Ghiocei de Martie-Aprilie 2009*(81)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns provista spune:

Citat:
citat din mesajul lui aris26

eh nu o sa o ai. pariu ca o sa o ai?
poate chiar o sa fie mai ushor pentru ca nu o sa mai avem indarjirea aia nebuna. eu sper ca de data asta sa ma pastrez mai lucida si sa nu mai plang 3 zile de fiecare data cand imi vine ciclul,o sa aiba grija vitamina sa imi aduca zambetul pe buze rapid. e adevarat ca nu stiu cum ash mai putea sa fac fata la programul infernal de monitorizari,inseminari,pregnyle si alte nebunii...ca sa nu mai zic de operatii care sa ma imobilizeze cate 2 saptamani
poate totusi nu o sa avem nevoie de toate astea

25 martie 2009

sa te auda DD si sa ne fie mai usor cu bb2

Simona mamica dragastoasa de Dragos (28.02.2009)
dragos tea mea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aris26 spune:

vai am crezut ca mor de ras
si Mura statea acolo cersetoarea,doar doar. a facut si sezi saraca numai sa primeasca mai repede

25 martie 2009

Mergi la inceput

azi am achizitionat mult controversatul premergator. e super incantat, ii place la nebunie, am dat covorul la o parte ptr a putea merge in sufragerie.

dragos tea mea

Mergi la inceput

la noi gata cum somnul,facem loc schimbului 2.
felicitari pt achizitie provista. ei,lasa ca au crescut generatii intregi cu el si nu a murit nimeni. hihihi chiar si fata lui anna karenina avea unul acum 200 de ani

25 martie 2009

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui aris26

la noi gata cum somnul,facem loc schimbului 2.
felicitari pt achizitie provista. ei,lasa ca au crescut generatii intregi cu el si nu a murit nimeni. hihihi chiar si fata lui anna karenina avea unul acum 200 de ani

25 martie 2009

asa e . eu nu am vazut nici un copil care a fol premergator sa aiba probleme

dragos tea mea

Mergi la inceput

cel mai bun exemplu sunt fetele de aici care l-au folosit la bb1/2 si il folosesc si acum la bb2/3

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns millie spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

azi am achizitionat mult controversatul premergator. e super incantat, ii place la nebunie, am dat covorul la o parte ptr a putea merge in sufragerie.

dragos tea mea

Noi l-am achizitionat de mult si de-o saptamana al si folosim cu mare placere,alerga cu el dupa mine prin toata casa

Monica mami de Timeea Alexandra ( 25.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olishka spune:

Aris am citit si eu Ana Karenina, dar am omis partgea cu premergatorul Deh a trecut ceva timp de cand am terminat cartea...Dar tare sunt curioasa cum aratau premergatoarele acum 200 de ani.
Si tare curioasa sunt cum arata filmuletul de care ne povesteai

Anca multumim pt vestile bune si abia astept sa vad pozele cu Maya

Floric spor la facut bagaje...o sa-ti ia ceva timp pana le impachetezi si despachetezi pe toate, dar te-ajuta Raru

Simplyana ce prieteni buni sunt

Olga, mamica lui David iepurasul

Mergi la inceput

olga - zice la un moment dat ca fetitza avea tot felul de jucarii inclusiv un aparat special pt a invatza copii sa mearga adus de la londra. na, eu am retinut pt ca citind acum ma interesa. ar trebui sa cautam poze, trebuie sa existe si cred ca erau haioase rau. probabil din lemn.
filmuletul e cam greu sa il incarc pt ca e pe dvd si trebuie fractionat cu un program special pe care l-am luat doar ca trial sa pot pune filmul cu inotul si stiu ca m-am chinuit rau. poate o sa reusesc totushi..intr-o zi cu soare

25 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplyana_m spune:

Citat:
citat din mesajul lui provista

Citat:
citat din mesajul lui simplyana_m

Si ca sa particip si eu la descretirea fruntilor, ia uitati ce altruist e baiatul meu...orice ar capata de molfait, toate sfarsesc in felul urmator: http://lucamic.blogspot.com/2009/10/blog-post_2399.html

http://www.lucamic.blogspot.com/

` da mura nu refuza nik

dragos tea mea

pai cum sa refuze? cine crezi ca papa cea mai mare parte din pireutzul de fructe/legume?
anamariame, olga, sunt cei mai buni prieteni, sunt aproape sigura ca primul cuvant constient o sa fie "mula". Daca il intreb pe Luca unde e "mami" sau "tati" nu prea reactioneaza, dar daca intreb "unde e Mura?" se intoarce spre ea fara ezitare, nici macar nu o cauta cu privirea, stie clar unde e.
Si aris, Mura e o cersetoare de mare succes, sa vezi ce o mai indoapa pana si soacra-mea, pe vremuri dusman de temut - "cum sa tii cainele in casa? daca faceti un copil?"

http://www.lucamic.blogspot.com/

Mergi la inceput