Fibrom uterin (25)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Cristela, felicitari pentru rezultatul de la spermograma! Este super!!!!! Acum....nu trebuie decat sa lasi stresul deoparte si sa il astepti pe bebe!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Cristela, analizele sotului sunt bune,dar eu iti sugerez sa-i dai niste zinc si seleniu ,ca sa maresti procentul de forme normale:A+B=50% .Si sotul meu ia,i-a dat dr ,cu toate ca are A+B=50%.Nu-i face rau!!
M-am mai gandit si avand in vedere ca vine frigul ,mai aman operatia.Dar oricum ma duc sa iau rezultaul de la churetajul biopsic si sa vad ce mai zice dr.
Gina ,teste de ovulatie fac de mult!Sa-l prind de sot acasa 3 zile si 3 nopti si sa fie si odihnit ca sa presteze,cam greu El lucreaza in 3 schimburi si este cam de regula ori la servici ori obosit dupa sevici)
Ninia, trebuie sa apara si la noi 2 liniute!
la toate fetele si sa veniti cu vesti bune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Arinna multumesc pentru sfat. Bineinteles ca voi face toate testele posibile ca sa ma asigur ca totul este ok.
Lyly si Ninia este randul vostru sa ne dati vestea celor doua liniute!
Va pe toate! Vrem numai vesti bune!
Doamne Ajuta !!

Mergi la inceput

Gina, ce faci? Au inceput simptomele? Iti doresc sa ai o sarcina usoara si bebe sa fie cuminte pana la termen!

Va doresc un week-end minunat!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Ninia simptomele inca nu au inceput dar am o foame de lup. Asta cred ca este primul semn! Deocamdata........... In rest nici o schimbare.

Mergi la inceput

Inseamna ca ai un bebe cuminte!

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

Cristela, analizele sotului sunt bune,dar eu iti sugerez sa-i dai niste zinc si seleniu ,ca sa maresti procentul de forme normale:A+B=50% .Si sotul meu ia,i-a dat dr ,cu toate ca are A+B=50%.Nu-i face rau!!
M-am mai gandit si avand in vedere ca vine frigul ,mai aman operatia.Dar oricum ma duc sa iau rezultaul de la churetajul biopsic si sa vad ce mai zice dr.
Gina ,teste de ovulatie fac de mult!Sa-l prind de sot acasa 3 zile si 3 nopti si sa fie si odihnit ca sa presteze,cam greu El lucreaza in 3 schimburi si este cam de regula ori la servici ori obosit dupa sevici)
Ninia, trebuie sa apara si la noi 2 liniute!
la toate fetele si sa veniti cu vesti bune!

Lyly, mersi de sfat, dar sotul meu ia oricum multivitamine care contin pe langa viteminele A, B, C, D, E, K, Fier, Iod, Calciu Magneziu, Acid folic, etc. si 100% din DZR de zinc, respectiv 20% din DZR de seleniu! Noi avem 93% forme normale la spermatozoizi (si trebuie sa ai peste 30%), chestia asta cu A+B, care trebuie sa fie >= cu 50%, la noi fiind de 50%, este legata de motilitatea spermatozoilor, singura unde suntem la limita la spermograma, nu stiu ce ar putea sa ia pentru cresterea motilitatii/mobilitatii, dar mi-am facut pe 19 oct programare la un ginecolog si intreb atunci... cred ca este legat de faptul ca al meu sot nu bea cafea sau alte bauturi cu cofeina, excitante, sa zic asa.....Ai aflat rezultatul de la biopsie?

Gina, sa ne tii la curent cu sarcina ta, da? Si tu, Tana!

Va pup pe toate, week-end placut!

http://lt2m.lilypie.com/HTjVp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Cristela si eu tot pe 19 octombrie merg la ginecolog. Tu la cine mergi?

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

tinem pumniii sa vii cu vesti bune de acolo

Citat:
citat din mesajul lui Ninia81

Cristela si eu tot pe 19 octombrie merg la ginecolog. Tu la cine mergi?

au fost 2 liniii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kiki_cri spune:

Buna fetelor!!!

Vad ca au inceput sa apara vestile bune cu bebeii!!!Sunt ff bucuroasa pt asta! Imi amintesc ce suparata am fost din cauza fibromului si cum credeam ca nu voi avea niciodata copii si uite ca am nascut 2 odata cu tot cu fibrom...ba mai mult medicii ziceau ca a fost singului lucru rau care nu a facut probleme in timpul sarcinii si al operatiei,

Vreau sa va zic ca sunt fff ocupata cu bebeii...imi ocupa 90% din timp...va zic sincer ca imi e ff greu si sunt f obisita DAR merita! Cu ochii mi-am revenit f tare cred ca numai putin mai este pana sa imi revinn total.

Vasi bafta la bebei!Astept in continuare numai vesti bune

Mergi la inceput