Bobocei de sept-oct 2008 -IN SARBATOARE !!! (195)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Monyca.C spune:

Nikolici wooow o luna !!! ma gandesc ca poate-i trec mai repede..are obrajorul capsat in 6 locuri si umflat :((

Sexul ? eu simt ca e fetita..dar...se pare ca la simturi sunt cam nesimtita..nu prea ma pricep..dc ar fi sa ma gandesc cum simteam eu si eram convinsa ca o sa am baiat....si na'...a iesit o printesa !!!

Bitza, Luminita, Andy va multumesc pentru raspuns..

pupi

11+
Mamica fericita de floricica EVA PARASKEVA (22.09.2008)
poze cu printesa mea si nu numai

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicic76 spune:

daca va intrebati, ieri am fost la coafor pentru ca "stii ca eu nu ma pricep" si "doar nu saracim de la coaforul tau, saracim de la cardurile care sunt pe numele meu si ale caror PIN-uri nici macar NU le stiu"

Vlad are muci si este nervos din cauza asta, i-am dat dimineatza un puf de Vibrocil si 3 ml Eurespal si am dat indicatii sa nu stea mult afara , pe de alta parte de maine vine frigul si nu stiu cum o sa ma descurc cu el doar in casa.

Avem si noi sortator de forme dar formele sunt pentru aruncat, nu intentioneaza sa le bage undeva, poate doar in gura.

Am incercat sa-l invat de nas, ochi, gura, ureche, rade cand il intreb de ele si spune ueeee (ureche), probabil ca-i place cum suna si repeta dupa mine. Cand nu-i convine ceva la tine iti spune "pa", altfel nu

la sondaj nu raspund, nu spal, nu intind, nu calc altfel, nu ma simt atragatoare, imi atarna burta, pielea si incerc sa remediez intai problema si abia apoi sa ma dezlantui, asa ca este cel putin sporadica intentia mea acum

Apropo, nu pot reveni la tocuri, inainte zburdam pe toace, acum dupa dpua-trei ore imi vine sa ma descalt. Oare mi-am modificat centrul de greutate?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piolica spune:

Hello,

m-am umflat de ris cind am citit mesajele despre intinsul rufelor.
Anca, vad ca tu ai multe rufe intinse de-adevaratelea in filmuletul cu piti. Carla e super scumpa, ce atenta e si cum danseaza! Imi place parul ei, are niste bucle superbe.

LA MULTI ANI IRISS SI MIHNEA!!!!!!

Paula, merci pt info despre scaun. Il adaug si pe asat al lista mea.

Felicic, sa-ti fie de bine vopsitul, super tare sotul tau.

Nikolici, felicitari Karinutei escaladatoare de paturi. Si Elsa a reusit figura asta acum ceva timp, insa de dat jos nu mai stie.

Lumi, bravo, la cit mai multe nopti linistite de acum incolo.

Rox, daca as avea pe cineva de super incredere aproape, cred ca si eu as lasa-o pe Elsa si as pleca cu sotul meu intr-o mini vacanta (dar mai intai as merge intr-o mini vacanta cu ea si apoi numai noi doi) Insa sa fac 750 de km pina la socri ca sa o las acolo, chiar ca e nebunie, ca sa nu mai vorbesc de lasta pe Elsa in Romania. Eu o duc pe Elsa la cresa de 3 ori pe saptamina si inca nu lucrez, banuiesc ca in ochii multora sint o mama nasparlie, cum sa-mi duc copilul la cresa cind eu stau acasa, de fapt chiar asa gindeam si eu in primele saptamini, insa acum m-am obisnuit si chiar imi dau seama ca ne este fff bine la amindoua asa.

va pup. O zi buna va doresc.

Mamica fericita de bebelina Elsa

Mergi la inceput
Mergi la inceput