Fibrom uterin (25)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristela spune:

Ninia, imi pare rau ca n-a fost sa fie nici luna asta...lasa ca ramai tu cu tot cu monstruletul tau..bine ca ai inceput sa faci si din analize...te bate gandul sa te duci la Dr. Mitroi? Mie una mi s-a parut foarte OK, deschis, vorbaret, explica bine, e atent la detalii, asa cum si citisem de el...bine nu stiu cat de experimentat e, ca e destul de tanar, ce stiu e ca a fost rezidentul Dr. Anca la Municipal si ca a plecat cu recomandari foarte bune de acolo, dar conteaza ca cel putin in cazul fibroamelor nu e pus pe taiat. Si are program in fiecare zi de luni pana vineri, la Favorit, pe la tine, pe unde stai si in vreo 3 zile parca are pana la 20.00.

http://lt1m.lilypie.com/S5uEp3.png
“Zambeste, atunci cand doare cel mai mult.”

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ninia81 spune:

Buna dimineata! Va doresc o zi usoara!

Cristela, cred ca voi merge si la dr.Mitroi, dar nu cred ca anul asta...deja sunt varza cu banii si vreau sa am si eu niste sarbatori frumoase. Pe anul asta am facut ce trebuia sa fac...de la anul mai vedem ce o fi. Oricum mai au ramas 2 luni si ceva din anul asta...pe care chiar vreau sa le am linistite. Luna asta nu ma gandeam cand trebuie sa imi vine, dar vad ca a venit la 29 de zile. Deci s-a reglat din nou si asta e bine.
Nici eu nu am niciun fel de simptome de la fibrom. Cm-ul este regulat, dureri nu am...sangerari intre menstre nici atat. Pur si simplu nici nu simt ca am ceva.

Visul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leonika spune:

Am si eu o mare rugaminte catre fetele care au facut investigatii pentru fibrom. Am 43 de ani si 2 copii si in ultimul an mi s-au accentuat problemele din cauza uterului fibromatos - metroragii si menoragii,etc.

Sunt din Constanta si va rog foarte mult sa-mi recomandati ce medici buni din Bucuresti v-au diagnosticat corect problemele - ma intereseaza mai intai ecografie transvaginala, apoi consult ginecologic.

Am fost sfatuita sa fac operatie de histerectomie,dar vreau sa stiu exact cat de grava este problema si daca sunt sanse sa scap fara operatie.

Va multumesc si astept recomandarile voastre.
Multa sanatate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

am Buna fetelor,cristela,analizele tale sunt Ok!,nu stiu ce sa zic de HSG,eu am facut 3,ca am facut un avort la 23ani si toti dr ziceau ca mi s-au infundat trompele,dar la toate mi-au iesit permeabile.Asa ca m-am indoiesc ,atata timp cat timp tu ai raamas ...ca mai tb sa faci HSG.dNu mi-a venit CM,sunt in ziua 21.Dar asa am citit ca napraznicu contine progesteron.Ar tb sa iau ceva pt cresterea folicului,pt ca la eco in ziua 14 au iesit cam mici...am CM de 28 zile.pupici la toate fetele

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lyly_mar

am Buna fetelor,cristela,analizele tale sunt Ok!,nu stiu ce sa zic de HSG,eu am facut 3,ca am facut un avort la 23ani si toti dr ziceau ca mi s-au infundat trompele,dar la toate mi-au iesit permeabile.Asa ca m-am indoiesc ,atata timp cat timp tu ai raamas ...ca mai tb sa faci HSG.dNu mi-a venit CM,sunt in ziua 21.Dar asa am citit ca napraznicu contine progesteron.Ar tb sa iau ceva pt cresterea folicului,pt ca la eco in ziua 14 au iesit cam mici...am CM de 28 zile.pupici la toate fetele

Lyly, eu vreau sa investighez orice cauze posibile de infertilitate, sa ma asigur ca e totul OK in afara de fibroame- si pana acum am facut cam tot in afara de HSG - analize de sange si secretii, pentru toate BTS, bacterii, virusi, Papanicolau, ecografii intravaginale, hormonalele de ziua 3, 14, 21, cele de tiroida, astea generale de la endocrinolog (hemoleucograma, calciu, magneziu, fosfataza, TGP, TGO, colesterol, bilirubina, VSH, insulina, ....etc.), sotul - spermograma, spermocultura, analize recomandate de urolog...deci mai avem doar HSG-ul, mai ales ca si eu am facut un avort la 21 de ani ... si apoi o sa stau linistita! Sau o sa ma duc sa ma controlez eventual la cap!

