Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)
Raspunsuri - Pagina 18
allexa06 spune:
Buna dimineata !
Sunt si eu alaturi de voi,mi-am facut o inka cu lapte si m-am asezat in fata calculatorului,am o gramada de treaba...trebuie sa-mi personalizez telefonul
la toata lumea !
http://community.webshots.com/user/allexa06
allexa,mami de Razvanel
carmenstefi spune:
neata fetele!!!!
o cafea vine si de la minee!!!!azi suntem ff vesele,nu stiu de ce??dar am observat de dim.ca tot se vb pe la tv si la radio acu despre "amintiri din copilarie"adica despre muzica veche,ce asculatm noi pe vremuri???? - sandra,c.c.cath,modern talkingsi cate mai erau si acu ma distrez cu niste baieti de la un post de radio de lesin pe aici.............breee,amintiri,dra ce faine erau ca rad singura cand va scriu si totusi tot amintesc,de dansurile alea stranse de bluesss,mamaaaaaade la o piese rock...ooaaaa
si sa revenim,suntem vesele,stefi azi va fi fotografiata profesional ,cica,adica toti copii vor face poze pt sarbatori am auzit,mai mari ,mici asa ca ne-am gatit dimineata,parfumat ,doua coditeeca sa fie frumoasa si mai ales ca e cald afaraaaaa
v-am zapacit de dimineata,dar ascult niste zz top si ziua e superbaaa
carmen si stefii
carmenstefi spune:
cristina ,multa distractie la gura humorului,e superb pe acolo si poate vezi ceva locuri de cazare pt sarbatori????daca ai timp si posibilitate,ca pe acolo nu am ajunssi nici pe net nu mam uitat
ce fac copilasiiiii??????am auzit ca plinde viroze pe la scoli si camine si mai nou nea spus med nostru ca s-a observat ca emare indigestie la iaurturi si ce le mai da de papa la scoli dar si la camine,ma refer la iaurt si cornuri,nu cred ca v-am zis dar stefi a papat sapt trecuta de la camin un iaurt cu capsuni si vomitata saracuta toata noaptea si dim la camin pana a scos tot ce avea in stomac si nu a fost numai ea,dar sia revenit fff repede,cine stie de ce si cum?poate o fi de la temp.la care le tine pana le da la copii,dar noi sa fim sanatosi!!!!!
carmen si stefiii
ellinia spune:
Saracutza Stefi, probabil o fi scos iaurturile mai devreme de la frigi, cine stie ... Lui Stefan nu i-au dat deloc iaurt, sunt niste cutiute mici de la Dorna (sincer, n-au nicicum gust de lapte - noi obisnuiti cu lapte de tara, asta chiar mi se pare ca are gust artificial). Le pastrez in frigider ca expira tocmai pe la anul in aprilie ... si cand se fac mai multe le dau unor copilasi. Cornul il manaca de fiecare data, ii place.
Azi au petrecere de Hallowen, dimineata erau numai mascati, vrajitoare si fantome pe la gradinita.
carmenstefi spune:
cristina,deja mascati de sarb.??dar abia saptaman viitoare e ,oricum e fain,ii iau si eu o pelerina pt sapt viitoare dar acasa o fac mascata
si nu dtai cu parul azi sunt in verva!!!!
http://www.tare.ro/rhcomics/249003-dansatoarea-sultanului
carmen si stefi
LoraG76 spune:
Auzi....ai luat Extasy cumva???
Lora, mami de Iustina
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti
Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
aeperju spune:
Citat: |
citat din mesajul lui allexa06 EMA - nu cred ca este suficient eurespal-ul ala pt tuse,ar tebui sa-i mai dai ceva,la Razvan ala nu prea si-a facut efectul,dar acum depinde de la caz la caz.Pupici multi sa treaca tusea http://community.webshots.com/user/allexa06 allexa,mami de Razvanel |
Altceva ce anume? La ce te gandesti?
Emma si Andrei (21.09.2007)
carmenstefi spune:
extazy putin zis.....bree,ma injurati dati cu parul,ce sa fac? ,ma simt binee si ma exprim aci cu voi !!!!,chiar daca voi vb singura si ma manifest singura ,pt ca lumea munceste,dar asta eee,nu stiou cand ma mai prindeti asa,adica eu sunt mai tot timpul vesela dar ma refer cand mai scriu eu asa mult
si sa ascultam muzicaaaaaaaaaaaaa
http://www.youtube.com/watch?v=EzgGTTtR0kc
carmen si stefi
aeperju spune:
E f bine ca e vesela Carmen. Ne binedispune si pe noi si asta inseamna ca o sa fie o zi super. Si mai e si vineri pe deasupra :)
O zi buna!
Emma si Andrei (21.09.2007)