Prietenie la plesneala*76*-CINEZEE, te iubim!!
Raspunsuri - Pagina 6
ralualexandrei spune:
Kari sper sa nu fie chiar atat de rau cu terminatorul,pfuuu ce talent au astia mici sa ne bage in priza, si Radu ieri si-a tras un ciocan peste deget de a sarit sangele pe sub unghie
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!
kariguld spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ralualexandrei Kari sper sa nu fie chiar atat de rau cu terminatorul,pfuuu ce talent au astia mici sa ne bage in priza, si Radu ieri si-a tras un ciocan peste deget de a sarit sangele pe sub unghie ![]() Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3 Vreau sa nu mai fiu diferit!!!! |
asa ca bine zici, talent! ciudat ca nu s-a vaicarit foarte tare, in ciuda faptului ca era cu degetul despicat

sanatate lui Robert!

Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!
Delphinas spune:

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
mari_paun spune:
hello floricelelor,
am avut treaba pana cum , ca de ...am ajuns la varsta la care vin fetitele sa dorma cu Ema... prietena ei sta ;la noi in searta asta, le-am scos in parc, le-am dus la cofetarie si le-am facut piure de cartori cu copanele...se joaca tare frumos...mi-e asa drag sa ma uit la ele cum se joaca...eu am dat cu aspiratorul si am spalat vasele si aragazul, mai am de smotruit...dar nu mai pot... o las pe maine dimineata...
o s apun poze cu piticele la joaca
pupam
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
kariguld spune:
sa va sting lumina?
noapte buna!
Bazar pt Mihaita
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!
Cinezee spune:
uffffff acum am vazut asta .....iar abia acum am ''taria ''sa intru aici
ptr voi 

intru sa citesc ce mi-ati transmis
| citat din mesajul lui kariguld eu am schimbat titlul! fetelor, dovediti inca o data ceea ce stim toate, ca oferim iubire si sustinere! un mesaj de dragoste, pentru Cinezee! ![]() cu noi vei invinge! ![]() ![]() Bazar pt Mihaita![]() cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() M-am nascut pentru succes! |
5 +un
la termen astept
Cinezee spune:
pot doar sa va spun atata in seara de miercuri am pierdut a 3-a sarcina si cu stupoare am descoperit ca am uter fibromatos
cand o sa imi revin mai datimi cam 2 zile sa pot sa am putere sa va povestesc voi scrie
va multumesccccccccc tare multtt ptr gandurile voastreee 

5 +un
la termen astept
kokiy spune:
Kari,acu' ti-ai gasit sa stingi lumina
...cand ma pregateam sa-i trag una Irinucai la tzurloaie
...sigur asta mica se fereste si o nimeresc fix pe Oana 
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)
mihaela77O spune:
| citat din mesajul lui kokiy Kari,acu' ti-ai gasit sa stingi lumina ...sigur asta mica se fereste si o nimeresc fix pe Oana ![]() ************************************** Iulia , mami de Claudia (12.12.01) si Razvan (08.06.07) |
pss,hai dupa mine...

MIHAELA
DE
ANDREEA(03.04.1997) SI
MIHAITA(25.09.2003)Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
BAZARUL LUI MIHAITA
kokiy spune:
Mihaela
,suntem alaturi de tine ...daca ai nevoie sa vorbesti cu cineva stii ca mess-urile noastre iti stau la dispozitie
...
Iulia , mami de
Claudia (12.12.01) si
Razvan (08.06.07)