Piatra Neamt, Perla Moldovei (69)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Sa aveti o zi buna si plina de fericire ca doar intram in wk.

Multi pupici!

Mihaela,mami de ingeras Cosminiq

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Daca mai vorbiti de bani va fugareeeeesc de numaaaa!!!!! Nu va zic ce inversiuni si contorsiuni financiare a trebuit sa facem ca sa avem bani de renovat apartamentul... Prin urmare, circulam (momentan, sper) c-un harb de Dacie...da' macar e distractiv Dimineata il intrebam pe Eugen daca-i sigur ca nu-i cad geamurile...

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carmenstefi spune:

neata fetele!!!!
in cu o cafea aburinda si o clatitacu branzica.......
o zii buna si calduroasa sa aveti,e frig si vine un wek numai bun de petrecut in casa
maristef,ma bucur ca ai mai aparut pe la noi,ma intristeaza vestile de sanatate dar sa fim tari ca vom trece,eu sincer in cazuri mai serioase de sanatate incerc sa apelez la alti medici din alt oras,aici chiar nu stiu pe nimeni in problema care o ai,sanatate multa.
sanatate la toti strumfiii cei mici si cei mari

carmen si stefii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosminiq spune:

Helooooooooooooooooo
Mari,astept sa ma suni.Sa stii ca trebuie facut ceva de urgenta cu Bia ca nu e bine sa piarda sange .Mai ales daca are polipi trebuie operata de urgenta ca daca nu astia tot se inmultesc si tot se sparg si in timp da hemoragie mare(trebuie sa ai grija sa nu se constipe)
Ulei de dovleac la greu si Dulcopic picaturi!
Eu cred ca sigur asta e,ca si Cosmin a avut problema asta ti-am spus ca acum vreo 2 ani(am stat cu el vreo sapt jumate la Iasi internata in spital).II facea in fiecare zi spalaturi pe intestin cu nu stiu ce fel de ceai..si dupa vreo sapt a trebuit sub anestezie sa ii faca colonoscopie.Dupa spalaturile care i le-au facut nu a mai avut nimic la colonoscopie.
Oricum te cred ce greu iti este!
Sa ai multa rabdare ca o sa fie bine

Sanatate multa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoraG76 spune:

Mihaela, Mari nu poate intra de la serviciu pe net, asa ca probabil va vedea mesajul tau doar diseara, de acasa.

Lora, mami de Iustina

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=Cat%20de%20fericit%20e%20copilul%20tau%20KLORANE&page=10" target="_blank">concurs Klorane -> lau1- gemeni fericiti

Teledon pentru Dan
www.inimacopiilor.ro
Bazar pentru Sebi

(Niciodata sa nu spui niciodata!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Neatza fetele! M-am intors de pe drumuri si beau un ceai fierbinte sa ma incalzesc.
Nu va stiu preferintele politice dar, daca vi se pare o idee buna, va invit sa cititi http://www.petitieonline.ro/petitie/klaus_johannis_prim_ministru-p58564054.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Salutare!

Noi suntem bine in general, doar ca Andrei s-a capatat cu o conjuctivita pe care tre s-o rezolvam. Ii si curge ochisorul cam urat. Dupa aceea ma gandesc sa-i fac si prevenarul dar ne mai gandim.

numai bine tuturor!

Emma si Andrei (21.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana1980 spune:

Buna fetelooor.

Mai apar si eu din cand in cand - deci traiesc.

Cu Casandra voi veni la dans cand se va simti in apele ei, adica sa aiba un pic de incredere. Discutam in fiecare zi si imi zice ca vrea si ea sa mearga si cand sa ajungem si noi nu mai vrea Mai incercam poate reusim luni de acum(joi am ajuns doar pana la usa - ne-a vazut Ana). Va trebui sa o las pe Ecaterina la maicamea sa stau cu ea in sala......nu vreau sa-mi imaginez ce-ar face Ecaterina in sala de sport

Mari va dorim sanatate maxima.

Criss timite-mi un pm cu ce te intereseaza despre ANL.

Laura imi pare bine sa aud ca v-ati revenit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crissandrada spune:

Buna tuturor.
Am absentat azi de la cafea pt ca am fost lela. De dimineata dupa ce am lasat fetele am tot colindat ba magazine, ba prietene. E asa bine sa ai grija doar de persoana ta .
Dar cand am ajuns la scoala Andrada se plangea ca o doare capul, gatul avea si febra. Acum dorm amandoua.

Aurorra Alessia e la cresa nr 1 vis a vis de paharnicul.

Lora am citit pm-ul.

Criss de Alessia si Andrada

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns allexa06 spune:

Salutare fetelor!!! Si voi inghetati de frig? Noi am dat drumul la centrala de cateva zile,dar parca asa repede se raceste,diseara bagam plapuma

LORA - la masina mea stau geamurile,in schimb...eu nu am caldura si dimineata ,ca sa nu m-i se abureasca geamurile,dau drumul la ventilator cu aer...rece.Fain,nu ?

EMA- cred ca te-am vazut azi dimineata " in trafic " Parca spuneai ca si tu esti soferita,nu ? Era un logan albastru inchis,sidefat parca,nu?Am vazut bine...asa din mers ?

ANA - asa de ocupata esti cu strumfitele, de intri asa de rar? ( eu ,care sunt toata ziua pe forum )
Pupici la toate fetele !!!

http://community.webshots.com/user/allexa06

allexa,mami de Razvanel

Mergi la inceput