Burtici de prunci pretiosi de Mar-Apr 2010 (29)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

LA MULTI ANI, Honeybaby!!! Sa ai parte de o viata frumoasa alaturi de cei dragi si de comoara din burtica!!! Multumim de tort, suculete...
Michelle, tin pumnii sa fie totul bine!
Oana, Denisa, Roxana, da si eu am carucior trio enjoy evolution (manhattan, doar asa am gasit atunci cand l-am nascut pe Nicholas) si e f usor manevrabil, in lift intra fara probleme, iar la asfaltul din Ro e f bun, cu toate ca nu are suspensii. Imi place f mult culoarea Topazio, am vazut ca acum se gaseste in cora si carrefour insa e la 1200 ron si nu la 1550 cum era pe site-urile acelea. De mic, nu e mic deloc iar de dezmembrat in nici un caz. (Oana, trebuie sa ne intalnim odata sa vezi cum se conduce cu bebe in el , e total altceva). Iar despre centurile de siguranta, ei bine Nicholas al meu nu le suporta peste brate, eu si acum il prind cu centurile doar peste picioare, si sta cuminte acolo, simte ca e "legat" si sta bine asa, in schimb, cand mergem cu masina si trebuie sa-i pun centura si peste brate e scandal in toata regula, nu suporta sa stea tintuit cu spatele de scaun, dar asta este...
Ate, pentru tensiunea scazuta dr. mea mi-a recomandat sirop de coacaze negru, se gaseste in farmacii la 0,5 l, se face cu apa ca un sirop obisnuit si e f bun la gust.
In sarcina cu Nicholas si eu am avut arsuri pe esofag (si s-a nascut cu muuult par pe caput, dar eu nu cred in astea ) insa doar in ultimul trimestru, si la mine au functionat f bine cu Rennie, nu m-a deranjat gustul lor, putin cam fainos insa mentolat. Dar pentru cine nu suporta Rennie va recomand cu caldura... guma de mestecat mentolata! Este o solutie de moment, care chiar calmeaza cat de cat arsurile.
In sfarsit sunt la zi, sper sa mearga mai bine netul azi, ca ieri a fost de kko. Pupici!!!

Adriana 16+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Delia, pupici sa-ti treaca depresia! Scrie-ne ori de cate ori simti nevoia sa te descarci, nu-ti fa griji, ca nu ne molipsesti, mai degraba te molipsesti tu cu bunadispozitie de la noi.

Adriana 16+
mamy de Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayanara spune:

atb, nici ivan n.a suportat centurile de sus, asa ca le.am scos, cel putin cele cu material, matlasate sa zic asa, sunt groaznice mai ales vara, la scaunul de masina asa sta ca n.am ce.i face...dar la carucior nu, il legam la fel ca tine doare cele de jos

freedelia, lasa ca dupa ce nasti, fericirea o sa.ti dea putere sa slabesti, apoi gandeste,te ca foarte multe femei, majoritatea slabesc dupa, daramite tu, cu 3 copii...
e posibil sa retii lichide multe? nu de alta dar la cat ai vomat, nu stiu de unde ai pus niste kg in plus

roxana 14+ arturo si ivan (2.12.2006)
POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Tare urate par arsurile astea. Eu nu am avut in viata mea asa ceva. sper sa nu fac cunostinta cu ele in sarcina.
Samaria- ma bucur ca-ti place lucrurile lui bebe. Cat despre kg nu stiu cat o sa ma mentin. Vedem noi daca mai intru pe usa dupa sarbatori. Dupa cum ziceam sunt pitica si ma ingras tare urat, pe piciare fund si burta.

Denisa, 14 + cu kinder-el Eric - Andrei
Doamne ajuta sa fie bine de data asta !

POZE

Mergi la inceput

Lindal- am vazut creatiile tale. Impresionant. Imi place foarte mult tabloul cu cei 2 oameni de zapada (asta in conditiile in care urasc iarna si nu am nici un tablou in casa ).
Atb- merci de lamuririle legate de carut.

