Puiuti de Randunici 2008!! (318)
Raspunsuri - Pagina 19
bubu05 spune:
Ursulico, esti o draguta! Iar Vladutul tau e mai cuminte decat Stef
, avand in vedere ca Vlad al meu il invata tot felul de chestii (sa tipe, sa se prosteasca etc, etc, etc
)
Ma bucur ca ti-au placut fursecurile si ca te-am corupt ![]()
Si sa stii ca Vlad a avut carucior de papusi, dar l-a rupt intre timp...lui Stef inca nu i-am luat, dar cred ca ii voi lua...
Am uitat sa va spun ca Stef stie cum il cheama
"TE" 

Gata, plec in pat!
ursuleata spune:
Sovi, Olga, Bubu, Simo, Clodute, Nico
.
Simo, asa e, am multe de la vlad, darrrr trebuie sa ii cumpar lui vlad pat de junior, noua treb sa ne luam un pat ca asta e varza, nu mai pot dormi in el, ne mai trebuie o canapea in sufragerie ca pe cea veche am aruncat-o cand am transformat sufrageria in loc de joaca. Dar acum le fac camere separate si noi vom dormi in sufragerie. Sa vedem, stiu ca viata e grea, dar trece

Nico, pupici si fii tare.
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ursuleata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui bubu05 Ursulico, esti o draguta! Iar Vladutul tau e mai cuminte decat Stef , avand in vedere ca Vlad al meu il invata tot felul de chestii (sa tipe, sa se prosteasca etc, etc, etc Ma bucur ca ti-au placut fursecurile si ca te-am corupt Si sa stii ca Vlad a avut carucior de papusi, dar l-a rupt intre timp...lui Stef inca nu i-am luat, dar cred ca ii voi lua... Am uitat sa va spun ca Stef stie cum il cheama "TE" ![]() ![]() ![]() Gata, plec in pat! Oana, mami fericita de Eric-Stefan (18 aprilie 2008) si Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)Bubu mic Bubu mare www.bucataras.ro/" target="_blank">Bucataras |
Fata, asa e, e f f f cumite, sper sa ramana asa si dupa ce nasc sau mai bine zis sa fie si asta mic cumite, dar stiti ca mie mi-e frica ca al doilea nu-i ca primu'

Vlad
Mami de ursulet
bebe
Nicoleta spune:
Ursule, hai ca va fi bine!
Cu rabdare (deci vedeti ca teoria o stiu, da?) vin toate, trec relele...
Nicoleta, mama lui Stefan
si a lui Matei 
luny spune:
ursulico te cam ia frica, hmm?
n-o lasa!!![]()

Iubirea mea,
MATEI CRISTIAN - Mufarina Pufarina!(16 martie 2008)
Life is to precious to worry about stupid Shit!
ursuleata spune:
Asa e nico, osafiebine!
Fataaa, luny, eu inca nu realizez 100% ca voi mai avea un bebe, nu stiu daca ma credeti. Noroc ca misca si ca mi-e foameeeeee!!!
Vlad
Mami de ursulet
bebe 
ramo_cata spune:
gecko esti dusa rau cu pluta

pestutul mic
simo hmmm chiar vorbeam acum cateva zile cu randunoiul despre al 2 lea copilas si el imi zice ca dupa al 2 lea vrea sa vina si al 3 lea
eu vreau doar 2 dar acum ce o vrea DD
adriuta
nicoleta comprese reci cat mai des
si incearca sa nu cedezi
ursuletule
usor usor se rezolva toate
pentru vladuc cel cuminte
sovi am o veste buna: viata e grea, da trece"..ff tare sotul tau stie cum sa te incurajeze
pentru ana si sash
clodute f frumoase ghetutele ..sa le poarte pe toate cu placere
naty ce face iulia?a mai facut febra?
RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ramo_cata spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ursuleata Asa e nico, osafiebine! Fataaa, luny, eu inca nu realizez 100% ca voi mai avea un bebe, nu stiu daca ma credeti. Noroc ca misca si ca mi-e foameeeeee!!! Vlad Mami de ursulet bebe ![]() |

RAMI mamica fericita de puiutz mic si iubit ... ANDREI
http://community.webshots.com/user/ramonika8128
ursuleata spune:
Ramo, e greu pana te apuci
. Hai ca eu fac galerie 

Chiar, Clodute, sunt faine ghetutele!
Vlad
Mami de ursulet
bebe 

Eric-Stefan (18 aprilie 2008)
Vlad-Ionut (2 ianuarie 2005)