Prietenie la plesneala*76*-CINEZEE, te iubim!!
Raspunsuri - Pagina 20
mari_paun spune:
hello,
azi ne-a kemat sa facem ...controlul medical anual, mi-a luat tensiunea si e mica, dar stiu ca din cauza dereglarii de CM...eh , maine mi-am facut programare la ginecolog...
am scapat mai devreme de la birou si pt ca ema era la lucru ca sa nu disturb copilu' am venit pana acasa pe jos...prin ploaie
am ajuns acasa si m-am apucat de schimbat lenjerie, aspirat, pregatit papica...etc, asa ca printre picaturi va scriu si eu "aventurile" mele cotidiane...
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
lorellay spune:
vio si codrin merge la karate..da are de la 19.30 fir-ar sa fie..cand ma gandesc la cat o ajunge acasa..ma apuca jalea iar...
ma duc s eu la o pipa...ca di doarme deja..si sa astept baietii...
va urez o noapte linistita...si frumoasa!
Sorana 
de Diana (10.11.2008) si
Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!
www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]
www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui sorana Ali in ultimele 3 zile va tot votez. Sa ne votezi si tu pe noi Vio - de luni fi-mea va sta cu invatatoarea in cancelarie in ora de religie Sorana si Monica (7 ani) |
Sorana,o bila neagra pt dom'profesor de religie
la noi doamna e draguta ca o stiu,povesteste frumos si lucruri interesante ca pt copii....nu-i sperie ...ce-o fi patit de-a dat notele astea, nu stiu!
dar cred ca nu le trece in catalog

oricum am inteles ca a fost o jalate acolo

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau
Mahadma Gandhi
violeta69 spune:
Mihaela 
Mari,pai cand o fi sa ne luptam in lupta dreapta
...adica copii![]()
Alaturi de SONIA
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau
Mahadma Gandhi
Delphinas spune:
nimeni??????
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
violeta69 spune:
eu!![]()
vad ca in loc de Lorellay am scris Mari
deci Codrin si Mihnea sa se lupte 
Alaturi de SONIA
Vio
, mamica lui MIHNEA
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Mahadma Gandhi
Delphinas spune:
nimeni si azi 
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
violeta69 spune:
si eu sunt...sa va zic noapte buna! si o saptamana linistita 
Alaturi de SONIA
Vio
, mamica lui MIHNEA
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor deveni cuvinte.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentru ca aceste actiuni pot deveni obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot deveni modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate deveni destinul tau.
Mahadma Gandhi
kariguld spune:
si eu, si eu....am bolit azi, raceala-groho-struto-camileasca m-a luat prin invaluire....
sa aveti o saptamana plina de reusite!
Bazar pt Mihaita
cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA
M-am nascut pentru succes!