test. nr de telefon nu am
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
andreutza23 spune:
nu, nu e medical test, asta e din bacau de care zici tu si e mai incolo, dar tot in precista.
altfel se cheama asta de care zic eu, dar mersi oricum
cosminiq spune:
Andreutza ,cabinetul de care zici tu e vizavi de cabinetul Dr.Oprea,langa farmacia Ardealul din precista.Crezi ca e bun cabinetul de facut analize?
De ce nu incerci la cabinetul de langa ITM (dispensarul vechi din maratei la parter)Se cheama Katimed si e ffffffffff bine de facut acolo tot felul de analize ca au fonduri, mai ales daca te duci cu bilet de trimitere pe care e specificat la urgenta,fara nici o problema si asistentele sunt super......Uite si un nr de telefon 0233/210605.
De dincolo nu am nici un nr. si nici nu imi aduc acum aminte cum se cheama cu toate ca am mers in zona des in ultimul timp.De la Oprea care e internist am nr. daca il vrei
Multi pupici!
O seara super buna si sa visati ingerasi.
cosminiq spune:
Laura ,nu ai mai ajuns azi...
Cum se mai simte Rares,sper ca e mai bine.La Cosmin la gradi si pe la bloc sunt o gramada de copii raciti si multi cu simptome de varsaturi.E si vremea asta naspa ,parca prea repede a venit aerul asta rece de iti ingheata toate...
Trecem la haine groase pe bune ca nu se mai poate
Multa sanatate va doresc!
Sa ai o seara placuta si sper ca sunteti bine!
Multi pupici la toate fetele si somn dulce!
Mihaela,mami de ingeras Cosminiq
cosminiq spune:
Lora ,ai reusit sa faci schimbul?
Ai dat mai mult de 20 de lei pe caciulita?
E o scumpete Iustina!Ai vazut ca a stat sa o pupacesc
cosminiq spune:
Ce liniste prin zona!
Waw,waw,waw am caldura la calorifereParca am alt chef de viata ..pardon de somn. Si cand ma gandesc ca era preconizat sa dam drumul la caldura dupa 1 noiembrie
Asta e!O sa platim de pe acum calduraAstia la vreme au dat si pe maine cod galben la frig