Gravidute si mamici de Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 8
Fancy spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui dyanira Fancy asa infectie puternica a avut Iulia???Probabil vor sa faci analizele de sange sa vada daca valorile VSH au revenit la normal.Eu nu stiu ce sfaturi sa iti dau dar cred ca 10 zile antibiotic e suficient.De unde se fac infectiile astea urinare? Aida bine ai venit pe la noi Eric Tudorelu nascut in aceiasi zi cu Andrei Tudorelu meu.Diana mamica fericita de ANDREI TUDOR |
da,a fost acuta.... din pacate infectia a trecut si in sange...de asta vor sa vada si vsh.....off, off, prin cate trecem cu ei! bine ca e ok acum!
infectia a fost bacteriana; de acolo mi-au explicat ca e f frecventa la fetite ca au uretra scurta si pot patrunde f usor microbi si de aici infectii...pe net am citit ca pot sa faca si si de la kk daca patrunde pe uretra....
sanatate la toata lumea!
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia
toshador spune:
Noi am fost la medic. Ne-a zis ca poate face crizele de plans din 3 motive: otita, burtica sau infectie urinara. Am fost la ORL si e totul bine. Intre timp am scos sucul de mar din alimentatie si ieri a f foarte bine si nu a plans si a f f vesela. Am vrb cu pediatra si am hotarat ca nu-i dam nimic pana peste cateva zile sa vedem cum se simte. Sper sa fie bine si sa nu mai planga. Un plans de o ora jumatate in continuu pe cand ea nu-mi plangea doar cand o deranja ceva nu mi se pare ok, asa ca ma rog la cel de sus sa fie bine si sa fie cauza sucul de mar.
V-am
si numai bine la bblici
aidaciolac spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui mihaser Buna Aida! Felictari ptr bebe! Sa va traiasca si sa va faca fericiti! ![]() Fetele am avut o seara de kk...M-a pus Cri sa ii fac briose si cand sa pun tava la cuptor mi-a picat prin cuptor si s-au varsat! ![]() Sotul de nervi s-a apucat de clatite ![]() ![]() Va pup! |

deci am crezut ca lesin de ras
ce tare esti 
dyanira daaa , trebuie sa ne vedem intr-o zi , dar mai cu soare sa fie

Fancy nu te impacienta. Fa tratamentul asa cum au zis doctorii si apoi sa faci analizele. Pe rand si cu calm ca nu este nimic ce nuse poate remedia

Poze noi cu puiul de foca si va multumsc pentru urari si primire

Sanatate va doresc!

mihaser spune:
Salutare fetele!
Azi nu mai fac nimic..Vine maman! La 19 ne ducem cu purcel si catel la gara sa o ridicam! ![]()
Sanatate Iuliei si Angelicai!
sa nu mai fie suparate.
Aida ai un print leit mami...La zoo la Barcelona am vazut foci si lei de mare...erau asa frumoase si inotau asa gratios...aveau muzica simfonica...Asa ca urlatoare sau nu...tot frumoase sunt!![]()
dyanira spune:
Miha multu pentru informatii cu papucei.Samabata dam o tura prin galeria sa vedem ce om gasi.Ce fain ca vine mama mai poti sa te mai relaxezi si tu![]()
Tosha eu am patit la fel cu Andrei cu sucul de mar la 4 luni.Si nu i-am mai dat deloc pana a fost mult mai mare nu mai imi aduc aminte exact dar dupa 8 luni
Aida e un scump
Ai o foca minunata![]()
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
Aida, mersi!
Sa stii ca Iulia iubeste focile la nebunie, le adora! Pe Bebe TV sunt ceva desene cu nishte foci albe, mici, cu ochii mari-mari si negri; cand le vede incepe sa danseze, toata lumea e a ei. Sunt curiaosa sa vad ce ar face daca ar vedea foca ta![]()
dyanira spune:
Fetele tot v-am auzit vb de Bebe tv.Puteti sa imi dati detalii cum pot sa il am in grila de programe si daca se merita?
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
Dya, noi il avem prin UPC Digital. Iuliei ii place f mult(si mie:):))....nu o las eu sa stea prea mult timp, uneori nici nu ii deshid televizorul ziua pt ca ar sta sa se uite la el non stop, atata vorbeste si gesticuleaza cu imaginile alea, e f atenta la ce se petrece acolo...
eventual du-te la cineva care are si vezi daca iti place....
mai este si Jim Jam, f dragut, cu papusi vorbitoare:)....
sunt mai multe la pachetul digital.....pt mai tarziu este si ceva discovery pt copii.....
dar ideea e sa nu stea prea mult la televizor,nu?.....:):)
Ank83 spune:
helouuu..
noi ne pregatim maine de un mic chefulet cu pitici...
Face si puiul mamei cel mare 2 ani

Ank
Raul
17.10.2007 si
Cecilia 11.12.2008
Poze pitici
Pretendenti pt 

Sa cresti mare! Distractie placuta maine!