Prietenie la plesneala*76*-CINEZEE, te iubim!!

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorellay spune:

aliclara...gata am gasit..am votat...
eu am o lene, afara ploua de-mi vine sa intru sub pat, mancare nu am nimic (si mi-e asa drag sa gatesc), am bagat la spalat da tre sa le intind in sufragerie, si as mai avea de spalat 2 masini..da unde naiba sa le mai pun...Diana a umplut pe jos de frimituri de piscoturi, am ramas fara tigari si nu pot iesi...imi vine sa ma pun in pat la tv si sa nu ma mai intereseza...si cand ma gandesc la Codrin ca e plecat de la 8 de casa si ajunge deseara la 21-21.30 ma apuca jalea...
Da un drum spre Ardeal tare as face si eu....

Sorana de Diana (10.11.2008) si Codrin (15.02.2005)
Where there's a will there's a way!

www.totsites.com/tot/codrin" target="_blank">[ Codrin]

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

buna,

ce sa vina,ce sa vine?!!!

Sorana,ai dreptate cu desenul si cu muzica....si cu relgia....
eu la religie am zis sa stea ca oricum nu-i strica,dar daca incepem sa facem figuri din astea il retrag si gata...il invat eu religie
la desen am patit-o la gradi(cred ca v-am mai pov.) pe urma in cl I-a si i-am povestit doamnei....
acum din nou aud ca el nu mai vrea sa deseneze ca desenele lui orcum sunt urate,ca el nu e bun la desen
a trebuit sa-i povestesc ca la desen nu e ca la matematica....
aici e dupa cum vede fiecare,dupa imaginatia lui...
si ca daca doamnei nu i-au placut asta nu inseamna ca desenul lui e urat,ci e altfel decat vede dansa "frumosul"

macar la muzica are talent,dar culmea ca nici aici nu a vrut sa-l ia la cor ca cica nu e cuminte

deci noi sa fim sanatosi!!!

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kariguld spune:

'neata...la mine inca este!

Delfi, ce copil taica/ se mai prinde la mine? am fost cu terminator nr 1 la schmbat pansament. e bine, degetul e la locul lui, unghia ii va cadea probabil.

in rest, ploaie, frig si mancare terminata. si job incheiat pe ziua de azi!

Bazar pt Mihaita

cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com

VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA

M-am nascut pentru succes!

Mergi la inceput

moa..kari...gata job, gata mancarica..ce beton!ce mamica harnicutza!

www.hi5.com/friend/photos/displayManageAlbum.do?ownerId=215017846&albumId=292622548" target="_blank">[ Diana]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Kari chiar asa ce harnicuta fusesi

eu sunt o lenesa tot weekndu nu o sa fac nimic decat ceaiii ptr suflet , jocuri ptr minte si lene ptr corp

cred ca meritu si eu dupa n ani de agitatie mereu

ptr ca curand incheiati capitolul vreau sa va multumesc tutrorrrrr ca mi-ati fost aalturi cu gandu , m-a ajutat tare mult in procesul de vindecare si va daruiesc cate o floare fiecaruia

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

cinezee

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

prin zona

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns violeta69 spune:

Mihaela
sa fii optimista ca totul va fi bine!

Dodo
voi sunteti bine?

noi la ora 6 mergem la karate,desi pe frigul asta asa as sta in casa

Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio , mamica lui MIHNEA viitor "descoperitor" de infinit

Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau

Mahadma Gandhi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cinezee spune:

Vio asa am fost mereu si o sa fiu si de acum incolo ...la fel de puternica si cu privirea inainte

gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorana spune:

Ali in ultimele 3 zile va tot votez. Sa ne votezi si tu pe noi

Vio - de luni fi-mea va sta cu invatatoarea in cancelarie in ora de religie Nu vrea sub nici o forma ("exclus" zice ea) sa stea la ora. Chiar si asa, fara nota, sa citeasca sau sa coloreze - nu vrea. Cred ca nenea de religie s-a luat de ea mai tare decat mi-a povestit ea in singura ora la care a fost ... Daca asa se poarta un prof de religie cu un copil, de nu mai vrea copilul nici sa stea in aceeasi incapere cu el ... asta e ... tot asa ne purtam si noi ca n-avem de ales.

Sorana si Monica (7 ani)

Mergi la inceput