Idee este ca eu sunt de felul meu destul de stresata, pesimista, negativista...si trebuie sa verific ca totul e OK pentru confortul meu psihic...si poate daca o sa reusesc sa il ating...o sa vina si bebe, daca o sa stiu ca e totul OK cu mine!

Uite de exemplu azi-noapte n-am putut sa dorm si m-am agitat in pat pana m-am trezit cu o mare durere de cap si azi am fost zombi toata ziua...doar pentru ca luna asta nu-mi iesise pana ieri nici un test de ovulatie pe care sa se vada macar linia de test, chiar daca mai putin vizibila, deci toate negative total, si am disperat ca sa vezi ca acum nu mai ovulez...bineinteles ca azi a iesit si a doua linie vizibila la testul de ovulatie, deci probabil ca maine o sa fie testul pozitiv clar...si abia dupa mi-a mai venit inima la loc! Eu de felul meu disper repede...asa, daca o sa stiu ca e totul OK, sper sa ma mai linistesc si sa invat sa il astept pe bebe cu rabdare si perseverenta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lyly_mar spune:

Buna fetelor,
Am mancat litere in mesajul de ieri ca l-am scris de pe telefon ,ca nu mi-am reparat PC
Cristela, fa si HSG ,ca sa iesi din idei si incearca sa vezi mai colorat!!!Ca daca tu esti pesimisita,eu ce sa mai zic la varsta mea
leonika, nu te gandi sub nicio forma la histerectomie!!!
Incearca embolizarea.Daca citesti mesajele noastre mai vechi o sa vezi ca au facut embolizare o gramada de fete, care acum sunt OK si au scapat de operatie. Dane mai multe detalii despre fibroamele tale.
embolizarea se face la Sp Universitar din Buc.
Gina, esti bine? O sa incerc sa nu mai iau nimic naturist pt fibrom,dar ar tb sa iau ceva pt cresterea foliculilor, ca sunt cam mici..Daca voi stiti ceva...
Ninia
Arrina
Kyky
tana
pupici siva astept cu vesti bune

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Tanaion spune:

leonika, nu stiu daca sunt cea mai indicata persoana sa-ti raspund pentru ca pe mine fibroamele nu m-au deranjat, le-am descoperit intamplator la o ecografie transvaginala.
Pot insa sa-ti recomand care sunt cei mai buni ecografisti din Bucuresti: Dr Pop este la clinica Dyagnosis si Dr Herghelegiu la Sanador si Euroclinic. La ambii insa trebuie sa-ti faci programare cu cateva luni inainte pt ca sunt foarte aglomerati, dar daca problema ta mai suporta asteptare cred ca e bine sa faci o ecografie la un ecografist foarte bun ca sa-ti dai seama exact de dimensiunile si pozitionarile fibroamelor si ulerior sa repeti ecografia la acelasi dr/ ecograf pt a vedea evolutia. La inceput, cand am aflat de fibroame, am facut ecografie unde am gasit mai repede programare, in locuri diferite si dimensiunile variau destul de mult de la unul la altul.

Va pup pe toate fetelor si va doresc un w/d minunat,

Tana cu Toma (10.11.2001) si 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jasmine30 spune:

FETELE AJUTATI-O PE ALINA SA TRAIASCA !!! ARE NEVOIE URGENTA DE O OPERATIE PE CREIER LA HANNOVRA IN GERMANIA !!!

ACUM PUTETI FACE SI DONATII ONLINE ACCESAND LINK-UL DE PE BLOGUL DE MAI JOS! VA ROG OFERITI O MANA DE AJUTOR ACESTOR TINERI CARE MERITA SA ISI TRAIASCA VIATA !!!

http://alinadonescuumanitar.blogspot.com/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gina36 spune:

Buna fetelor!
Cristela cred ca esti o fire foarte activa si nu ai foarte multa rabdare. Cel putin asa am tras concluzia din mesajele tale. Nu mai sta asa de incordata si tensionata. Cred ca stii ca si stresul este un inamic pentru cele care vor sa conceapa un bebe. Eu te inteleg perfect, dar iti faci mai mult rau daca te agiti intruna. Acum dupa ce ti-ai facut analizele i-a o pauza si incearca sa te relaxezi putin. Poate ajuta.
Lyly nu prea ma pricep la foliculi si treburi de genul asta ca nu a fost cazul la mine. Dar cred ca daca intrebi un medic iti da un raspuns garantat.
Despre mine pot sa va spun ca m-am obisnuit cu gandul ca sunt dar nu pot spune ca ma simt extraordinar. M-a apucat un junghi la mijloc intr-o parte ca atunci cand intepenesti. M-am frecat cu ceva alifii dar nu a cedat. Am fost la medicul de familie (ginecologul a intrat in concediu si nu vreau sa ma duc la altul) si mi-a spus ca se pare ca sarcina atinge nervul sciatic si este posibil sa am acest junghi toata sarcina. Mi-a dat nospa dar am citit ca nu se i-a decat la indicatia medicului, dar eu nu prea am incredere in "medicul" de familie si mai am rabdare pana luni. In rest am ceva arsuri si putine greturi dar suportabil. Ma rog sa treaca perioada asta critica de 3 luni si sa fie totul bine.
Va pup pe toate si va astept cu vesti bune.
Gina + 6

