Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(81)
Raspunsuri - Pagina 15
![](images/user_woman.png)
georgyiuly spune:
Buna fetele!
Si la noi se doarme de vreo jumatate de ora..asa ca profit sa scriu vreo 2 randuri!
Provista, Gigelica, Kea bine ati revenit pe la noi...Pisigri???!
Ilinca si Anca-sunteti diplomatia in persoana...intr-adevar nu ne dam seama cat e important forumul in viata noastra pana nu apare si un moment de criza.Si e bine ca exista astfel de persoane care stiu sa spuna exact ce trebuie la momentul potrivit! ..si se restabileste pacea si voia buna!
Bine ati revenit si noilor fete ( ma numar cat de cat si eu printre ele!!!)
Am admirat poze multe si frumoase cu maimutica Silvia, cu Alex (foarte ingenioase pozele in "hamacul" alb ), cu Briusca...si bineinteles filmuletele cu Luca/Mura si cel allui Nicholas!
Intr-adevar avem copii minunati!Am mai uitat pe cineva?
Si apropo de bb2( bb3 dupa caz ) noi ne gandim deja sa facem parte din urmatoarea odisee de ghiocei!!! Se mai inscrie cineva???
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
georgyiuly spune:
Florinela multa sanatate platinatului! Sper sa se termine cat mai curand problemele de sanatate...si felicitari pt puiut cu greutate!
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/olishka/olishka.jpg)
olishka spune:
Citat: |
citat din mesajul lui georgyiuly Buna fetele! Si la noi se doarme de vreo jumatate de ora..asa ca profit sa scriu vreo 2 randuri! ![]() Provista, Gigelica, Kea bine ati revenit pe la noi...Pisigri??? ![]() Ilinca si Anca-sunteti diplomatia in persoana...intr-adevar nu ne dam seama cat e important forumul in viata noastra pana nu apare si un moment de criza.Si e bine ca exista astfel de persoane care stiu sa spuna exact ce trebuie la momentul potrivit! ![]() Bine ati revenit si noilor fete ( ma numar cat de cat si eu printre ele!!! ![]() Am admirat poze multe si frumoase cu maimutica Silvia, cu Alex (foarte ingenioase pozele in "hamacul" alb ![]() Intr-adevar avem copii minunati! ![]() ![]() Si apropo de bb2( bb3 dupa caz ![]() ![]() ![]() georgiana mamica de Giulia poze Giulia nunta noastra |
Ghiocei 2011? Prea tarziu pt noi...Noi vrem mai repede
![](icon_smile_big.gif)
Olga, mamica lui David iepurasul
![](bunny.gif)
![](al9leacer.gif)
georgyiuly spune:
Ghiocei 2011 da!Mi se pare minunata perioada in care am fost insarcinata( nu am suferit de nimic) si am avut la dispozitie primavara si vara si inca o parte din toamna sa o fac "mare"pe Giulia, adica sa o plimb peste tot fara ploi si frig)!
Asa ne-am propun teoretic....sa vede practica acum!!!
Voi...in viitorul foarte apropiat, parca asa am inteles eu!!
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
olishka spune:
citat din mesajul lui georgyiuly Ghiocei 2011 da!Mi se pare minunata perioada in care am fost insarcinata( nu am suferit de nimic) si am avut la dispozitie primavara si vara si inca o parte din toamna sa o fac "mare"pe Giulia, adica sa o plimb peste tot fara ploi si frig) ![]() Asa ne-am propun teoretic....sa vede practica acum!!! ![]() Voi...in viitorul foarte apropiat, parca asa am inteles eu!! ![]() georgiana mamica de Giulia poze Giulia nunta noastra |
Noi asa zicem, da nu facem
![](icon_smile_blush.gif)
![](bunny.gif)
![](al9leacer.gif)
georgyiuly spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui olishka
Noi asa zicem, da nu facem ![]() Olga, mamica lui David iepurasul ![]() ![]() |
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
![](radtare.gif)
Nu esti singura...o fi astenia de "toamna"!
georgiana
mamica de Giulia
poze Giulia
nunta noastra
![](icon_smile_big.gif)
Pisik06 spune:
Buna fetele!
