Gravidute si mamici de Timisoara (35)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

helooo

offff cristina multa sanatate la alex!!
nici noi nu stam prea ine, iasminica e plina de mucozitati....in seara asta dupa laptic a vomat tot ce a mancat azi....si pe gurita si pe nasuc....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

happy mom Lavi & ladybird Iasmina Alissa 31.10.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_nagy spune:

Dora, sa-ti traiasca minunea si sa va bucurati de ea!
Sanatate si refacere usoara!!!

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

helooo

nici noi nu stam prea ine, iasminica e plina de mucozitati....in seara asta dupa laptic a vomat tot ce a mancat azi....si pe gurita si pe nasuc....

_
"Inima mamei este un adanc abis la capatul careia gasesti de fiecare data iertare!!"

Merci! si voua sanatate! sa stii ca e mai bine ca a vomat ca se mai duc mucozitatile ca ei saracii nu stiu sa scuipe si se cam aduna.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ade24

Fetelor am primit mesaj de la Dora:

A nascut aseara, la 20.30, natural, fara epidurala.
Fetita este sanatoasa, brunetica si are 3.250 gr.
Si ea se simte bine. Mi-a spus ca revine cu vesti in curand.

FELICITARI! Sa fiti sanatoase si bebita papacioasa!!! Refacere usoara!

http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de Ania - Olivia, 23.12.2008

FELICITARI MAMICO!!!! SA FITI SANATOASE!!!
Asteptam pozici cu printesa!!

_

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Citat:

helooo

_

Merci! si voua sanatate! sa stii ca e mai bine ca a vomat ca se mai duc mucozitatile ca ei saracii nu stiu sa scuipe si se cam aduna.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

da asa este!! pe timpul zilei o pun sa scuipe dupa ce tuseste productiv ...asa mai scapam putin....dar acum seara m-am speriat si eu si ea saracutza.....a vomat si sunca si masline pe nasuc...

_

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui cristina_nagy

Citat:

helooo

_

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

da asa este!! pe timpul zilei o pun sa scuipe dupa ce tuseste productiv ...asa mai scapam putin....dar acum seara m-am speriat si eu si ea saracutza.....a vomat si sunca si masline pe nasuc...

_

Offf imi pare rau! saracuta!
ptr tuse incearca sirop de usturoi. Eu le=am preparat astazi la pitici ca cica e bun si ptr imunitate..
9 catei de usturoi mari pisati cu 3 linguri de miere si 125 ml apa se pun la fiert la foc mic timp de 10 min. Dupa ce se raceste ii dai 3 lingurite pe zi timp de cateva zile.
Incerc tot ce pot desi ai mei nu prea tusesc acum dar ma asigur din timp.
Pupici si sper sa ajute!
PS
Eu le dau cu seringa de nurofen ca altfel nu vor.

Cristina

Alex 20.02.2006

Beatrice 02.06.2008

Mergi la inceput

cristina multumsec. e si pt tusa productiva?? sigut voi incerca!!

stie cineva sa imi zica intr-o raceala cate zile se da aerius??

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns XIO spune:

Inca o recomandare
La ORL la Bega este o doctorita mult prea draguta , Roxana Vintila se numeste.
Eu am avut otita cronica , timpanul perforat de 2 ori , faceam o data pe luna sau o dara la 2 luni otite urate de tot. Anca Malai m-a trimis sa-mi scot "polipii" si de atunci nu am mai avut probleme.
Iar ROxana Vintila este singurul medic ORL-ist pe care l-am lasat sa ma consulte fara sa incerc sa fug sau sa plang

"Mult mai grava ar fi etichetarea nedreapta a unei persoane pe care nu o cunosc deloc "

***Fur is for petting**

http://accesoriisihaine.blogspot.com/

http://www.4animals.ro/ajuta.html

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns _irina_ spune:

Bb_yasmi, Cristina multa sanatate puiutilor si nopti cat mai linistite!
Deea a avut otita de 3 ori pana la 6 luni, vad ca acum e ok nu a dat nici un semn de raceala sau ceva dar am ramas cu sechele si cum duce mana la urechi cum ma panichez.

Pentru ea cel mai bun ajutor a venit de la sosetutele cu sare. Adica se pune sare din aia mare mare de muraturi intr-o cratita si se amesteca pana se incalzeste (nici prea tare nici prea putin) si se pune amestecul asta intr-o sosetuta si sosetuta se pune pe urechi. Caldura le calmeaza durerile (un pic) si ajuta si la o vindecare mai rapida.
Se poate incalzi si o carpa cu fierul de calcat, dar cu sarea e mai bine ca se mentine mai bine caldura.
Oricum mare, mare atentie la temperatura sosetutelor!

Mergi la inceput

neata

stie cineva sa imi zica intr-o raceala cate zile se da aerius??

_

Mergi la inceput