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Gina36

Buna fetelor!
Cristela cred ca esti o fire foarte activa si nu ai foarte multa rabdare. Cel putin asa am tras concluzia din mesajele tale. Nu mai sta asa de incordata si tensionata. Cred ca stii ca si stresul este un inamic pentru cele care vor sa conceapa un bebe. Eu te inteleg perfect, dar iti faci mai mult rau daca te agiti intruna. Acum dupa ce ti-ai facut analizele i-a o pauza si incearca sa te relaxezi putin. Poate ajuta.
Lyly nu prea ma pricep la foliculi si treburi de genul asta ca nu a fost cazul la mine. Dar cred ca daca intrebi un medic iti da un raspuns garantat.
Despre mine pot sa va spun ca m-am obisnuit cu gandul ca sunt dar nu pot spune ca ma simt extraordinar. M-a apucat un junghi la mijloc intr-o parte ca atunci cand intepenesti. M-am frecat cu ceva alifii dar nu a cedat. Am fost la medicul de familie (ginecologul a intrat in concediu si nu vreau sa ma duc la altul) si mi-a spus ca se pare ca sarcina atinge nervul sciatic si este posibil sa am acest junghi toata sarcina. Mi-a dat nospa dar am citit ca nu se i-a decat la indicatia medicului, dar eu nu prea am incredere in "medicul" de familie si mai am rabdare pana luni. In rest am ceva arsuri si putine greturi dar suportabil. Ma rog sa treaca perioada asta critica de 3 luni si sa fie totul bine.
Va pup pe toate si va astept cu vesti bune.
Gina + 6

Gina, ce m-ai ghicit, da asa sunt foarte nerabdatoare, as trai de azi si ziua de maine si de poimaine....etc. doar ca sa stiu ce se intampla ca sa pot rezolva de acum probleme ce pot aparea atunci...inteleg si stiu ca trebuie sa ma calmez, sa fiu mai relaxata, sa traiesc ziua de azi si sa ma bucur de ea, sa nu mai imi zboare o mie de ganduri la viitor incercand sa rezolv probleme care nu exista inca...dar asa e felul meu...o sa incrc sa fiu mai altfel...si la acupunctura incearca sa-mi rezolve problema asta cu anxietatea si nelinistea interioara...el zice ca suntem pe drumul cel bun...vom vedea!

Lyly nu ai nici acum rezultatul de la biopsie?

Tana ce mai face burtica, cum te mai descurci cu contractille?

Ninia cum mai stati cu planurile de vacanta de iarna? Si la noi incep sa se concretizeze...

Leonika, nu stiu ce sfat sa iti dau, ideea e ca eu cand imi cautam un ginecolog bun pentru mine, fiecare prietena, cunostinta, etc., stia pe undeva un ginecolog foarte bun in Bucuresti, de ajunsesem total exasperata, ca nu stiam la cine sa ma duc si unde. Ginecologi buni sunt foarte multi in Bucuresti, bineinteles sunt unii renumiti, profesori universitari, sefi de sectii, etc., dar si listele de asteptare si perioadele de asteptare la ei pentru programari sunt pe masura si sunt intr-o continua lipsa de timp, drept pentru care si consultatiile la ei nu sunt de multe ori ce te astepti sa fie...

Eu am fost la eco la Dr. Herghelegiu care e si el profesor universitar, renumit doctor ginecolog, dar mai ales ecografist si a fost OK....dar la consultatie nu am fost la el, nu stiu cum este...deci decat sa iti dau un sfat si sa ma injuri...avand in vedere ca embolizarea se face la Spitalul Municipal (Universitar) Bucuresti, incearca sa mergi la un doctor de acolo, din cate am auzit Dr. Anca de la Municipal e un doctor bun, este "profesorul" ginecologilor care isi fac rezidentiatul la Municipal - dar intotdeauna sunt pareri si pareri-...eu n-am fost insa la el.

Va pup pe toate, o duminica placuta!

Mergi la inceput