Prietenie la plesneala*76*-CINEZEE, te iubim!!
Raspunsuri - Pagina 17
mari_paun spune:
hello,
ce faci cocolinelor?
vad ca atmosfera e mai buna...
va pup...azi sunt in pana de idei![]()
bazar pentru Ema
ajutati la terapia pentru Ema pe DC

Ajutati-ma sa inteleg lumea! BLOG
Mari, mami de Ema
violeta69 spune:
salut![]()
aliclara,deci asa cu mamicile?!![]()
voi sa fiti sanatosi si sa va iubiti ca asta conteaza 
am vazut si rezultatele...f frumos![]()
fetelor,eu ma apuc de matematica.....cu copilu'
azi cica a luat -B la religie 
am zis ca o desfiintez ca tot nu e obligatoriu 
pai daca trebuie sa facem teme si la religie,unde ajungem?!
si asta pt ca a scris biblie cu b mic si a spus ca afirmatia"ortodoxii cred ca in biblie sunt scrise povesti" e adeavrata 
ma duc sa ma 
Alaturi de SONIA
si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA
si nu in ultimul rand donu'Bodo
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Pastreaza-ti gandurile pozitive, pentru ca aceste ganduri vor devenii cuvinte.
Pastreaza-ti vorbele pozitive, pentru ca aceste vorbe se pot transforma in actiuni.
Pastreaza-ti actiunile pozitive, pentrru ca aceste actiuni pot devenii obiceiuri.
Pastreaza-ti obiceiurile pozitive, pentru ca acestea pot devenii modul tau de a trai.
Pastreaza-ti modul de viata pozitiv, pentru ca acest mod de viata poate devenii destinul tau
Mahadma Gandhi
Cinezee spune:
Gataaa am gasit cu ce imi ocup minteaaa , jocurile online , am gasit unu super misto pe facebook , se cheama farmville
Nu le am cu jocurile la pc sau online dar de data asta sunt bine venite
asa ca astazi m-am jucatttt
gandirea pozitiva aduce optimismul iar rasplata va fi pe masura!! 
Delphinas spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kariguld raportez ninsoare...si frig, barrrr. Cinezee !voi pe unde sunteti? io am aterizat acasa de la medic. suntem in grafic! ![]() ![]() Bazar pt Mihaita![]() cont pay-pal:mihaela77oprea@yahoo.com VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT! MIHAITA ![]() M-am nascut pentru succes! |
ai un nou mnascut??

www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui LicuriciBazar pt Mihaita
ambitioasaInfertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
sorana spune:
Bre va rog eu votati-mi si mie animalul asta
http://www.tamagochi.ro/pet-Tomata
ca moare de foame ![]()
In alta ordine de idei - Vio -B la religie??? Cam ...
In fine dupa mintea mea io as retrage copilul (daca n-are talent) si la desen si la muzica
. Adica la desen si muzica nu se face cultura generala ci chiar ii pune sa cante si sa deseneze! Iar cu talent (sau fara) te nasti - si atunci nota obtinuta nu e meritul dar nici vina ta, corect?
Tinand cont ca eu am avut probleme la desen (aveam o nebuna de profa si o lipsa de talent) iar sotul a fost in prag de corijenta la desen ...
In plus exista scoli pentru cei talentati la muzica si desen, deci in scolile normale sunt aia mai putin talentati - la ce sa-i chinui ca tot n-or sa cante afonii ![]()
Cam asa si la religie - nota la ce? la credinta? Care e scala de masura a credintei?
Si dupa ce ii chinuim cu de-astea ne miram ca-s obositi, ca intr-a VI-a muncesc mai mult ca un adult si ca nici n-au rezultate ....
In fine, recunosc ca pana acum la noi la scoala e ok, se pare ca d-na invatatoare e chiar ok si ceilalti profi par sa fie placuti de copilul meu deci suntem ok ![]()
Sorana si Monica (7 ani)
kay spune:
sunt, sunt. cam dezmembrata, dar sunt acilea !
va tzuc pi toati, tre sa recuperez din urma, chiar daca n-ati avut cine stie ce spor pe-aici...
************************************************************************************
MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT !
oana
de
SOSONICA (6.06.2007)
asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an
S
www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com
"When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ."
Ayla21 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui kay sunt, sunt. cam dezmembrata, dar sunt acilea ! va tzuc pi toati, tre sa recuperez din urma, chiar daca n-ati avut cine stie ce spor pe-aici... ************************************************************************************ MIHAITA VREA SA NU MAI FIE DIFERIT ! oana de SOSONICA (6.06.2007) asa creste Sonia : www.onetruemedia.com/shared?p=63e6ea475473c2ddd2fc4c&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=image" target="_blank">intr-un an S www.alexandruconovaru.ro , www.helpsonia.com "When in trouble or in doubt, run in circles, scream and (shout=www.dictionarenglezroman.ro/dictionar/shout" target="_blank">chiot, strigat, tipat, aclamatie) ." |
Aha, pe aici erai?

Buna seara fetele!

Da-mi Doamne, forta de a indeplini tot ce sta in puterile mele, rabdarea de a indura ce depaseste puterile mele si discernamantul de a nu le confunda...
Iti multumesc Doamne pentru ceea ce am, dar si pentru ceea ce nu am, Tie Doamne Iti multumesc!
Monica, cea mai buna mami pentru Claudiu, Luana, Alma
Aprinde o lumanare in memoria Almei.
Viata merge inainte...
preda_vicky spune:
Buna dimineata. Va astept cu
si ceai fierbinte.
E o vreme de sa nu scoti nici nasul afara
, capul ma doare, m-am trezit cu fata la cearceaf si fara chef de treaba...
Va
, o zi buna va doresc.
aliclara spune:
Buna dimineata!
Raportez:
1. mult prea frig si mult prea ploaie pt gusturile mele.
2. sunt o mama denaturata ca am uitat sa ii pun copilului vata pt abilitati practice
3. Vio, stai linistita ca eu duminica am fost cu copiii la impartasit, tema de la religie. Si nepotu' a vrut sa manance lumanari
. Clara a zis ca trebuie sa venim in fiecare duminica.
4.Sorana, si eu am animalut(a):http://www.tamagochi.ro/pet-ioanacla . Va votam si pe voi, ca e tare greu de supravietuit.
Va dau un ceai de piersica, nu am baut cafea toata saptamana, si am trimis soatza la cumparaturi de ceaiuri "ciudate".
doamnele distinse
http://www.flickr.com/photos/aliclara/
http://www.tamagochi.ro/pet-ioanacla - Votati-ne!
ralualexandrei spune:
Neatza inainte sa ma apuc de facut bagaje luati o
.
Stai linistita Aliclaraca se poate intampla oricui sa uite,sa vezi ce distractiv era cand uitucul era fii-miu ,care-si aducea aminte duminica seara ca pt a doua zi ii trebuie pt a doua zi la scoala, porumb sau mai stiu eu ce minune
Ploaia nu ma incanta nici pe mine si ma gandesc ca pana la Cluj se transforma in ninsoare,Doamne ajuta sa avem drum bun.
plesnitele.
Andra ,mamica lui Robert , a Mariei si a lui Eduard Ionutz album no1 album no2 albumul no3
Vreau sa nu mai fiu diferit!!!!