LA MULTI ANI! DAMIAN CODRUT ANDREI, ALEXANDRU, PETRU si NICOLAE
Imi pare rau ca PISIGRI si KEA au decis sa ne paraseasca. Eu zic ca si Oli, ca asa cum fiecare din noi a gasit mereu un sfat si o vorba buna aici, asa cred ca putem trece si peste neintelegeri. Poate va mai ganditi fetelor
CATIV, a ta face f f multe. Ma repet cu riscul ca va plictisesc, Ana nu are nici cea mai vaga intentie spre mers de-a busilea si are 7 luni jumate. SA MA INGRIJOREZ? Si, mai nou, o pun pe paturica, pe jos - multumesc Anca, Monique si restul fetelor pt sfat - inconjurata de jucarii, dar nu se joaca, nu le baga in seama. In rest se mai joaca, in centrul de joaca apasa pe toate alea, dar cand o pun asa in fundulet inconjurata de jucarii nu se joaca....ce sa fac?
FLORINELA, offfff, imi pare rau de atatea probleme. Bine ca e spre bine. Sanatate platinatului
GEORGIANA, bine ai revenit. Pupici Brisucai
ARIS, super tari pozele. Naspa faza cu H&M
.
OLI, da' grabita esti mama cu bb2. Lasa, f bine, succes
Eu ma inscriu in categorie cu Aris, da' nici eu nu m-am inghesuit sa fac ceva in sensul asta
. Hmmm, ba da, am fost la doctor ca mi-a venit mos craciun pe 10 iulie si de atuncea pauza si dupa un tratament de 10 zile cu duphaston, am avut din nou onoarea
. Deci, nu m-am reglat odata cu sarcina, am ramas defecta
Mai vroiam sa scriu, dar am zapauca in brate si trage de toate alea, asa ca trebuie sa inchei, pana nu imi sterge tot mesaju
Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009)
Pozele noastre
Fotografii profesionale evenimente
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/alina_p_n/alina_p_n.jpg)
alina.n spune:
temperatura 38.3 este mare?
i-am dat nurofen 2ml(la recomandarea pediatrei) oare ce ar trebui sa mai fac? acum seara cred ca creste febra peste zi a fost 38
Mami fericita!!!
Crestem mari!!!
"nu anii din viata sunt cei care conteaza, ci viata din anii tai" - A. Lincoln
olishka spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui georgyiuly
![]() ![]() ![]() ![]() Nu esti singura...o fi astenia de "toamna"! georgiana mamica de Giulia poze Giulia nunta noastra ![]() |
Nu prea ma sincronizez cu Cristi
![](icon_smile_big.gif)
![](bunny.gif)
![](al9leacer.gif)
olishka spune:
citat din mesajul lui Pisik06 Buna fetele! LA MULTI ANI! DAMIAN CODRUT ANDREI, ALEXANDRU, PETRU si NICOLAE ![]() Imi pare rau ca PISIGRI si KEA au decis sa ne paraseasca. Eu zic ca si Oli, ca asa cum fiecare din noi a gasit mereu un sfat si o vorba buna aici, asa cred ca putem trece si peste neintelegeri. Poate va mai ganditi fetelor ![]() CATIV, a ta face f f multe. Ma repet cu riscul ca va plictisesc, Ana nu are nici cea mai vaga intentie spre mers de-a busilea si are 7 luni jumate. SA MA INGRIJOREZ? Si, mai nou, o pun pe paturica, pe jos - multumesc Anca, Monique si restul fetelor pt sfat ![]() FLORINELA, offfff ![]() ![]() GEORGIANA, bine ai revenit ![]() ![]() ARIS, super tari pozele ![]() ![]() ![]() ![]() OLI, da' grabita esti mama cu bb2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Mai vroiam sa scriu, dar am zapauca in brate si trage de toate alea, asa ca trebuie sa inchei, pana nu imi sterge tot mesaju ![]() Mamica minunii Ana Bianca (20.02.2009) Pozele noastre Fotografii profesionale evenimente |
Kea a revenit
![](punk.gif)
Pisik, Ana se joaca, da nu cu jucarii...chiar tu spui asta la sfarsitul mesajului
![](icon_smile_big.gif)
![](icon_smile.gif)
![](bunny.gif)
![](al9leacer.gif)