Gravidute si mamici de Timisoara (35)
Raspunsuri - Pagina 20
genny76 spune:
irina, Fancy multumesc pentru raspunsuri, tot imi propun sa incep cu diversificarea dar nu-mi iese, in fiecare dimineata imi propun sa-i dau ceva, ori suc de morcovi ori supita de legume, dar nu-mi iese, aveti dreptate, poate ca nu simt ca e pregatita sa-i dau altceva, mai asteptam putin,saptamana viitoare mergem la eco pentru displazie de sold si dupa ce facem 5 luni mai vedem noi.
Fetelor cand vad prin ce treceti cu bebeii vostrii bolnavi ma apuca groaza, noi avem doar 4 luni jumate si inca nu am dat de probleme, nici nu vreau sa ma gandesc ce greu poate fi sa-ti vezi puiutul bolnav. Eu tot asta spun ca prefer sa fie o rasfatata dar sa fie sanatoasa, prefer s-o tin in brate, s-o legan dar sa fie ok, sa nu fie crescuta ca la carte, fiecare copil in parte e special. Sa va ajute Doamne Doamne sa treceti peste toate problemele cu bebeii, sa se vaca bine repede.
Pupici la toata lumea.
_irina_ spune:
Lucia, eu am luat sudocrem dar am gasit doar in centru. Daca vrei pentru teste iti pot da... dar scrie asa pe ea: contine alcool benzilic si oxid de zinc.
Pentru iritatii la noi cheia succesului a fost combinarea. Adica ii dadeam si crema de galbenele si ceva cu oxid de zinc. Sau alternativ Bepanthene cu crema de galbelene si oxid de zinc. Asa macar stiu ca ceva functioneaza.
Ce sa va mai zic? Sunt un car de nervi. De 2 saptamani are Deea o iritatie groaznica la poponet. Am ajuns la faza de mama nebuna care folosese vre-o 4 creme cand o schimba, plus ii dadeam cu apa termala (de mare efect cat am fost gravida, asa am scapat de orice iritatie deci aveam stocuri tata, nu gluma ...) si totul fara nici un rezultat.
De ieri in disperare de cauza i-am schimbat scutecele Pampers cu Babylove... si incepe deja sa se vada o imbunatatire, cred ca pana maine seara scapam de tot de bubite.
Cred ca ma pun sa cercetez cum e cu reclamatiile la astia si cum ajung sa le dau cu scutecele in cap.
Cu legea noua eu sunt in dubiu, scrie venit pe familie, aici intra si pensia alimentara ? Ca ala nu e venitul parintelui, e al copilului... Oricum e aiurea rau de tot.
dyanira spune:
Irina Sudocrem am cumparat eu sapt trecuta de la farmacia Vlad de langa pompieri.Noi cu Pampersu nu ama avut nici o problema pt noi e ok.
Iar cu alocatia vroiam sa intreb s-a votat deja?Ca la noi scade vertiginos alocatia de la 200 ron la aproape nimic
Se aplica doar de la 2 ani in sus ca eu asa am inteles citind stirea???
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
ade24 spune:
Fetelor am primit mesaj de la Dora:
A nascut aseara, la 20.30, natural, fara epidurala.
Fetita este sanatoasa, brunetica si are 3.250 gr.
Si ea se simte bine. Mi-a spus ca revine cu vesti in curand.
FELICITARI! Sa fiti sanatoase si bebita papacioasa!!! Refacere usoara!
http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
ade24 spune:
Si noi suntem mult mai bine dupa ce am inceput noul tratament.
Ieri a dormit bine, a inceput sa pape si azi noapte a dormit de la 23 pana azi dimineata la 9, fara probleme.
In sfarsit imi revin si eu.
Azi merg din nou la medlife la control sa vedem ce face urechiusa.
http://www.onetruemedia.com/shared?p=969b9e262b66173a12f1e6&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url
Mamica fericita de
Ania - Olivia, 23.12.2008
mihaser spune:
Salut!
Dora sa va traiasca grasunica brunetica! Abia astept sa vad poze! Refacere rapida! 
Ade tinem pumnii sa fie ok urechea!
Irina cum am vesti de la ea va si anunt!
Va pupacim!
dyanira spune:
Dora felicitari sa iti traiasca fetita, sa fie sanatoasa si sa va bucure viata!!!!
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
dyanira spune:
Ade ma bucur ca sunteti mai bine.
In alta ordine de idei si putin off topic noi sambata avem aniversare mare si vreau sa pregatesc pe langa altele cotlete de berbecut la gratar.Puteti sa imi spuneti unde pot gasi?Merci
Diana
mamica fericita de
ANDREI TUDOR
Fancy spune:
Dora, bravo, bravo, bravo! Esti o curajoasa! Sa va traiasca minunea! steptam poze....

Irina, si eu am incercat toate cremele pe rand....si nimic:)......si nu ajung in centru la farmado nicicum, azi trebuie sa mai dau telefoane sa vad care prieten ma poate ajuta...
Ade, imi pare bine ca e ok totul! Am sunat azi la Medlife s aintreb de inscriere la medic pediatru si m-au transferta direct la dr pediatra, dr Prodan (este sefa de la Urgente Turcanu, am inteles ca e extraordinara ca medic); NU face inscrieri in regim de medic de fam
, poti doar s ate duci cu bebe la consultatie contra cost acolo; mi-a mai spun ca de ce vreau neaparat inscriere la pediatru ca bebe e deja mare si ca pot sa il inscriu la orice medic de fam.....DAR, veste buna, tipa de la receptie mi-a zis sa revin peste o sapt cu un tel ca vor avea med de fam in cadrul Medlife..o sa sun sa aflu numele si daca imi convine o inscriu pe Iulia acolo.....
Dya, nu te pot ajuta, imi pare rau! Mai cerceteaza!![]()
Miha, ce tare: acadele cu echinaceea!
ma distreaza denumirea.....
Lucia & Iulia, 31.07.2008
Pozici: http://community.webshots.com/user/luciaiulia