Multumesc pt urari fetelor. Sunteti niste dragute

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Aici e o dupa-amiaza asa calda incat ti-e mai mare dragul sa stai afara, intr-un parc sau (cine are si e fericit) in gradina...
Incerc sa raspund pe masura ce citesc si sper sa-mi iasa, sa nu omit pe cineva!
In primul rand LA MULTI ANI SANATOSI SI FERICITI, DENISA!!! Sa ai parte de bucurii si impliniri!!!
Ellanika da, sunt invatatoare. Si tu asemenea? Ce fain!!!
Castelana sunt convinsa ca datorita optimismului tau ii faci pe cei din jur sa se simta mai bine si ca ii oferi mamei tale mediul propice sa-si indrepte gandurile si sufletul spre vindecare! Mie imi place teribil ca atunci cand am probleme sau sunt trista sa am pe cineva alaturi sa-mi inspire incredere si optimism!
Greenfrog bine ai venit in randul celor mai fericite gravidute! Sarcina usoara si bebe sanatos!
Delia (Freedelia) am vazut pozele! Si tu si copiii, ce sa mai, toata familia, sunteti asa frumosi!! Eu dupa ce l-am nascut pe Luca capatasem niste brate si un piept fantastice... ma deranja faptul ca par mai mare (sa nu zic grasa) in partea de sus a corpului dar dupa un timp mi-am revenit la formele anterioare nasterii si sarcinii. Poate retii lichidele si de aceea ti s-a intamplat la fel dar sunt sigura ca iti vei reveni dupa nastere!
Jeni_h groaznice sunt arsurile! Am avut la sarcina cu Luca arsuri de credeam ca iese vreun si cand colo abia daca avea ceva pufusor negru pe cap... pe la 4 luni era chel de-a dreptul. Citisem pe undeva (si sper sa nu ma insel) ca arsurile sunt cauzate de faptul ca urca nivelul progesteronului... dar nu-s convinsa unde si cand am citit!
Samaria sper sa nu mai iasa infectie data viitoare cand fac sumarul de urina/urocultura si sper sa nu fie bebe afectat!
Lindal esti un real talent! Ce mult mi-a placut ce am vazut pe site-ul tau!! Imediat ce am putin timp o sa privesc pe indelete!
Anca bafta la eco! Sa vii cu cele mai frumoase vesti!
Roxana ar merge Arturo Sebastian... mi-a venit ideea cand priveam semnatura ta! Oricum ati alege sunt sigura ca micul Arturo le va purta sanatos si voios!

Mami de + !

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns krys_nico spune:

Buna, fetiliiiiiiii!!!!!!

Ce mai faceti? Eu sunt supeeer fericita: ieri am aflat ca vom avea o DOMNISORICA

Ma duc sa citesc din urma si apoi revin aici!

16+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ate_09 spune:

fetelor multumesc pt sfaturile legate de tensiune.
Atb o sa incerc si cu sirop de coacaze.Oricum am sa intreb maine si medicul sa vedem el ce spune.
Vad ca a mai aparut o pasarica pe listuta noastra!!! Krys_nico felicitari!!!!!!! Sarcina usoara in continuare si sa fie un bebe sanatos si voios!!

Azi am avut o zi plina la birou....si am o durere de cap. Abia astept sa ajung acasa sa ma intind putin in pat.
aaah... lindal ti-am admirat creatiile. nu pot sa spun decat SUPERB!!!!!!!! Mi-as dori sa am si eu un asemenea talent..

asteptam un 18+ Doamne ajuta!

Lista burtici si bebici

"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''

Mergi la inceput

Krys nico- sa-ti traiasca mica domnisoara.
freedelia- am vazu si eu pozele. Foarte expresivi ai tai copilasi. Iar tu te ingrasi cumva proportional, nu doar in anumite parti ale corpului.

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Lindal sunt f frumoase lucrarile si sora mea e pictorita a terminat acu mai multi ani pictura la Timisoara.Momentan nu prea mai are timp de picatat ca are un bebe de 2 anisori si unu de 4 luni

Delia13 17+

Mergi la inceput