Prietenie la plesneala*76*-CINEZEE, te iubim!!
Raspunsuri - Pagina 11
Delphinas spune:
eu sunt pro camine, crese, gradinite. scuzati oridinea...dar mai am de invatat. asa se invata copii sa manance mai de toate. acolo nu sta nimeni dupa ei sa le aleaga cartofu, pielea sau ce nu le place.
asa am fost si eu de mica. pana la camin eram o sclifosita la mancare. dupa....mancam de toate.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
rhoneea spune:
Buey al meu fuse la cresa de dimineata si la 11 eram prezenta ca a inceput sa planga
.Maine sper sa fie mai bine...
Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien 
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson
ancadragoman spune:
Plec si eu acasa ,adica la gradi sa imi iau fata care a si dormit acolo din prima zi![]()
Irina las aca se obisnuieste el
anca
de
Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!!
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui rhoneea Buey al meu fuse la cresa de dimineata si la 11 eram prezenta ca a inceput sa planga .Maine sper sa fie mai bine...Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien ![]() www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">![]() *Miracolul nostru* ![]() "If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!" Michael Jackson |
mai,shefu' tot sef e...fie el si la cresa!

Alaturi de SONIA

si MIHAITA are nevoie de noi,BLOGUL LUI MIHAITA

si nu in ultimul rand donu'Bodo

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui ancadragoman Plec si eu acasa ,adica la gradi sa imi iau fata care a si dormit acolo din prima zi Irina las aca se obisnuieste el ![]() anca de Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca VREAU SA NU MAI FIU DIFERIT!! |
fetitele sunt altfel(afara de cela mai baietoase bafta la gradi!
Alaturi de SONIA

Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
violeta69 spune:
Oana,sunteti bine, sanatoase?!

pt gargarita...
Ana 
mariussimiuc
Alaturi de SONIA
Vio
, mamica lui MIHNEA
viitor "descoperitor" de infinit
Tot ce se intampla, se intampla intotdeauna cu un motiv!
Delphinas spune:
neata...poftiti la cafea si la www.pofta-mare.ro/images/tort_diplomat_fructe_ornat.jpg" target="_blank">o felie de tort
masa mare si bautura vine mai pe la pranz.
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Povestea unui Licurici
Bazar pt Mihaita
ambitioasa
Infertilitatea este o boala
Sa fii domn e o-ntamplare, sa fii OM e lucru mare
Ce-ai sa faci cu atata ura daca viata isi inchide maine portile??
preda_vicky spune:
Vero, sa fii sanatoasa si iubita, si toate dorintele sa ti se implineasca. Te
cu mult drag, iau o
si ma apuc de treaba. Tortul e yummmy-yummy
!
, o zi buna va doresc.
Dodo-pui spune:
La multi ani Delphi!

Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri,BazarBogdan,Varsta lui Donu' Bodo,Varsta Isabella-Elena
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
rhoneea spune:
La multi ani Vero

Irina mamica sefului mic Pierre-Sebastien 
www.onetruemedia.com/shared?p=336a8e388908e126cef388&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">
*Miracolul nostru*
"If you wanna make the world a better place, take a look at yourself and make a change!"
Michael Jackson

ce au nevoie de ajutor