Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Imi place ca,copilasii au si alte activitati,dansuri,aikido,lb. straine,fain .Si eu as vrea sa-l dau undeva pe Razvan,dar cred ca trebuie sa astept sa faca 4 ani macar,nu? Eu as vrea innot.Ii place tare mult,si se dezvolta si frumos,dar de fapt lui iar place acum oriunde,la alergat si zbantuit este primul.

EMA - nu cred ca este suficient eurespal-ul ala pt tuse,ar tebui sa-i mai dai ceva,la Razvan ala nu prea si-a facut efectul,dar acum depinde de la caz la caz.Pupici multi sa treaca tusea

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alexa, eu as zice ca e bine sa-i spui cu 2-3 luni inainte, sa il pregatesti.e destul de mare sa inteleaga si e mai bine sa stie din timp toate schimbarile din viata voastra. Cel putin eu una asa as face. Una e sa vada un bebe pe strada si alta e sa se trezeasca in casa cu un urlacios care ii rapeste mare parte din timp mamei. Asa si ai mei vroiau sa o luam acasa pe baietelul de 2 luni a unor amici, dar cand am inceput sa le povestesc si chestii "nasoale" legate de bebe (ca plange, trebuie sa-l tin mai mult pe el in brate etc) nu au mai vrut. Decat sa ai probleme dupa ce se naste cel mic si sa nu mai ai timp sa-l pregtesti si sa-l ajuti sa accepte schimbarile, mai bine vb cu el din timp.

Si apropo de parfumat, eu ii dau pe ai mei cu spray aproape in fiecare dimineata (pe hainute, nu pe piele). Nu m-am gandit ca ar fi vreo problema.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Fotografiile noastre
Filmulete cu shtrumphi
Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Mai,mai....
Unde sunteti?Sa incalzit un pic afara si
Dau eu la un ceiut,daca aveti chef daca nu chiar si o cafeluta de pranz

Multi pupici!
Sa aveti o zi buna!
Acusi ma duc acasa si e zi de curatenie....
Nu am nici un chef ,ma doare gatul de mor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

LAURA - Aaaaaaaa,nu am spus ca ar fi vreo problema ,cu parfumatul,numai ca...va avea timp sa se parfumeze cand va fi mare,copilasii nu au nevoie de asa ceva,ei sunt dragalasi si neparfumati...pe cand mami trebuie sa se parfumeze neaparat,ca asa s-a obisnuit( si ca imi plac la nebunie parfumurile )...si asa e bine,sa miroase frumos o " lady ".
Da , cred ca am sa-i spun,sa-l pregatesc totusi,sa stie ca el va fi fratele mai mare,dar atunci inainte,cand nu mai este mult pana ce se intampla evenimentul...sau poate ca momentul ala va veni el singur ( cand va trebui sa " stam de vorba "

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput

Face figuri calculatorul meu...IMI ARATA PAGINA 14
Ma gandeam eu ce ati patit de nu ati intrat deloc pe DC...
Dar nu conteaza o cafeluta o buna la orice ora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mihaela, dar unde lucrezi tu de poti pleca zilnic la amiaza acasa??? Asa serviciu mi-ar conveni si mie...se mai fac angajari la voi?

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Laura,cred ca fac in alta sala de sport ca aia care o stiu eu era sub orice critica
Bine ca ii place lui Rares!Super!

Mergi la inceput

Iubita nu cred ca ai vrea
Sunt in concediu medical pana la sf lunii si imi permit
Asta e...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mihaela, multa sanatate!

Lora, mami de Iustina

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Cine stie unde mai sunt magazine cu materiale la kg.???
Stiu ca era unul prin Precista dar cred ca sa inchis

Mergi la inceput